Aminofilina O Aminofilina CAS 317-34-0 BP EP USP

L’acció farmacològica d’Aminophylline o Aminophyllin BP EP USP prové principalment de la teofilina i l’etilendiamina millora la seva solubilitat en aigua.

Detalls del producte

Aminofilina o Aminofilina CAS 317-34-0 BP EP USP

image001

Xina Aminophylline o Aminophyllin CAS 317-34-0 BP EP USP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Nom del producte: Aminophyllinum, Aminofilina, Aminofilina

Sinònims: Aminofilina

Número CAS: 317-34-0

Característiques: pols de color blanc a groc clar.

Fórmula molecular: C16H24N10O4

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Aminofilina o Aminofilina CAS 317-34-0


Descripció:

L’acció farmacològica d’Aminophylline o Aminophyllin BP EP USP prové principalment de la teofilina i l’etilendiamina millora la seva solubilitat en aigua. És insoluble en metanol, etanol i èter. L’amminofilina o l’Aminofilina CAS 317-34-0 té un efecte de relaxació directa sobre el múscul llis de les vies respiratòries. El seu mecanisme és complex. Anteriorment, es va creure que l'augment del contingut de cAMP intracel·lular era causat per la inhibició de la fosfodiesterasa.

L’amminofilina o l’amminofilina tenen l’efecte de relaxació més fort sobre el múscul llis bronquial. Pot fer bronquiectàsies i augmentar la capacitat vital del pulmó. Té un efecte durador, sobretot en els bronquis espàstics. L’amminofilina o Aminofilina CAS 317-34-0 també té l’efecte de dilatar l’artèria coronària, augmentar el subministrament de sang del miocardi i reforçar la contractilitat cardíaca. S’utilitza principalment per alleujar l’emfisema en cavalls i bestiar i la congestió pulmonar causada per una insuficiència cardíaca en gossos.

L’amminofilina o Aminofilina CAS 317-34-0 té un efecte de relaxació directa sobre el múscul llis de les vies respiratòries. S’aplica principalment a l’asma causada per asma bronquial, bronquitis asmàtica, enfisema obstructiu o edema pulmonar cardiogènic, però no és adequat per a pacients amb asma persistent o espasme bronquial agut. A més, la teofilina és un bloquejador del receptor de la purina, que pot antagonitzar l'efecte contràctil de la purina a les vies respiratòries, augmentar la força contràctil del diafragma i millorar la funció respiratòria.

L’aminofilina o aminofilina és una sal composta formada per teofilina i etilendiamina. Pertany a les drogues de xantina. La seva acció farmacològica prové principalment de la teofilina. La teofilina té l'efecte relaxant més fort sobre el múscul llis a les vies respiratòries en els alcaloides de xantina. L’etilendiamina pot millorar la seva solubilitat en aigua.

L’amminofilina o l’Aminofilina és adequada per al tractament de l’asma bronquial, l’emfisema pulmonar obstructiu i la bronquitis asmàtica. No només pot relaxar el múscul llis bronquial, sinó que també pot enfortir el cor, diüresi, expansió de la corona, antiinflamacions, antagonitzar el receptor d’adenosina, regulació immunològica, excitació del centre respiratori, etc. Per tant, també es pot utilitzar per a nadons prematurs amb asfíxia, síndrome del sinus malalt, lesió pulmonar aguda i altres malalties. Tractament de la malaltia.

L’amminofilina o Aminofilina CAS 317-34-0 és un broncodilatador habitual, que pot relaxar el múscul llis com els bronquis i el tracte biliar directament per alleujar l’espasme. Pot inhibir indirectament l’alliberament de substàncies al·lèrgiques com la histamina, reforçar la contractilitat del miocardi, augmentar la sortida cardíaca i dilatar l’artèria coronària, però generalment no s’utilitza com a fàrmac antialgina. Té un bon efecte diürètic.

La concentració efectiva d’Aminophylline o Aminophyllin CAS 317-34-0 és de 10-15 mg / L, i la intoxicació pot ser causada per més de 20 mg / L. Excepte la intoxicació per aminofilina causada per una gran dosi o un ús freqüent a curt termini, la concentració d’aminofilina administrada per via intravenosa és massa alta o massa ràpida, cosa que pot provocar intoxicacions.


Mecanisme d'acció:

1. Relaxació del múscul llis de les vies respiratòries: L’amminofilina o l’amminofilina poden relaxar el múscul llis de les vies respiratòries i alleujar el broncoespasme.

2. Efectes d’immunomodulació i antiinflamatoris: Una petita quantitat d’Aminophylline o Aminophyllin BP EP USP pot inhibir les cèl·lules mastes per alliberar transmissors inflamatoris, alleujar l’espasme muscular suau de la via aèria i inhibir la infiltració d’eosinòfils bronquials.

3. Millora la contractilitat dels músculs respiratoris: l’amminofilina o l’amminofilina ajudaran a prevenir la fatiga del diafragma i la falla respiratòria millorant la funció respiratòria.

4. Centre respiratori excitat: respiració excitada, va millorar la profunditat de respiració, però no va augmentar la freqüència de respiració.

5. Enfortiment cardíac: L’amminofilina o l’amminofilina actuen sobre el cor, antagonitzen l’adenenosina i impedeixen l’alliberament excessiu d’adenosina per tal de dilatar l’artèria coronària i els vasos sanguinis perifèrics, afavorir la contracció del miocardi i augmentar la producció cardíaca.

6. Diuresi: L’amminofilina o l’amminofilina és capaç d’incrementar el flux sanguini renal i la taxa de filtració glomerular i inhibir la reabsorció tubular renal.

Fengchen Group és un proveïdor i fabricant líder de la pols Aminophylline o Aminophyllin BP EP USP EP. Ens especialitzem en quantitats a l’engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols Aminophylline o Aminophyllin BP EP USP adequats quan ho necessitin. Quan vingueu a comprar o comprar Aminophylline o Aminophyllin BP EP USP en pols de la Xina, visiteu el grup Fengchen.


Certificat d'Anàlisi (COA, TDS)

Producte

Aminofilina o Aminofilina

Proves

Especificació

Resultats

Substàncies relacionades

S'hauria de conformar

Conforma

Color i claredat de solució

S'hauria de conformar

Conforma

Residu d'encesa

≤0,1%

0,05%

Humitat

≤0,8%

0,4%

Assaig (aminofilina seca)

(84,0% ~ 87,4%)

87%

Etilè Diamine

(13,5,0% ~ 15,0%)

14,5%


La màxima qualitat, pura aminofilina o aminofilina BP EP USP Pols / fàbrica de substàncies, proveïdors, fabricants a la Xina.

Si busqueu l’aminofilina o l’aminofilina cas 317-34-0 bp ep usp, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: aminofilina o aminofilina cas 317-34-0 bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like