Zidovudina o Zidovudin BP EP USP CAS 30516-87-1

Zidovudina o Zidovudin BP EP USP CAS 30516-87-1 Nom del Producte: Zidovudina Sinònims: Zidovudina, Zidovudinum Número CAS: 30516-87-1 Característiques: pols blanca o marronosa. Solubilitat: soluble en etanol, poc soluble en aigua, la zidovudina es fon en aproximadament 124C. Contingut: 97% ~ 102% Fórmula: C 10 ...

Detalls del producte

Zidovudina o Zidovudin BP EP USP CAS 30516-87-1 Zidovudine or Zidovudin BP EP USP raw material API picture.jpg

Nom del producte: Zidovudina

Sinònims: Zidovudina, Zidovudinum

Número CAS: 30516-87-1

Característiques: pols blanca o marronosa.

Solubilitat: soluble en etanol, poc soluble en aigua,

La zidovudina es fon en aproximadament 124C.

Contingut: 97% ~ 102%

Fórmula: C 10 H 13 N 5 O 4

Zidovudine or Zidovudin BP EP USP formula.gif

Condicions d'emmagatzematge: Conservar en un contenidor segellat. Eviteu la llum del sol.

Descripció:

Zidovudina també anomenada Azidothymidine; 3'-Azido-3'-desoxitimidina; 1- (4-àcid-5-hidroximetil-tetrahidro-furan-2-il) -5-metil-1H-pirimidina-2,4-diona .

La zidovudina és un inhibidor de nucleosida transcriptasa inversa. La zidovudina pot lluitar contra el tipus de virus d'immunodeficiència humana. Suprimirà el creixement de l'ADN viral, d'aquesta manera, Zidovudina pot matar el virus.

La zidovudina és una substància antiviral amb capacitat d'evitar que el virus de la immunodeficiència humana es multipliqui. Per aquest motiu, la zidovudina s'aplica àmpliament per tractar el VIH.

A més, Zidovudine també és prescrita per metges a la dona infectada pel VIH durant l'embaràs per evitar que aquest terrible virus passi al bebè. Tingueu en compte que la zidovudina no és una cura per al VIH o la SIDA. Però és realment útil. La majoria de les vegades, la zidovudina s'utilitza conjuntament amb altres fàrmacs per aconseguir un millor rendiment.


Ús: Zidovudina (Zidovudin) és una substància que s'utilitza per combatre el virus. És una de les substàncies farmacèutiques antiviral més comuns. La zidovudina s'utilitza principalment per produir medicaments orals com les càpsules de zidovudina, les tabletas de Zidovudina, etc. Després de l'esterilització, també es pot fer en injeccions. Aneu amb compte amb la dosificació.

Com a proveïdor professional de la Xina Zidovudine Raw Material i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Zidovudine API de la Xina durant gairebé 10 anys.


Zidovudina Efectes secundaris:

En algun moment, la zidovudina pot provocar efectes greus sobre els músculs o el fetge.

Algunes de les funcions normals de les obres del sistema immunitari poden ser efectuades per Zidovudine. Així, pot augmentar la possibilitat de certes infeccions o trastorns autoimmunitaris. Els símptomes dolents poden ocórrer mesos després de prendre Zidovudine .


Pols de qualitat superior i zidovudina pura; Proveïdors de matèries primeres de zidovudina a la Xina. Fabricants de la API de zidovudina.

Absorció de Zidovudina:

L' absorció de zidovudina és molt ràpida i gairebé 100% absorbida del tracte gastrointestinal. Se sol rebre de forma oral.


Productes relacionats:

1. Zidovudina o Zidovudin BP EP USP CAS 30516-87-1

2. Lamivudina o Lamivudin BP EP USP CAS 134678-17-4


Si esteu buscant el zidovudina o zidovudin bp ep usp cas 30516-87-1, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like