AceClofenac BP EP USP Raw Material

Aceclofenac BP EP USP Raw Material és un fàrmac antiinflamatori no analògic no esteroide de Diclofenac. Aquesta substància s'aplica per alleujar el dolor i la inflamació en l'artritis reumatoide, l'artrosi i l'espondilitis anquilosant.

Detalls del producte

AceClofenac BP EP USP Raw Material

image001_1  


Xina Aceclofenac BP EP USP fàbrica de matèries primeres, proveïdor, fabricant a la Xina.
Número CAS: 89796-99-6
Característiques: pols blanca o pols cristal·lina blanca.
Fórmula molecular: C16H13Cl2NO4
Fórmula d'estructura:
image002


image003

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra


PARAULES CLAU:
AceClofenac BP EP USP Raw Material


Descripció:
Aceclofenac BP EP USP Raw Material és un fàrmac antiinflamatori no analògic no esteroide de Diclofenac. Aquesta substància s'aplica per alleujar el dolor i la inflamació en l'artritis reumatoide, l'artrosi i l'espondilitis anquilosant.


Aceclofenac BP EP USP Raw Material no s'ha de donar a pacients amb porfíria o mare materna. Per cert, tampoc no es recomana als nens.
Aceclofenac BP EP USP Raw Material es considera un inhibidor de citoquina. Funciona bloquejant l'acció d'una substància en el cos anomenat ciclooxigenasa, que participa en la producció de prostaglandines. Els prostaglandes estan relacionats amb el dolor, la inflamació i la inflamació, etc. Aceclofenac BP EP La matèria primera USP és en realitat l'èster d'àcid glicòlic del diclofenac.


El número CAS d'Aceclofenac BP EP USP Raw Material és 89796-99-6. Aquest producte també té altres noms, com ara l'àcid 2- [2- [2- (2,6-Diclorofenil) aminofenil] acetil] oxiacètic.
Aceclofenac BP EP USP Raw Material pertany a les categories de productes d'intermedis i productes químics fins; Farmacèutics; Senyalització de lípids;
És un sòlid blanc cristal·lí que és un fàrmac antiinflamatori no esteroide. Es creu que Aceclofenac BP EP USP Raw Material podria ser usat per alleujar el dolor i la inflamació en artritis reumatoide, artrosi i espondilitis anquilosant.


Aceclofenac BP EP Es considera que materies primeres USP tenen una acció antiinflamatòria més alta o, almenys, efectes comparables que els AINE convencionals en estudis doble ciegos. Aceclofenac inhibeix potentment l'enzim ciclooxigenasa que participa en la síntesi de prostaglandines, que són mediadors inflamatoris que causen dolor, inflamació, inflamació i febre. Aceclofenac BP EP USP Raw Material s'administra per via oral per alleujar el dolor i la inflamació en l'artrosi, l'artritis reumatoide i l'espondilitis anquilosante. Aceclofenac BP EP USP Raw Material també té una elevada permeabilitat per penetrar en articulacions sinovials en pacients amb osteoartritis i afins. També funciona bé en altres afeccions doloroses en les condicions dentals i ginecològiques.


Com el més famós proveïdor de pols de materies primeres de la Xina Aceclofenac BP EP USP a la Xina, l'Aceclofenac BP EP USP de Fengchen Group EPP està ben equipat amb el paquet més nou i més segur.

Solubilitat: soluble en DMSO.
Punt de fusió: 149-153 ° C


Ruta d'eliminació:
L'Aceclofenac BP EP USP Raw Material serà eliminat principalment a través de l'orina. Al voltant de 2/3 de la dosi administrada s'excreta d'aquesta manera. Mentre que el 20% d'ells s'extrauen a les femtes.
Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts de AceClofenac BP EP USP Raw Material Powder Manufacturer a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Fengchen Group és líder a la Xina de AceClofenac BP EP USP Raw Material en pols proveïdor i fabricant. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de fabricació i proveïdor de pols en brut de Xina Aceclofenac BP EP USP quan ho necessitin. Quan compreu o compra Aceclofenac BP EP USP Raw Material Powder de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

ARTICLES

ESTÀNDARD

RESULT

1) Aparença:

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca.

Conformar

2) Identificar:

(A) UV compleix el requisit
(B) IR es troba amb CRS
(C) Prova de color

Conformar
Conformar
Conformar

3) Substàncies relacionades (HPLC)

Total impureses Màx. 0,5%
Impureza individual Màx 0,2%

0,3%
0.1%

4) Heavy metal:

Màxim 10 ppm

<10>

5) Cendres sulfatades

Màx 0,1%

0,056%

6) Pèrdua en l'assecat:

Màx 0.5%

0.15%

7) Assay:

99.0-101.0%

99,95%


Sinònims:
Aceclofenac [INN: BAN]; àcid glicòlic, (o- (2,6-dicloroanilino) fenil) acetat (éster); àcid bencenoacético, 2 - ((2,6-diclorofenil) amino) -, èster carboximetílic; Aceclofenacum; Aceclofenaco ; 2- (o- (2,6-Dichloranilino) fenilacetoxi) Essigsaeure;
Densitat: 1.455 g / cm3
Punt de fusió: 149-153 ° C
Punt d'ebullició: 486 ° C a 760 mmHg
Flash Point: 247.7 ° C
--------------------------------------

Fengchen Group Co, Ltd és una empresa d'alta tecnologia amb tallers moderns i tecnologia de producció avançada. Hem construït un sistema científic i estàndard de gestió d'empreses eficaç, centrat en el desenvolupament i actualitzacions de AceClofenac BP EP USP Raw Material i altres productes relacionats. També vàrem establir un sistema de retransmissió, recuperació i seguiment de so.


Fengchen sempre s'adhereix a la filosofia empresarial de productes superiors. El nostre objectiu de llarga data és garantir la qualitat del producte d'una forma exhaustiva i complir amb els requisits dels clients. Ens agradaria treballar amb la vostra empresa estimada i crearem una relació comercial estreta i guanyadora.

Top Quality, pur Aceclofenac BP EP USP Raw Material powder / substance factory, Supplier, Manufacturer in China.

Si esteu buscant l'aceclofenac bp ep usp raw material, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: aceclofenac bp ep usp matèria primera, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like