Amantadine Hydrochloride o Amantadine Hcl CAS 665-66-7 Pols Raw Material API

Amantadine Hydrochloride o Amantadine Hcl CAS 665-66-7 Nom del producte: Amantadine Hydrochloride o Amantadine Hcl Número CAS: 665-66-7 Característiques: Pols cristal·lina blanca Assay: 99.0% Fórmula d'hidroclorur d'amantadina mínima: C10H18ClN, C10H 17N · Fórmula d'estructura HCl: Estàndard: paquet ...

Detalls del producte

Clorhidrato d'Amantadina o Amantadina HCl CAS 665-66-7

Amantadine Hydrochloride or Amantadine Hcl Powder Raw Material API.png


Nom del producte: Amantadine Hydrochloride o Amantadine Hcl

Número CAS: 665-66-7

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assay: 99,0% Clorhidrato Amantadine Mín

Fórmula: C10H18ClN, C10H 17N · HCl

Fórmula d'estructura:

Amantadine Hydrochloride or Amantadine Hcl Powder Raw Material API formula.png

Estàndard:
Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor
Paraules clau: Amantadine Hydrochloride, Amantadine Hcl Powder Raw Material API


Descripció i ús:
La amantadina HCl s'utilitza per tractar o prevenir les infeccions del tracte respiratori causades per un determinat virus.

Clorhidrato d'amantadina, matèria primera en pols API BP, EP, USP és una pols cristal·lina blanca o gairebé blanca. Amantadina HCl és lliurement soluble en aigua i soluble en alcohol i en cloroform.

Farmacèuticament, Amantadine hydrochloride Powder Raw Material API BP, EP, USP té accions farmacològiques com a anti-Parkinson i antiviral.


Funció i ús d'hidroclorur d'amantadina:
Amantadine Hcl s'utilitza principalment per fer intermedis de medicaments antivirus. Tracta el virus de la grip de tipus A2. El clorhidrato d'amantadina té efectes antipirètics en la farmacologia clínica. A més, modificarà el fremitus i l'anestèsia del símptoma de la malaltia de Parkinson.
A més, l'hidrocloruro d'amantadina és anti-viral. També s'utilitza en el tractament de reaccions extrapiramidals induïdes per fàrmacs.

L'acció antiviral de l'hidroclorur d'Amantadine no està clara;

L'amantadina HCl pot prevenir la penetració del virus de la grip A en la cèl·lula hoste.

L'acció antiparsoniana de l'hidrocloruro d'amantadina també és desconeguda;

Pot alleujar els símptomes del Parkinson augmentant l'alliberament de la dopamina, evitant la recaptació de dopamina en neurones presinàptiques, estimulant receptors de dopamina o potenciant la sensibilitat de la dopamina.


Com a professional de la Xina Amantadine Hcl, Amantadine Hydrochloride Raw Materials supplier i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Amantadine Hcl, Amantadine Hydrochloride API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.


Disponible en els graus de USP i EU Ph.
Bones notícies:
L'hidrocloruro d'amantadina té accions farmacològiques com a fàrmac antiviral i anti-parkinson.

Precaucions:
El clorhidrato d'amantadina no s'ha de parar sobtadament de sobte en pacients amb malaltia de Parkinson, per exemple, un notable deteriorament clínic clar. La dosi d'amantadina HCl s'ha de reduir si els efectes semblants a atropina apareixen quan aquests fàrmacs s'utilitzen simultàniament.
La suspensió abrupta del Clorhidrat d'Amantadina també pot precipitar el deliri, la depressió i la pronunciació discordant.
Mecanisme d'acció: antiviral
L'amantadina HCl exerceix un mecanisme d'activitat antiviral que no s'entén clarament. Sembla que prevenen principalment l'alliberament de l'àcid nucleic infecciós viral a la cèl·lula hoste interferint amb la funció del domini transmembrana de la proteïna M2 viral. En alguns casos, també es coneix l'hidrocloruro d'amantadina per prevenir el muntatge del virus durant la replicació del virus. No sembla que interfereixi amb la immunogenicitat de la vacuna contra el virus de la grip A inactivada.
Mecanisme d'acció: malaltia de parkinson
Les dades dels estudis anteriors sobre animals suggereixen que Amantadine Hcl pot tenir efectes directes i indirectes sobre les neurones de la dopamina. Estudis més recents han demostrat que l'hidrocloruro d'amantadina és un antagonista del receptor NMDA no competitiu (Ki = 10μM). Encara que no s'ha demostrat que Amantadine Hcl posseeix activitat anticolinèrgica directa en estudis animals, clínicament, l'Amantadine Hydrochloride exhibeix efectes secundaris anticolinèrgics com ara la boca seca, la retenció urinària i el restrenyiment.


Efectes secundaris de clorhidrato d' amantadina en matèria primera en pols API BP, EP, USP :

Pot haver-hi reaccions adverses com ruscs; dificultat per respirar; inflor de la cara, llavis, llengua o gola si pren Amantadine hydrochloride Powder Raw Material API BP, EP, USP durant molt de temps.

 

Efectes secundaris greus:

se sent deprimit, agitat o agressiu; sensació d'alè, fins i tot amb un esforç suau;

inflor, augment de pes ràpid; canvis de comportament, al·lucinacions, pensaments de fer-te mal;

febre alta, músculs rígids, confusió, suors, ràpids o desiguals; orinar menys del que és habitual o no;


Índexs d'hidroclorur d'amantadina o Amantadina HCl:

Aparença
Clorhidrato d'amantadina

Pols cristal·lina blanca

Assaig
Amantadina HCl

100,05%

Claredat i color

Transparent i gairebé incolor

Acidesa (ph)

3.6

Metalls pesants

<>

Solvent residual (acetona)

0,04%

Clorhidrato de Amantadina Pura Qualitat, Amantadina HCl en pols; Amantadine Hydrochloride, Amantadine HCl Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Clorhidrato d'Amantadina, Fabricants d'Amantadine HCl API.

Si esteu buscant el Clorhidrato de Amantadina o Amantadina HCl CAS 665-66-7 API de matèria primera en pols, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Amantadine Hydrochloride o Amantadine Hcl CAS 665-66-7 Powder Raw Material API, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like