Allopurinol, Alopurinol BP EP, USP

Nom del producte: Allopurinol
Sinònims: 4'-Hydroxypyrazolol (3,4-D) pirimidina
Allopurinolum
Alopurinol
Número CAS: 315-30-0
Característiques: Pols cristal·lina blanca
Puresa (assaig): 98,0 ~ 102,0%

Detalls del producte

Allopurinol, Alopurinol BP EP, USP

Allopurinol, Alopurinol BP EP, USP (001) .jpg

Nom del producte: Allopurinol

Sinònims: 4'-Hydroxypyrazolol (3,4-D) pirimidina

Allopurinolum

Alopurinol

Número CAS: 315-30-0

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Puresa (assaig): 98,0 ~ 102,0%

Fórmula molecular: C5H4N4O

Estructura:

图片 1.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


PARAULES CLAU:

Allopurinol, Alopurinol BP EP, USP


Especificació:

Nom: Allopurinol

Sinònims: 4-Hydroxypyrazolo [3,4-d] pirimidina; 1H-Pyrazolo [3,4-d] pirimidin-4-ol; HPP

Fórmula molecular: C5H4N4O

Pes molecular: 136.11

CAS NO: 315-30-0

EINECS: 206-250-9

Estàndard de qualitat: USP39, EP8.0

Punt de fusió: 350 ºC

Solubilitat en aigua: 0,35 g / L (25 ºC)

Propietats físiques i químiques: Pols blanc o blanc, insoluble en aigua.


Descripció de

Allopurinol BP EP, USP és un inhibidor de xantina oxidasa que disminueix la producció d'àcid úric. També actua com un anti-metabòlic en alguns organismes més simples. Allopurinol BP EP, USP es considera un tractament estàndard d'hiperuricèmia associada a la gota. A l'agost de 2017, l'agència de combinació oral va ser aprovada per la FDA com un tractament de doble mecanisme d'hiperuricèmia en pacients amb gota descontrolada. Conté Allopurinol BP EP, USP i Lesinurad, recentment aprovat per la FDA, un inhibidor de l'URAT1 indicat per al tractament de la hiperuricèmia associada amb la gota.


Allopurinol BP EP, USP, venut sota els nombrosos noms de marca, és un medicament utilitzat per disminuir els nivells elevats d'àcid úric en sang. S'utilitza específicament per prevenir la gota, prevenir els tipus específics de càlculs renals i els alts nivells d'àcid úric que es poden produir amb la quimioteràpia. Allopurinol BP EP, USP es pren per boca o s'injecta en una vena.


-Got

Allopurinol BP EP, USP s'aplica per reduir la formació d'urat en condicions en què la deposició d'urat ja s'ha produït o és previsible. Les malalties i condicions específiques en què s'utilitza Allopurinol BP EP, USP inclouen artritis gotosa, tofis cutanis, càlculs renals, gota idiopàtica; litiasi d'àcid úric; nefropatia d'àcid úric agut; malaltia neoplàsica i malaltia mieloproliferativa amb altes taxes de rotació de cèl·lules, en què els nivells elevats d'urat es produeixen espontàniament o després de la teràpia citotòxica; certs trastorns enzimàtics que condueixen a la sobreproducció d'urat, per exemple: hipoxantina-guanina fosforibosiltransferasa, inclosa la síndrome de Lesch-Nyhan; glucosa 6-fosfatasa, inclosa la malaltia d'emmagatzematge de glucógeno; phosphoribosyl pyrophosphate synthetase, phosphoribosyl pyrophosphate amidotransferase; adenina fosforibosiltransferasa.


Allopurinol BP EP, USP també s'utilitza per tractar pedres renals causades per una activitat deficient d'adenina fosforibosiltransferasa.


- Síndrome de la litioma tòrica

Allopurinol BP EP, USP també s'utilitza habitualment per tractar la síndrome de lisis tumoral en tractaments quimioterapéuticos, ja que aquests règims poden produir ràpidament hiperuricèmia aguda greu, tot i que Allopurinol BP EP, la USP ha estat gradualment substituïda per la teràpia d'uratexidasa. Les formulacions IV s'utilitzen en aquesta indicació quan la gent no pot prendre la medicina per via oral.


-Malaltia inflamatòria de l'intestí

Allopurinol BP EP, USP també s'aplica per millorar els resultats de les persones amb malaltia inflamatòria intestinal i la malaltia de Crohn que no responen a la monoteràpia amb tiopurina. També s'ha demostrat que millora considerablement els efectes secundaris d'hepatotoxicitat en el tractament de l'IBD. Allopurinol BP EP, USP invariablement requereix una reducció de la dosi de la tiopurina, generalment a un terç de la dosi estàndard, depenent de l'estat genètic del pacient per la tiopurina metiltransferasa.


-Epilepsia

Allopurinol BP EP, USP s'utilitza com add-on drug per a l'epilèpsia refractària, perquè és un agonista d'adenosina, que inhibeix l'alliberament del glutamat per neurones excitadores, però no canvia la concentració plasmàtica d'altres medicaments per epilèpsia.


Funció:

Allopurinol BP EP, USP s'aplica principalment en la fase d'atac de gota i la fase crònica, aplicada per generar massa àcid úric, al·lèrgia uricosúrica o no és vàlida, així com medicaments d'orina no s'han d'utilitzar (com la insuficiència renal) de gota primària i secundària control d'hiperuricèmia. Allopurinol BP EP, USP també es pot combinar amb uricosúric per augmentar l'eficàcia, especialment en pacients seriosos amb tofè i ronyó.

1. Gota i hiperuricèmia

Posteriorment, es va observar la capacitat de disminució de l'àcid úric de l'allopurinol i es va desenvolupar el fàrmac per al seu ús més famós: tractar hiperuricèmia (excés d'àcid úric en plasma sanguini) i les seves complicacions. Allopurinol BP EP, USP no alleuja els atacs aguts de gota, i actualment hi ha una controvèrsia sobre si pot fer que els atacs aguts de gota pitjorin inicialment, però que són útils en la gota crònica per evitar futurs atacs.

2. Síndrome de lisis tumoral

Allopurinol BP EP, USP també s'utilitza habitualment per tractar la síndrome de lisis tumoral en tractaments quimioterapéuticos ja que aquests règims poden produir ràpidament hiperuricèmia aguda greu, encara que ha estat reemplaçada gradualment per la teràpia d'uratexidasa.

3. La co-teràpia amb tiopurina

Allopurinol BP EP, USP pot causar pancitopènia severa si es subministra amb mercaptopurina a dosis completa o la seva propatogènia azatioprina, a causa de la inhibició de xantina oxidasa que metabolitza mercaptopurina. Per aquest motiu, Allopurinol BP EP, USP ha estat fortament contraindicat durant la teràpia de tiopurina en el passat. Tanmateix, en els darrers anys, l'ús d'Allopurinol BP EP, USP en combinació amb azatioprina o mercaptopurina s'ha revivit. Primer, Allopurinol BP EP, USP va demostrar que una combinació d'azatioprina / allopurinol va millorar significativament la supervivència de l'empelt del trasplantament renal. Més recentment, es va descobrir que Allopurinol BP EP, USP va descobrir que aquesta teràpia millora notablement el resultat dels pacients que no responen a la monoteràpia de tióforina en el tractament de la malaltia inflamatòria intestinal (FDA), específicament la malaltia de Crohn.

4. Lesió per reperfusió

Altres indicacions establertes per a la teràpia amb allopurinol inclouen lesions de reperfusió isquèmica, càlculs renals amb un component d'àcid úric (nefrolitiasi d'àcid úric) i infeccions protozoals (leishmaniosi).

5. Malaltia renal, insuficiència cardíaca i angina

Allopurinol BP EP, USP pot ser utilitzat en pacients amb poca funció renal, però també pot ajudar-los. Un estudi sobre l'ús d'allopurinol en pacients amb malaltia renal crònica va suggerir que "Allopurinol disminueix la proteïna C reactiva i frena la progressió de la malaltia renal en pacients amb malaltia renal crònica. A més, l'allopurinol redueix el risc cardiovascular i hospitalari en aquests subjectes".

6. Epilèpsia

Allopurinol BP EP, USP s'utilitza com add-on drug per a l'epilèpsia refractària, perquè és un agonista d'adenosina, que inhibeix l'alliberament de glutamina a partir de neurones excitadores, però no canvia la concentració plasmàtica d'altres medicaments per epilèpsia.

7. La pressió arterial

Allopurinol BP EP, USP pot reduir la hipertensió reduint la pressió arterial.


Sol·licitud:

Allopurinol BP EP, USP està estructurat al voltant dels compostos de Xanthine (setè a l'anell purí és c, vuitè, n), la inhibició de Xanthine oxidasa té una gota forta, sovint usada per tractar.

Aquest producte és de pols cristal·lina blanca o gairebé blanca gairebé inodora. Aquest producte es dissol molt lleugerament en aigua o etanol, insoluble en cloroform o èter; en una solució d'hidròxid de sodi o d'hidròxid de potassi soluble.


Indicació de Allopurinol BP EP, USP:

Per al tractament de la hiperuricèmia associada a la gota primària o secundària. També s'indica per al tractament de la nefropatia d'àcid úric primari o secundari, amb o sense símptomes de gota, així com hiperuricèmia induïda per quimioteràpia i càlcul renal recurrent.

Indicacions estructurades

Hiperuricèmia

Càlculs d'oxalat de calci. Càlcul renal

Farmacodinàmica:

Allopurinol BP EP, USP, un analògic estructural de la hipoxantina base de purina natural, s'utilitza per prevenir la gota i els càlculs renals a causa de l'àcid úric o oxalat de calci i per tractar la nefropatia d'àcid úric, hiperuricèmia i alguns tumors sòlids.

Mecanisme d'acció:

Allopurinol BP EP, USP i el seu metabòlit actiu, oxypurinol, inhibeixen l'enzim xantina oxidasa, bloquejant la conversió de la hipoxantina d'oxidants i la xantina a l'àcid úric. Les concentracions elevades d'oxypurina i oxypurine inhibeixen la xantina oxidasa a través d'una reacció negativa que produeix una disminució de les concentracions d'àcid úric en el sèrum i l'orina. Allopurinol BP EP, USP també facilita la incorporació d'hipoxantina i xantina en ADN i RNA, conduint a una inhibició del feedback de la síntesi de purina de novo i una disminució de les concentracions d'àcid úric en sèrum com a resultat de l'augment de la concentració de nucleòtids.


Fengchen Group és un proveïdor líder de Allopurinol BP EP, USP Pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de Allopurinol BP EP, pols de USP quan ho necessitin. Quan compreu o compra Allopurinol BP EP, USP Powder, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi

Poseu-vos en contacte amb HYPER CHEM per a la versió actualitzada COA.

Propietats

ESTÀNDARD

Contingut% min

Allopurinol BP EP, USP

99 ~ 101

Contingut dimetilaminoetanol%

36.9 ~ 37.68

Condició de la solució d'aigua

Passa la prova

Cd≤%

0.0001

Plom (Pb)% màx

0,001

Arsènic (com)% màx

0.0001

Hg≤%

0.0001

PH

3.2-3.8

Pèrdua en l'assecatge% màx

0,5

Rotació específica

+17.5 ~ +18.5

Punt de fusió

110-120 ° C

E. Coli

Negatiu

Salmonèlia

Negatiu

Coliformes

Negatiu

Llevat i motlle

<>

Total de recompte de plats

≤3000 g

Aparença

Pols cristal·lina blanca


Certificat d'anàlisi -2

Ítems

ESPECIFICACIÓ

Aparença

Allopurinol BP EP, USP

Una pols blanca o gairebé blanca

Identificació

Compleix els requisits

Color i claredat de la solució

Compleix els requisits

Absorptivitat

0.52 ~ 0.60

Pèrdua en l'assecat

≤0,5%

Cendres sulfatades

≤0,1%

Metalls pesants

≤ 20 ppm

Substàncies relacionades

≤0,2%

Formamida

≤100 ppm

Hidracina

≤ 5ppm

Cromatogràfic

≤0,2%

3-amino-4-carbutoxipirazol (TLC)

≤0,1%

Assay (HPLC)

Allopurinol BP EP, USP

98,0 ~ 102,0%


Advertències importants

Erupció de la pell severa: Allopurinol BP EP, USP pot causar una erupció cutània greu i mortal. Si teniu picor, problemes per respirar o inflor de la cara o gola, deixeu de prendre aquesta droga i truqueu al vostre metge immediatament.

Lesió del fetge: Allopurinol BP EP, USP pot causar canvis en els resultats de les proves de la funció hepàtica i la insuficiència hepàtica. Això pot ser mortal. Si es desenvolupen problemes hepàtics, el metge pot deixar de prendre alopurinol.

Somnolència: Allopurinol BP EP, USP pot causar somnolència. No hauríeu de conduir, fer servir maquinària o fer altres tasques que requereixen una vigilància fins que sàpiga com us afecta.

Ingesta de líquid: s'ha de prendre almenys 3,4 litres (14 tasses) de líquids cada dia. Això us ajudarà a orinar almenys 2 litres (2 quarts) per dia. Això pot ajudar a prevenir que els cristalls d'àcid úric formen i bloquegen el flux d'orina. Pregúntele al seu metge com mesurar la quantitat d'orina.


Qualitat superior, pur Allopurinol BP EP, USP Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Allopurinol BP EP, USP Proveïdors de matèries primeres en pols a la Xina. Xina Allopurinol BP EP, USP Fabricants de pols a la Xina.


Si esteu buscant l'allopurinol, alopurinol bp ep, usp, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: allopurinol, alopurinol bp ep, usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like