5-Metoxitriptamina, O-metilserotonina, Mexamine

5-Metoxitriptamina, O-metilserotonina, mexamina Xina 5-Metoxitriptamina, O-metilserotonina, fàbrica de mexamina, proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: 5-Metoxitriptamina, O-metilserotonina Número CAS: 608-07-1 Característiques: pols cristal·lina de color blanc a marró groc. Fórmula molecular: ...

Detalls del producte

5-Metoxitriptamina, O-metilserotonina, mexamina

5-Methoxytryptamine, O-methylserotonin, Mexamine

Xina 5-metoxietriptamina, O-metilserotonina, fàbrica de mexamina, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: 5-Metoxitriptamina, O-metilserotonina

Número CAS: 608-07-1

Característiques: pols cristal·lina de color blanc a marró groc.

Fórmula molecular: C11H14N2O

Fórmula d'estructura:

5-Methoxytryptamine, O-methylserotonin, Mexamine structure formula

Hscode: 2933990090

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

PARAULES CLAU:

5-Metoxitriptamina, O-metilserotonina, mexamina

Descripció:

5-Metoxitriptamina, O-metilserotonina (5-MT), o mexamina, és un derivat de tryptamina estretament relacionat amb els neurotransmissors serotonina i melatonina.

S'ha demostrat que existeix naturalment en el cos en nivells baixos.

5-Metoxitriptamina, O-metilserotonina, mexamina es biosintetitzarà a través de la desacetilación de la melatonina a la glàndula pineal.

Aquesta substància funciona com un agonista complet en alguns receptors específics. No té cap afinitat pel receptor 5-HT3. També és important saber que la seva afinitat pel receptor 5-HT1E és molt feble en comparació amb els altres 5-HT1 receptors.

Mètode de síntesi:

5-Methoxytryptamine, O-methylserotonin, Mexamine synthetic method

Fengchen Group Co., Limited (d'ara endavant, & ldquo; Fengchen & rdquo;) és una empresa química i farmacèutica.

Actualment, Fengchen té diverses fàbriques i un centre d'R + D avançat. El nostre departament d'R + D es dedica a millorar la nostra qualitat de 5-metoxitriptamina, O-metilserotonina i mexamina. I elaborar i desenvolupar nous productes. Amb els nostres esforços del nostre personal en R + D, vam guanyar molts elogis i premis.

Fengchen s'especialitza en productes químics com 5-Methoxytryptamine, O-methylserotonin, mexamine. I també tenim característiques en la producció de vitamines solubles en greix, quasi-vitamines, antibiòtics, antibiòtics antioxidants i altres productes químics d'alta tecnologia.

Fengchen ha formulat una gamma de productes d'estrella dominants en el mercat xinès. Molts grans comerciants i usuaris finals estan comprant 5-metoxitriptamina, O-metilserotonina, mexamina de nosaltres.

A més, els nostres productes de vitamina, com la síntesi de vitamina E, vitamina E, vitamina A en pols i oli, biotina, coenzima Q10 tenen una gran reputació i exigeixen el mercat. Els nostres altres productes com Canthaxanthin, Astaxanthin, Lutein són també populars entre el mercat.

Per cert, tenim el nostre propi lloc de fabricació de paquets farmacèutics, com tambors de fibra, làmines de PVC, film de PVC, làmina d'alumini, etc. Es va assegurar que el nostre cost baixarà.

Ara, la globalització de l'economia és el corrent principal. Prendrem aquest corrent principal i aprofitarem la nostra oportunitat per al ràpid desenvolupament i complir amb les nostres promeses als nostres clients. Ens centrarem en tecnologia, R + D, gestió estàndard i d'alta eficiència, innovació.

Fengchen continuarà integrant els recursos potencials per fer una xarxa de vendes molt millor a nivell mundial.

Benvingut a la nostra empresa.

Top quality, pur-5-Methoxytryptamine, O-methylserotonin, mexamine Powder / substance factory, Supplier, Manufacturer in China.

Productes relacionats:

Hot Tags: 5-metoxytryptamine, o-metilserotonina, mexamina, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like