Tartrat d'antimoni, potàstic, antitrí, tartrat de potassi USP BP EP

Com el més famós proveïdor de Ptrtr de antimonis de potassi o antimoni de potassi de la Xina, proveïdor de pols USP BP EP a la Xina, el producte del grup Fengchen està completament embalat amb el paquet més recent i segur.

Detalls del producte

Tartrat de potassi antimònic o tartrat d'antimoni de potassi USP BP EP

1

Xina, fàbrica de proveïdors, fabricant de proveïdors, fabricant a Xina del tartrat d'antimoni potàssic o tartrat d'antimoni de potassi.

Sinònims: Stibii Kalii Tartrate, Tartar Emetic

Número CAS: 16039-64-8

Característiques: Pols cristal·lina incolora de color blanc blanc transparent

Fórmula molecular: C4H4O6K (SbO) .1 / 2H2O, C8H8KO12Sb2


Fórmula de l'estructura:

货描--酒石酸锑钾 Antimony Potassium Tartrate403

Paquet: tambor de 25 kg / fibra


Paraules clau:

Tartrat de potassi antimònic o tartrat d'antimoni de potassi USP BP EP


Propietats:

La densitat relativa: 2.607.

Solubilitat: el tartrat de potassi antimoni o el tartrat d'antimoni de potassi USP BP EP és soluble en aigua de bioling. En ampolla de 100 ml d'aigua, 25ºC la solubilitat de 8,3 g, 100ºC per a 35,9 g. Soluble en glicerina, no soluble en alcohol.

Aspecte: sense olor, té un sabor dolç i un sabor metàl·lic. Els cristalls han alterat el sexe. La seva solució és àcida.

Usos: tartrat de potassi antimònic o tartrat d'antimoni de potassi L'USP BP EP és capaç de treballar com a reactiu analític (detecció de Pb, Na, Ge, etc.), Per a teles i cuir, agent de fixació per a colorants bàsics i colorants àcids de niló; també s'utilitza per a la fabricació de medicaments resistents a la pesticida i al febre.

Embalatge: Bossa de plàstic Kraft / Plastic folrada amb bossa de PE o tambor de cargol de ferro de 50 kg.


Com el més famós proveïdor de Ptrtr de antimonis de potassi o antimoni de potassi de la Xina, proveïdor de pols USP BP EP a la Xina, el producte del grup Fengchen està completament embalat amb el paquet més recent i segur.


El tartrat de potassi antimònic o tartrat d'antimoni de potassi USP BP EP és capaç de pertorbar el metabolisme de l'esquistosomiasi. Després de l'acció d'aquest producte, el flux sanguini de l'esquistosomiasi es porta al fetge a causa de la pèrdua de la capacitat de la succió per adsorber la paret dels vasos sanguinis. Està envoltat, destruït i eliminat per teixit inflamatori. Després de moltes ocasions d’acció, el cos de l’esquistosomiasi degenera i es redueix i mor. A més, el producte també pot desnaturalitzar el sistema reproductiu dels cucs, inhibir la producció de fructosa-1,6-difosfos quinasa (PFK), reduir la fructosa-1,6-difosfat (FDP) i reduir l'activitat aldolasa de transformació FDP en 3-fosfat gliceraldehid (TP), inhibint així la glicòlisi i afectant el subministrament d'energia dels cucs. El tartrat de potassi antimònic o tartrat d'antimoni de potassi USP BP EP requereix la participació del sistema immunitari de l'amfitrió en el procés de matar insectes. El tartrat d'antimoni potassi té una forta activitat de matar contra l'esquistosomiasi i les microfilàries.


L’absorció oral del tartrat de potassi antimònic o del tartrat d’antimoni de potassi USP BP EP és irregular, i la irritació del tracte gastrointestinal és major després de prendre, la injecció subcutània o intramuscular també té una forta irritació local, de manera que aquest producte només es pot injectar per via intravenosa. Als 60 minuts després de la injecció intravenosa, la concentració d'antimoni en plasma era només 1/2 de la mateixa en el moment de la injecció, i es va reduir al nivell més baix després de 24 hores. La concentració d'antimoni a les cèl·lules sanguínies era la més alta, que era 4 vegades superior a la del plasma. En els òrgans viscerals, la concentració d'antimoni va ser la més alta en hepàtic i vesicula biliar, mentre que en la tiroide, el ronyó, l'intestí prim i la melsa, el cor, el cervell, els pulmons i el múscul, la concentració d'antimoni era la més baixa. El tartrat de potassi amb antimoni o el tartrat d'antimoni de potassi USP BP EP es descomponen en àcid tartàric i antimoni. El primer és ràpidament excretat de l'orina. Aquest últim entra a les cèl·lules del teixit i s'oxida parcialment a l'antimoni pentavalent, que s'extreu lentament de l'orina juntament amb la part no oxidada. Una petita quantitat d’antimoni s’extreu de les excrements. L'antimoni a les excrements prové de la bilis. La major part de l'antimoni es reabsorbeix al tracte intestinal per formar circulació hepatointestinal, la qual cosa augmenta l'acumulació d'antimoni. Es triga tres mesos abans que l’antimoni pugui ser reutilitzat.

El tartrat de potassi antimònic o el tartrat d'antimoni de potassi USP BP EP es podria indicar per a l'esquistosomiasi.


Notes:

(1) Utilitzeu tartrat de potassi antimònic o tartrat d'antimoni de potassi USP BP EP amb precaució en pacients amb disfunció cardíaca o hepàtica greu i renals, tuberculosi i icterícia.

(2) Les dones embarassades i lactants han d’utilitzar-les amb molta cura;

(3) Els pacients amb malalties infeccioses agudes no han d’utilitzar temporalment el tartrat de potassi antimònic o el tartrat d’antimoni de potassi USP BP EP.

En els casos d’intoxicació per antimoni de tartrat de potassi, alguns van morir per insuficiència hepàtica. Sovint, els pacients tenien hepatomegàlia, sensibilitat, elevació de la gana, AST o ALT, etc. En el desenvolupament d’hepatitis tòxica, són freqüents les nàusees, els vòmits i la febre persistents, seguits de icterícia, vessament peritoneal, hemorràgia i encefalopatia hepàtica. A més del tractament simptomàtic, el dimercaptopropanol també es pot utilitzar per estabilitzar la combinació amb l'antimoni i accelerar la descàrrega d'antimoni.


Reaccions adverses:

1. Aparell respiratori comú, tracte gastrointestinal, sistema cardiovascular i reaccions al·lèrgiques, nàusees, vòmits, anorèxia, dolor abdominal, diarrea, tos, dispnea, bradicàrdia, marejos, fatiga, opressió del pit, febre, hepatomegàlia i sensibilitat, calfreds, dolor muscular, artralgia, erupció cutània, pruïja, glúteig i edat perineu.

2. Es va observar una elevació incidental de l'AST o l'ALT, icterícia i necrosi hepàtica.

3. Els pacients individuals van patir síndrome AS, fibril·lació ventricular, depressió d'ona T d'electrocardiograma, prolongació de QT, bloc de conducció o contracció prematura, i fins i tot mort.


Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder de la Xina antitrífona de potassi de tarimato de potassi o antimoni de potassi USP BP EP. Estem especialitzats en quantitats a l'engròs i a granel, assegurant que tots els nostres clients tinguin el fabricant i el proveïdor adequat del fabricant i proveïdor de pólvores de tartrat de potassi o antimoni de potassi de l'antimoni a la Xina. Quan vagi a comprar o comprar Antitrona de tartrat de potassi o de tartrat d'antimoni de potassi USP BP EP en pols procedent de la Xina, si us plau, dirigiu-vos a Fengchen Group.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS):

货描--酒石酸锑钾 Antimony Potassium Tartrate6315


Altres noms:

potassi, antimonio (3 +), 2,3-dihidroxibutanedioat;

Tartrat d'antimoni de potassi;


Qualitat superior, tartrat de potassi o antimoni de antimoni de potassi pur Tarimat d'antimoni de potassi USP BP EP / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si esteu buscant el tartrat de potassi antimònic o usp btr ep, us convidem a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: tartrat de potassi antimònic o usp bp ep, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like