Alfa Lipoic Acid Powder Raw Material, API CAS 1077-28-7

Àcid lipoic alfa CAS 1077-28- Nom del producte: àcid lipoic àcid Sinònims: àcid lipoic Número CAS: 1077-28-7 Característiques: pols de cristall groc, sense substància estrangera, sense olor òbvia Assaig: 99,0% ~ 101,0% Fórmula àcida alfa lipoica : C8H1402S2 Fórmula d'estructura: Informació del paquet: 25kg / drum, ...

Detalls del producte

Àcid lipoic alfa CAS 1077-28-

Alpha Lipoic Acid Powder Raw Material, API.png


Nom del producte: àcid alfa lipoic

Sinònims: àcid lipoic

Número CAS: 1077-28-7

Característiques: Pols de cristall groc, sense substància estrangera, sense olor òbvia

Assay: 99.0% ~ 101.0% Àcid lipoic àcid

Fórmula: C8H1402S2

Fórmula d'estructura:

Alpha Lipoic Acid Powder Raw Material, API formula.png


Informació del paquet: 25kg / drum, emmagatzemar i segellar lluny de la llum

Paraules clau: àcid lipoic àcid, àcid lipoic, matèria primera, API

Descripcions:

Àcid lipoic àcid, àcid lipoic, matèria primera, API és un antioxidant que existeix en molts aliments. I es pot fer naturalment en els nostres cossos. Durant molts anys, les dosis elevades d'àcid lipoic àcid, matèries primeres àcid lipoic, suplements API s'han utilitzat en molts països per a determinats tipus de danys nerviosos. Moltes investigacions també van demostrar que l'àcid alfa lipoic, l'àcid lipoic àcid matern prim, l'API és alao capaç d'ajudar amb la diabetis tipus 2. Moltes evidències recolzen el fet que els suplements d'àcid alfa-lipoic són una bona solució per a la diabetis tipus 2. Moltes investigacions també donen suport a la conclusió que l'àcid alfa lipoic, l'àcid lipoic, l'API pot millorar la resistència a la insulina, ajuda amb la neuropatia causada per la diabetis o el tractament del càncer. Sembla tenir la capacitat de reduir els símptomes com el dolor, el formigueig i la punxada als peus i les cames. L'àcid alfa lipoic, l'àcid lipoic, l'API també pot ajudar a protegir la retina d'alguns dels danys que poden produir-se en persones amb diabetis. Hi ha evidències primerenques que l'ús a llarg termini de l'àcid alfa-lipoic pot ajudar amb els símptomes de la demència. Altres estudis suggereixen que una crema d'àcid alfa-lipoic pot ajudar a danyar la pell relacionada amb l'envelliment. No obstant això, cal fer més investigacions.

 

Encara que l'àcid lipoic àcid, el material primari àcid lipoic, l'API té les funcions anteriors, la diabetis i el càncer encara necessiten un altre tractament mèdic adequat. Mai és una bona opció tractar-los amb àcid lipoic àcid, àcid lipoic, matèria primera, API només.

 

L'àcid alfa-lipoic també ha estat investigat com un tractament per a moltes altres condicions. Aquests inclouen l'enverinament de bolets Amanita, glaucoma, malaltia renal, migranyes i malaltia arterial perifèrica. Fins ara, l'evidència no està clara.

-----------------------

Punt de fusió: 60,0 ~ 62,0 ℃

Rotació òptica específica: -1.0 ° ~ + 1.0 °

Pèrdua en sec: ≤0,2%

Residu en ignició: ≤0,1%

Heavy Metall: ≤10 ppm

la impuresa única del 0,1%,

impureses totals2,0%


Aplicació de l'àcid lipoic àcid:

L'àcid alfa lipoic s'utilitza principalment per a la complicació de la neuropatia diabètica i el suplement dietètic.


Com a professional d'àcid lipoic alfa a la Xina, proveïdor i proveïdor de matèries primeres de àcid lipoic, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant àcid lipoic, acid lipoic API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Beneficis de l' àcid alfa lipoic, àcid lipoic matern prim, API:

Milloreu la sensibilitat a la insulina i combatre la diabetis

1.Fights Diabetes i complicacions diabètiques

Atès que l'àcid lipoic alfa és capaç de protegir les cèl·lules i les neurones implicades en la producció d'hormones, un dels seus beneficis és que l' àcid alfa lipoic, l'àcid lipoic, l'API ofereix protecció contra la diabetis. A més, l' àcid alfa lipoic, l'àcid lipoic àcid matern prim, l'API es considera un medicament eficaç en el tractament de la neuropatia sensorial-motil distal diabètica, que afecta a la meitat de les persones amb diabetis. En forma de suplement dietètic, l' àcid alfa lipoic, l'àcid lipoic, l'API sembla ajudar a millorar la sensibilitat a la insulina i també pot oferir protecció contra la síndrome metabòlica, un terme donat a un cúmul de condicions com la pressió arterial alta, el colesterol i el pes corporal. Alguns indicis també demostren que l' àcid alfa lipoic, l'àcid lipoic, l'API ens pot ajudar a reduir els nivells de sucre en la sang.

L'àcid alfa lipoic, l'àcid lipoic primari, l'API s'utilitza per ajudar a alleujar les complicacions i els símptomes de la diabetis causada per danys nerviosos, incloent entumiment a les cames i els braços, problemes cardiovasculars, trastorns oculars, dolor i inflor. És per això que hauria de formar part de qualsevol pla de dieta diabètica per tractar aquest trastorn comú. Les persones que experimenten la neuropatia perifèrica com a efecte secundari de la diabetis poden trobar alleugeriment del dolor, ardor, picor, formigueig i entumiment utilitzant l' àcid alfa lipoic, l'àcid lipoic, l'API , encara que moltes investigacions mostren que les dosis altes en forma IV són més efectives oposat al consum d' àcid lipoic àcid, acid lipoic, aliments rics.

Un gran benefici de la suplementació alfa lipoica en diabètics és el risc reduït de complicacions neuropàtiques que afecten el cor, ja que aproximadament 1/4 de les persones amb diabetis poden desenvolupar neuropatia cardiovascular autònoma. Aquesta malaltia es caracteritza per una disminució de la variabilitat cardíaca i s'associa amb un major risc de mortalitat en persones amb diabetis. Els estudis mostren que complementar amb 600 mil·ligrams Alpha Lipoic Acid, l'àcid lipoicà Raw Material, l'API al dia durant 21 dies, reduirà notablement els símptomes de la neuropatia perifèrica diabètica, encara que alguns professionals prefereixen dosis de fins a 1.800 miligramos al dia de manera segura en els seus pacients sota supervisió.

 

2. Mantingui el nostre ull saludable.

L'estrès oxidatiu pot danyar els nervis als nostres ulls i provocar problemes de visió, especialment per a les persones amb diabetis. L'àcid lipoic alfa s'ha utilitzat amb èxit per ajudar a controlar els símptomes dels problemes relacionats amb l'ull com la pèrdua de la vista, la degeneració macular, el retina, les cataractes, el glaucoma i la malaltia de Wilson, etc.

Un ús a llarg termini de l'àcid alfa lipoic ajudarà al desenvolupament de la retinopatia perquè deté els danys oxidatius que poden causar ADN modificat a la retina. A mesura que envellim, la nostra visió es farà cada vegada més compromesa. Aquesta és la raó per la qual és important menjar una dieta densa amb nutrients molt abans de la vellesa per prevenir la degeneració del teixit ocular o la pèrdua de la visió.

 

3. Evita la pèrdua de memòria i la disminució cognitiva

L'àcid alfa lipoic, l'àcid lipoic, la API sembla fàcilment avançar al cervell passant la barrera hematoencefàlica, on es pot protegir el cervell delicat i el teixit nerviós. Àcid lipoic àcid, àcid lipoic, matèria primera, API també s'utilitza per prevenir accidents cerebrovasculars i altres problemes cerebrals, inclosa la demència en adults majors.

 

4. Ajuda a estimular el glutatió

El glutatió és considerat com el "mestre antioxidant" de molts experts, ja que és fonamental per a la immunitat, la salut cel·lular i la prevenció de malalties. Alguns estudis han descobert que 300-1,200 mil·ligrams d'àcid alfa lipoic augmenten la capacitat del glutatió per regular la resposta immune del cos i combatre malalties com la diabetis / la resistència a la insulina o fins i tot el VIH / SIDA.

 

---------------------

Efectes secundaris:

Els efectes secundaris de l'àcid alfa lipoic poden incloure cefalea, formigueig o sensació de "agulles i agulles", erupcions cutànies o rampes musculars. La seguretat de l'àcid alpha lipoic en dones embarassades o d'infermeria, nens o persones amb malaltia renal o hepàtica és actualment desconeguda.

---------------

Top Quality, Xina Pure Alpha Lipoic Acid Powder / Substance fàbrica a la Xina; Proveïdors de matèries primeres àcides lipoïques de la Xina a la Xina. Xina Alpha Lipoic Acid API Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant el material àcid Alpha Lipoic Acid Powder, API CAS 1077-28-7, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Alfa Lipoic Acid Powder Raw Material, API CAS 1077-28-7, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

Potser també t'agrada