Ambroxol HCl CAS 18683-91-5 Ambroxol Clorhidrato CAS 23828-92-4

Ambroxol Hcl CAS 18683-91-5 Clorhidrato d'ambroxol CAS 23828-92-4 API en pols, Matèries primeres Paraules clau: Ambroxol HCl, Clorhidrato d'Ambroxol, Ambroxol Aplicació d'Ambroxol base i Ambroxol Hcl: Tos i catarro Descripció i ús: Ambroxol Hydrochloride o Ambroxol Hcl És una droga broncosecretolítica. És un...

Detalls del producte

Ambroxol HCl CAS 18683-91-5 Ambroxol Clorhidrato CAS 23828-92-4

Ambroxol Hcl, Ambroxol Hydrochloride.png

Nom del producte:

Ambroxol Base

Ambroxol HCl

Sinònims:

trans-4 - [[(2-amino-3,5-dibromo-fenil) metil] amino] -ciclohexanol

Clorhidrato d'ambroxol

Característiques:

Pols cristal·lina blanca o groguenca

Pols cristal·lina blanca o groguenca

Número CAS:

18683-91-5

23828-92-4

Fórmula:

C13H18Br2N2O

C13H19Br2ClN2O

Estructura:

Ambroxol Hcl, Ambroxol Hydrochloride formula.png

Ambroxol Hcl, Ambroxol Hydrochloride structure.png

Paquet:

25 kg / tambor

25 kg / tambor

Paraules clau: Ambroxol HCl, Clorhidrato d'Ambroxol, Ambroxol Powder API, Matèria primera

Aplicació de la base Ambroxol i Ambroxol HCl:
Tos i catarro

Descripció i ús:
Ambroxol Hydrochloride o Ambroxol Hcl és una droga broncosecretolítica. És una substància secretolítica activa que tractarà malalties associades amb moco visc o excessiu.
L'hidrocloruro d'ambroxol és l'ingredient actiu
Ambroxol Hydrochloride i Ambroxol Hcl és un fàrmac mucocapital. Té diverses propietats com les accions secretolítiques i secretomotòriques que restauren els mecanismes de depuració fisiològica del tracte respiratori. Té un paper important en els mecanismes naturals de defensa del cos.
Amb clorhidrato d'ambroxol i Ambroxol HCl s'administra sovint com a ingredient actiu en xarops de tos o en algunes solucions orals.
Amb clorhidrato d'ambroxol i ambroxol HCl es promou l'eliminació de mocions, facilita l'expectoració i facilita la tos productiva. Això ajudarà als pacients a respirar lliurement i profundament.
També hi ha comprimits o pastilles amb clorhidrato d'ambroxol, sacs de pols sec en la majoria de botigues de drogues.
Ambroxol també alleugereix dolor dolorós a la gola.
L'efecte anestèsic local permet que Ambroxol Hydrochloride i Ambroxol HCl tracten mal de coll.
A més, Ambroxol HCl és un potent inhibidor dels canals Na + neuronals.

---------------

Ambroxol Hcl CAS 18683-91-5 Ambroxol Hydrochloride és un agent mucolític sistèmicament clínicament provat. Quan es comença a administrar l'inici oral d'acció es produeix després d'uns 30 minuts. La descomposició de les fibres mucopolisacàrids àcids fa que l'esput sigui més prim i menys viscós i, per tant, més fàcilment eliminat per la tos. Tot i que el volum d'esput disminueix eventualment, Ambroxol Hcl CAS 18683-91-5 la viscositat de Ambroxol Hydrochloride es manté baixa durant el temps que es manté el tractament.

 

Indicacions d'Ambroxol HCl, Clorhidrato d'Ambroxol:

Ambroxol Hcl, Ambroxol Hydrochloride Raw Material, l'API indica per a gairebé totes les formes de traqueobronquitis, enfisema amb pneumoconiosis per bronquitis, condicions pulmonars inflamatòries cròniques, bronquiectàsies, bronquitis amb asma broncoespasmà. Durant les exacerbacions agudes de bronquitis Ambroxol Hcl, Ambroxol Hydrochloride Raw Material, l'API s'ha de prendre juntament amb l'antibiòtic adequat.

 

Efectes secundaris d'Ambroxol HCl, Clorhidrato d'Ambroxol Raw Material, API:

Es poden produir efectes secundaris gastrointestinals ocasionals però normalment són lleus.

----------------

Ambroxol Hcl, Ambroxol Hydrochloride Raw Material, API és un medicament indicat per alleujar la congestió del pit associada a condicions que inclouen bronquitis, pneumònia i broncoespasma. Ambroxol Hcl, Ambroxol Hydrochloride Raw Material, l'API forma part d'una classe de fàrmacs anomenats mucolíticos i funcions mitjançant l'aprimament del moc del pit en les persones afectades. Tot i que Ambroxol Hcl, Ambroxol Hydrochloride Raw Material, l'API no es comercialitza actualment als Estats Units, és àmpliament acceptat a la majoria d'altres països del món.

 

Com a professional de la Xina Ambroxol Hcl, Ambroxol Hydrochloride Raw Material, proveïdor API i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Ambroxol HCl, Ambroxol Hydrochloride Raw Material, API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Metabolisme:

Els estudis en microsomes hepàtics humans van mostrar que CYP3A4 és la isoforma predominant del metabolisme de l'ambroxol. En cas contrari Ambroxol HCl, Ambroxol Hydrochloride Raw Material, API es metabolitza en el fetge principalment per conjugació.

Eliminació:

Al voltant de trenta per cent d'Ambroxol HCl, Ambroxol Hydrochloride Raw Material, l'API s'eliminarà a través de l'efecte del primer pas. La vida mitjana del terminal és d'uns 600 minuts.

----------------

Descripció general i aplicacions:

Ambroxol HCl, Ambroxol Hydrochloride Raw Material, API és un metabòlit de bromhexine. Es tracta d'un agent d'augment de l'expectoració i mucolítico utilitzat en el tractament dels trastorns aguts i crònics caracteritzats per la producció de mucositats excessives o gruixudes. Ambroxol HCl, Ambroxol Hydrochloride Raw Material, l'API treballa per disminuir la viscositat mucosa alterant la seva estructura. Es descriu químicament com trans-4 - ((2-Amino-3,5-dibromobenzil) amino) ciclohexanol. Ambroxol HCl, Ambroxol Hydrochloride Raw Material, API és una pols cristal·lina blanca a groguenca; lleugerament soluble en aigua, etanol; soluble en dimetilformamida, metanol; insoluble en cloroform i benceno; punt de fusió 240 C; administrades oralment.

--------------------

 

Índexs d'Ambroxol Clorhidrat o Ambroxol HCl:


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Clorhidrato d'ambroxol

Pols cristal·lina blanca o groguenca

Compleix

Identificació A
Ambroxol HCl

Espectrofotometria d'absorció ultraviolada i visible

Compleix

Identificació B
Clorhidrato d'ambroxol

Espectrofotometria d'absorció infrarroja

Compleix

Identificació C
Ambroxol HCl

Cromatografia de capa fina

Compleix

Identificació D
Clorhidrato d'ambroxol

Reacció de clorurs

Compleix

Solubilitat

Passi la prova de Ambroxol HCl
(Clorhidrato d'Ambroxol)

Compleix

Aparença de la solució

Esborrar i no és més profund que la referència Y6

Compleix

pH

4,5 ~ 6,0

5.3

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.1%

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0,05%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Impuresa A, B, C, D, E

≤ 0,1%

Compleix

Impureses no especificades

≤ 0,1%

0,02%

Impuresa total

≤ 0,3%

0,05%

Assay - Ambroxol HCl

≥ 98,0% Clorhidrato d'Ambroxol

98,9%

Top Quality, Xina Ambroxol Pure HCl, Ambroxol Hydrochloride Powder / Substance fàbrica a la Xina; Xina Ambroxol HCl, proveïdors de matèria primera amb clorhidrato d'ambroxol a la Xina. Xina Ambroxol Hcl, Ambroxol Hydrochloride API Fabricants a la Xina.

Si esteu buscant l'ambroxol hcl cas 18683-91-5 ambroxol hydrochloride cas 23828-92-4, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: ambroxol hcl cas 18683-91-5 ambroxol clorhidrato cas 23828-92-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like