Adenosina BP EP USP

L’adenosina BP EP USP és un terme de biologia cel·lular. Es refereix a un compost compost d’adenina N-9 i D-ribosa C-1 unides per enllaç beta-glicòsid.

Detalls del producte

Adenosina BP EP USP

image001

Xina Adenosine BP EP USP fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Número CAS: 58-61-7

Sinònims: Boniton; Sandesina; Adenocor; Adesina; 9-β-D-Ribofuranosiladenina;

Característiques: Pols cristal·lina blanca.

Fórmula molecular: C10H13N5O4

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Adenosina BP EP USP


Descripció:

L’adenosina BP EP USP és un terme de biologia cel·lular. Es refereix a un compost compost d’adenina N-9 i D-ribosa C-1 unides per enllaç beta-glicòsid. El seu fosfat és l’adenilat. Aquesta substància és un nucleòsid endogen a les cèl·lules humanes. L’adenosina BP EP USP pot entrar directament al miocardi i ser fosforilada per formar adenosina. Està involucrat en el metabolisme energètic del miocardi. Al mateix temps, també intervé en la dilatació dels vasos coronaris i l’augment del flux sanguini.

L’adenosina BP EP USP té efectes fisiològics en molts altres sistemes i teixits del sistema cardiovascular i del cos. És un important intermedi per a la síntesi de adenosina trifosfat (ATP), adenina, adenilat i adenosina arabinosa.

L’adenosina BP EP USP és un nucleòsid endogen a les cèl·lules humanes. Pot entrar directament al miocardi i ser fosforilat per formar adenosina. L’adenosina BP EP USP està implicada en el metabolisme energètic del miocardi. Al mateix temps, també intervé en la dilatació dels vasos coronaris i l’augment del flux sanguini. L’adenenosina és eficaç en molts altres sistemes i teixits del sistema cardiovascular i del cos.

L’adenosina BP EP USP és una espècie de nucleòsid. Està compost per ribosa (furan ribosa) i adenina, que està unida per un enllaç beta-N9-glicòsid. L’adenosina té un paper important en la bioquímica, incloent la transferència d’energia en forma d’adenosina trifosfat o adenosina difosfat, o la transducció del senyal en forma de monofosfat d’adenosina cíclica. L’adenenosina és també un neurotransmissor inhibidor que pot afavorir el son.


Aplicacions:

1. L’adenosina BP EP USP són fàrmacs antiarrítmics. Pot convertir la taquicàrdia supraventricular paroxística en ritme sinusal. Per a arítmies supraventriculars associades a atrioventricles.

2. L’adenosina BP EP USP es pot utilitzar per al tractament de l’angina de pit, infart de miocardi, insuficiència coronària, aterosclerosi, hipertensió essencial, trastorns cerebrovasculars, seqüeles d’ictus, atrofia muscular progressiva, etc.

3. Usos de recerca bioquímica


Mètode sintètic:

image003

La més alta qualitat, pura adenosina BP EP USP pols / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina


Si estàs buscant l'adenosina bp ep usp, contacta amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: adenosina bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like