Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina

Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina és un éster carboximetílic d'indometacina. Es tracta d'un fàrmac antiinflamatori no esteroide potent, derivat de l'àcid indol-3-acètic, la capacitat del qual es creu principalment a través del metabolisme actiu indometacina.

Detalls del producte

Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina

image001_1
Xina Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacine fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.
Sinònims: Acemetacina;
Acemetacina; Acemetacinum
Número CAS: 53164-05-9
Característiques: pols blanca.
Fórmula molecular: C21H18ClNO6
Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


PARAULES CLAU:
Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina


Descripció:
Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina és un éster carboximetílic d'indometacina. Es tracta d'un fàrmac antiinflamatori no esteroide potent, derivat de l'àcid indol-3-acètic, la capacitat del qual es creu principalment a través del metabolisme actiu indometacina. En usos clínics, Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina mostra una millor tolerància gàstrica en comparació amb el metabolisme actiu Indometacina. Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina es va desenvolupar a Alemanya com una nova forma de proporcionar una substància més segura però que no fos l'augment dels efectes gastrointestinals, el metabolisme de Acemetacina USP BP EP La matèria primera Acemetacina va conduir a la formació d'indometacina. Per cert, comparteix les mateixes reaccions adverses.

Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina és un medicament antiinflamatori no esteroide, utilitzat per combatre l'artrosi, artritis reumatoide, dolor lumbar i alleugeriment del dolor postoperatori.


Alta qualitat 99% USP / BP / EP Acemetacina
Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina, un éster d'àcid glicòlic d'indometacina, funciona com a fàrmac; En el nostre sistema, es metabolitzarà a indometacina, que després funciona com un inhibidor de la ciclooxigenasa, produint els efectes antiinflamatoris. Un avantatge d'Acemetacin USP BP EP La matèria primera Acemetacina és que redueix el dany gàstric en comparació amb la indometacina.

Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina està indicada principalment per al tractament sintomàtic del dolor i la inflamació en la inflamació aguda de les articulacions en artritis reumatoide, osteoartritis, dolor lumbar i dolor postquirúrgic. A més, aquest producte també pot ajudar a tractar la inflamació crònica de les articulacions en presència d'artritis reumatoide, espondilitis anquilosante. Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina també combatre la irritació en les articulacions i la columna vertebral provocada per trastorns degeneratius, síndrome de reumatisme inflamatori de teixit tou i inflamació dolorosa i inflamació causada per lesions.


Farmacodinàmica:
Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina conduirà a una reducció feble, i no a una forta reducció, de la síntesi de prostaglandines, que contribueixen a alliberar el dolor. Les investigacions també van demostrar que Acemetacin USP BP EP La matèria primera Acemetacina inhibirà fortament l'alliberament de la histamina a partir de cèl·lules de mastel i la generació d'hipertèrmia. Aquest producte també pot conduir a canvis en la pressió arterial sistòlica i diastòlica, així com a la inhibició de l'agregació plaquetària.


Mecanisme d'acció:
Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina és un inhibidor no selectiu de la producció de mediadors proinflamatoris derivats de l'acció de l'enzim COX. COX és essencial per a la síntesi de prostaglandina. L'acetometacina es metabolitza i forma el seu major metabolisme indometacina que també és un inhibidor no selectiu de COX i exhibeix la capacitat d'inhibir la motilitat dels leucòcits polimorfodinucleares i disminuir el flux cerebral modulant la via de l'òxid nítric i la vasoconstricció.


Metabolisme:
Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacina és altament metabolitzada i degradada per l'escletxa esterolítica per formar el seu metabolisme principal i actiu indometacina. Presenta altres metabòlits inactius fets per reacció d'O-desmetilació, N-desacilació i part d'ells també es transforma per conjugació amb àcid glucurónico.

Com el més famós de la Xina Acemetacina USP BP EP Matèries primeres Acemetacine Powder supplier in China, el nom del producte Fengchen Group Powder està ple d'un paquet més nou i més segur.

image003_1


Fengchen Group és líder a la Xina Acemetacina USP BP EP Matèria primera Acemetacine Powder, proveïdor i fabricant. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de la Xina Acemetacin USP BP EP Raw material Acemetacine powder manufacturer and supplier when they need it. Quan compreu o compra Acemetacin USP BP EP Matèria primera Acemetacine Powder de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

image004

Alta qualitat, acemetacina pur USP BP EP Matèria primera Acemetacine Powder / substància fàbrica, proveïdor, fabricant a la Xina.

Si busqueu l'acemetacin usp bp ep materna prima acemetacine, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: acemetacin usp bp ep matèria primera acemetacine, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like