Ampicil·lina Trihidrat

Ampicilline Trihydrate és un antibiòtic beta-lactam que tracta diverses infeccions bacterianes. Les indicacions inclouen infeccions respiratòries, infeccions del tracte urinari, meningitis, infeccions per salmonel·la i endocarditis.

Detalls del producte

Ampicil·lina Trihidrat

Ampicilline Trihydrate

Xina Trihydratefactory Ampicilline, Proveïdor, Manufacturerin Xina.

Característiques: Pols cristal·lina blanca.

Fórmula molecular: C16H19N3O4S · 3H2O

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Ampicil·lina Trihidrat


Descripció:

Ampicilline Trihydrate és un antibiòtic beta-lactam que tracta diverses infeccions bacterianes. Les indicacions inclouen infeccions respiratòries, infeccions del tracte urinari, meningitis, infeccions per salmonel·la i endocarditis. L'Ampicillina Trihydrate també es pot utilitzar per prevenir la infecció per estreptococ del grup B en els nounats, que es pot administrar per injecció oral, intramuscular i intravenosa. L’amminopenicile també conté amoxicil·lina, que és més susceptible de penetrar bacteris gramnegatius que la penicil·lina o la penicilina resistent a la penicil·lina, però es desglossa fàcilment pel bacteri beta-lactamasa, per la qual cosa s’utilitza sovint amb la esquubatasa (un inhibidor de la beta-lactamasa) per potenciar l’efecte terapèutic dels bacteris que produeixen beta-laceasa. Ampicilline Trihydrate es va descobrir per primera vegada el 1961 i figura a la llista estàndard de medicaments essencials de l'Organització Mundial de la Salut i és un dels medicaments essencials per al sistema bàsic de salut pública.


Mètodes de producció:

Primer, s’utilitza la piridina de cadena lateral de D (-) - fenilanina amb l’agent de clorur PCI5. Per fer el clorur d’acetil, després amb 6-APA per reduir la reacció. Afegiu acetona i aigua al dipòsit de reacció, refredeu fins a -5-10 graus C, afegiu 6-APA, afegiu àcid clorhídric benzodiazepina, reaccioneu 0,5h i ajusteu el pH a 3,5 amb un hidròxid de sodi al 10%. Els reactants s’extreuen amb toluè. La capa d’entrada d’aigua, amb un 10% d’aigua d’amoníac per ajustar el valor de pH d’uns 3,0. Decolor amb carbó activat i filtre. El filtre s'ajusta després amb amoníac per obtenir el pH 4,8. Deixa de banda, després filtra, renta amb acetona i asseca al buit el producte a 40 graus C.


Efectes farmacològics:

L’ampicil·lina Trihidrat és una penicil·lina semiesntètica d’ampli espectre, el mecanisme antibacterià és evitar la síntesi de bacteris a la paret cel·lular, de manera que no només pot inhibir la seva proliferació, sinó que també pot matar directament bacteris. L’efecte sobre els bacteris positius per la gramomicina és similar a la penicil·lina, l’efecte sobre l’estreptococ verd i l’enterococ de la herba és millor, l’efecte d’altres bacteris és pitjor i l’efecte de l’estafilococ resistent a la penicil·lina no és efectiu. La gonorrea, el meningococ, el bacil de la grip, la tos ferina, la coli E., els bacteris tifus i paratifoides, la disenteria, el bacteri variant de kiwi, la brucelosi, etc. són sensibles a aquest producte, però són propensos a la resistència. Els bacteris efectàctics de la pneumònia, els bacteris positius piridina, els pseudomonas verds de coure no són sensibles a l’amicicina Trihidrat.


Indicacions:

L’amicicina Trihidrat s’utilitza principalment en el sistema urinari, el sistema respiratori, el conducte biliar, la infecció intestinal i la meningitis, l’endocarditis, etc., causada per bacteris sensibles.

Contraindicacions:

Prohibit per a persones amb Ampicil·lina Trihidrat o altres al·lèrgies a la penicil·lina i evitat en pacients amb monocitocitosi infecciosa, infecció per citomegalovirus, leucèmia limfocítica i limfoma


La més alta qualitat, pura ampicil·lina TrihydratePowder / substància fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu l’amicilina trihidrat, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: ampicilina trihidrat, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like