Entecavir BP EP USP

Entecavir BP EP USP Nom del producte: Entecavir Número CAS: 142217-69-4 Característiques: pols cristal·lí en blanc Puresa (assaig): 98.0-102.0% Fórmula molecular: C12H15N5O3 Estructura: Paquet: 25Kgs / Paquet: 25Kgs / Fibra Bateria Nom químic : ...

Detalls del producte

Entecavir BP EP USP

Entecavir BP EP USP.jpg

Nom del producte: Entecavir

Número CAS: 142217-69-4

Característiques: Pols cristal·lí en blanc

Puresa (assaig): 98,0-102,0%

Fórmula molecular: C12H15N5O3

Estructura:

Entecavir BP EP USP Structure formula.gifEntecavir BP EP USP Structure formula-2.jpg

Paquet: 25Kgs /

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Nom químic: 2-amino-9 - [(1S, 3R, 4S) -4-hidroxi-3- (hidroximetil) -2-metilidenecyclopentil] -3H-purin-6-ona;


PARAULES CLAU:

Entecavir BP EP USP

Hscode recomanat: 29339900


Descripció:

La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP és un fàrmac antiviral oral utilitzat en el tractament de la infecció per hepatitis B. Es comercialitza sota molts noms comercials diferents.

La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP és un anàleg de guanina que inhibeix els tres passos del procés de replicació viral i el fabricant afirma que és més eficaç que els agents anteriors utilitzats per tractar l'hepatitis B (lamivudina i adefovir)

La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP és un medicament antiviral utilitzat per tractar la infecció pel virus de l'hepatitis B (HBV). També s'haurien d'utilitzar medicaments antiretrovirals amb VIH / SIDA i HBV. Entecavir BP EP La pèrdua de pols USP es pren per boca com una tableta o solució.

Tot i que sembla que no hi ha cap dany per l'ús durant l'embaràs, aquest ús no s'ha acabat definitivament. La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP està en la família de medicaments dels inhibidors de la transcriptasa inversa de nucleòsids (NRTIs). Impedeix que el virus de l'hepatitis B es multipliqui mitjançant el bloqueig de la transcriptasa inversa.


La guanina va ser substituïda per la posició 9 per un grup 4-hidroxi-3- (hidroximetil) -2-metilidenecyclopentil. Un analògic sintètic de 2'-deoxiguanosina, la matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP és un inhibidor de la transcriptasa inversa de nucleòsids amb activitat antiviral selectiva contra el virus de l'hepatitis B. Entecavir es fosforila intracel·lularment a la forma trifosfat activa, que competeix amb el trifosfato deoxiguanosina, el substrat natural de La transcriptasa inversa del virus de l'hepatitis B inhibeix totes les etapes de l'activitat de l'enzim, tot i que no té activitat contra el VIH. La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP s'utilitza per al tractament de l'hepatitis B crònica.

Ús i aplicació

La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP s'aplica per tractar la infecció per hepatitis B a llarg termini. L'hepatitis B és una infecció del fetge causada pel virus de l'hepatitis B. La infecció a llarg termini pot causar danys al fetge, rarament càncer de fetge i insuficiència hepàtica. Entecavir ajuda a disminuir la quantitat de virus de l'hepatitis B al cos. La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP es desconeix si aquest medicament redueix les possibilitats de patir càncer de fetge o dany fetal. Entecavir és un antiviral que pertany a una classe de fàrmacs coneguts com a inhibidors de la transcriptasa inversa de nucleòsids del virus de l'hepatitis B.

Tanmateix, la matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP no és una cura per a tota l'hepatitis B. No evita la propagació del virus a altres a través del contacte sexual o la contaminació amb el líquid de sang / cos (com ara l'ús d'agulles utilitzades).


La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP és un medicament antiviral que evita que diversos virus es multipliquin al cos.

Aquesta substància s'utilitza per tractar el virus de l'hepatitis B crònica (HBV) en adults i nens que tenen almenys 2 anys d'edat i que pesen com a mínim 22 lliures (10 quilograms).

L'entecavir BP EP USP no es coneix amb matèria primera de pols si aquest medicament prevenir la cirrosi o el càncer de fetge.


Aquest medicament s'aplica principalment per tractar la infecció crònica de l'hepatitis B en adults i nens de 2 anys o més amb replicació vírica activa i evidència de malaltia activa amb elevacions en els enzims hepàtics. Les matèries primeres de pols de Entecavir BP EP USP també s'apliquen per prevenir la reinfecció de l'HBV després del trasplantament de fetge i per tractar els pacients amb VIH infectats amb HBV. És feblement actiu contra el VIH, però no es recomana per a ser usat en pacients co-infectats amb VIH-HBV sense un règim anti-VIH completament supressiu, ja que pot optar per la resistència a la lamivudina i l'emtricitabina en el VIH. [10]

L'eficàcia de la matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP s'ha investigat en diversos assaigs aleatoris, doble cec i multicèntric. Entecavir per boca és eficaç i generalment ben tolerat.


La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP s'utilitza comunament per al tractament de la infecció per virus de l'hepatitis B crònica en adults amb evidència de replicació viral activa i evidència d'elevacions persistents en aminotransferases sèriques (ALT o AST) o malaltia histològicament activa.


Fengchen Group és un proveïdor líder de pols en pols de Entecavir BP EP USP en pols de la Xina. Ens especialitzem en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de pols de material en pols de Entecavir BP EP USP quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Entecavir BP EP USP pols en pols en brut, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Farmacodinàmica:

La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP és un análogo de nucleòsids de guanosina amb activitat selectiva contra el virus de l'hepatitis B (HBV). Està dissenyat per inhibir selectivament el virus de l'hepatitis B, bloquejant els tres passos del procés de replicació. La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP és més eficient que un antic fàrmac d'hepatitis B, lamivudina.

Mecanisme d'acció:

En competir amb el trifosfato deoxiguanosina del substrat natural, la matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP inhibeix funcionalment les tres activitats de la polimerasa HBV (transcriptasa inversa, rt):

(1) preparació de base,

(2) transcripció inversa de la cadena negativa de l'ARN messenger pregenòmic,

(3) síntesi de la cadena positiva d'ADN d'HBV. Després de l'activació per quinasas, la droga es pot incorporar a l'ADN que té l'efecte final d'inhibir l'activitat de la polimerasa d'HBV.


Certificat d'anàlisi

Nom del producte: Entecavir BP EP USP pols de matèria primera

Especificació: 99% min


Aparença

Pols blanc a blanc

Compleix

Rotació òptica

+ 24.0- + 28.0 (DMF: MeOH = 1: 1 c = 1%)

+26.8

Identificació

A: Per IR, per coincidir amb l'estàndard de treball

Compleix

B: Per HPLC, mantenir el temps hauria de coincidir amb l'estàndard de treball

Compleix

Aigua

5,8% - 6,5%

6.1%

Isòmer

Individual ≤0,1%

0,02%

Total ≤0,5%

0,02%

Substàncies relacionades

Impureza individual ≤0,1%

0,02%

Impureses totals ≤0.3%

0,03%

Granularitat

Tamany de partícula
D50≤6.0μm D90≤12.5μm

Compleix

Residu en ignició

≤0,1%

0,06%

Metalls pesants

<>

Compleix

Dissolvents residuals

Ha de ser coincidir amb l'estàndard

Compleix

Assaig

≥99.8%

99,9%

Conclusió: La nostra matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP compleix amb l'estàndard empresarialEntecavir BP EP USP Specification and COA.jpg


Entecavir BP EP USP polsera matèria primera Efectes secundaris:

Els efectes secundaris comuns inclouen mal de cap, nàusees, alt contingut de sucre en la sang i disminució de la funció renal. Els efectes secundaris greus inclouen l'ampliació del fetge, els nivells elevats de lactat de la sang i la inflamació del fetge si es deté la medicació.


La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP també pot provocar les següents reaccions adverses:

dolor muscular o debilitat;

sensació d'adormiment o fred als braços i les cames;

dificultat per respirar;

La matèria primera en pols de Entecavir BP EP USP també pot causar símptomes greus del fetge.

sentint-se mareig, lleuger, cansat o molt feble;

dolor d'estómac, nàusees amb vòmits; o

velocitat cardíaca ràpida o desigual.


Per assegurar-vos que la matèria primera de la pols de Entecavir BP EP USP sigui segura per a vosaltres, dirigiu-vos al metge per obtenir coneixements tècnics, especialment si està patint:

VIH o SIDA (o si ha estat exposat al VIH);

malaltia de ronyó;

malaltia del fetge;

si també prens lamivudina o telbivudina; o

si heu tingut un trasplantament hepàtic.


Alta qualitat, pura Entecavir BP EP USP polsera en pols en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Entecavir BP EP USP pols de matèries primeres Proveïdors de pols a la Xina. Xina Entecavir BP EP USP pols de matèries primeres Fabricants de pols a la Xina.

Si esteu buscant entecavir bp ep usp, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: entecavir bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like