Ribavirin Powder API Matèria primera CAS 36791-04-5

Xina Ribavirin Suppliers, Xina Ribavirin Manufacturers CAS 36791-04-5 Nom del producte: Ribavirin Powder API Matèria primera CAS 36791-04-5 Sinònims: Ribavirina Nom químic: 1-β-D-Ribofuranosil-1,2,4-triazol-3 -carboxamida Número CAS: Ribavirin; 36791-04-5 Característiques: Pols cristal·lina blanca Assay: 98.5% ~ 101.5% Fórmula: ...

Detalls del producte

Proveïdors de ribavirina de la Xina, fabricants de ribavirina de la Xina CAS 36791-04-5

Ribavirin Powder API Raw material.png

Nom del producte: Ribavirin

Sinònims: ribavirina

Nom químic: 1-β-D-Ribofuranosil-1,2,4-triazol-3-carboxamida

Número CAS: Ribavirin; 36791-04-5

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assay: 98.5% ~ 101.5%

Fórmula: C8H12N4O5

Fórmula d'estructura:

Ribavirin Powder API Raw material structure.png

Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor
Paraules clau: Ribavirin Powder API Matèria primera CAS 36791-04-5

Descripció i ús:
La ribavirina és substància sintètica. Pertany a la substància anti-viral dels nucleosids antimetabolítics. La ribavirina bloqueja la síntesi d'àcids nucleics i s'utilitza contra virus d'ARN i ADN.
És un anàleg nucleòsid de ribofuranosa amb activitat contra el virus de l'hepatitis C i altres virus d'ARN. La ribavirina s'incorpora a l'ARN viral, inhibint així la síntesi viral d'ARN, induint mutacions del genoma viral i inhibint la replicació viral normal.

--------------

API de Ribavirin API Matèria primera CAS 36791-04-5, també coneguda com tribavirina, és un medicament antiviral utilitzat per tractar la infecció per RSV, l'hepatitis C i la febre hemorràgica viral. Per a l'hepatitis C s'utilitza amb altres medicaments com simeprevir, sofosbuvir, peginterferon alfa-2b o peginterferon alfa-2a. Entre les febres hemorràgiques virals s'utilitza per a la febre de Lassa, la febre hemorràgica de Crimea i el Congo, i la infecció per Hantavirus, però no l'Ebola ni el Marburg. La ribavirina es pot prendre de forma oral o inhalada.

 

Com a professional de la Xina Ribavirin Powder API proveïdor de matèries primeres i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Ribavirin Powder API de matèries primeres de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

-------------

La ribavirina és un fàrmac antiviral indicat per a la infecció amb RSV greu (individualment), infecció per hepatitis C (utilitzada conjuntament amb peginterferon alfa-2b o peginterferon alfa-2a) i altres infeccions víriques. La ribavirina és un profàmac, que quan es metabolitza s'assembla als nucleòtids d'ARN de purina. En aquesta forma, interfereix amb el metabolisme d'ARN necessari per a la replicació viral. Es desconeix com afecta exactament la replicació viral; S'han proposat molts mecanismes per a això però cap d'aquests ha estat provat fins avui. Múltiples mecanismes poden ser responsables de les seves accions.

Com a fàrmac antiviral, Ribavirin s'utilitza en combinació amb l'interferó per al tractament de l'hepatitis crònica C.

---------------------

1. La tableta oral de Ribavirin està disponible com a medicament de marca i un fàrmac genèric.

2.Ribavirin es presenta com una pastilla oral, càpsula oral, solució oral i solució inhalant.

3. La tablet oral de Ribavirin s'utilitza per tractar la infecció per virus de l'hepatitis C crònica.

-----------------

Indicacions:

La ribavirina està indicada per al tractament d'infants hospitalitzats i nens petits amb infeccions severes del tracte respiratori inferior a causa del virus sincitial respiratori. El tractament precoç durant la infecció severa del tracte respiratori inferior pot ser necessari per aconseguir l'eficàcia.

 

Només s'ha de tractar amb Ribavirin una infecció severa del tracte respiratori inferior. La gran majoria d'infants i nens amb infecció per RSV tenen una malaltia lleu, autolimitada i no necessita l'ajuda de Ribavirin.

------------

Efectes secundaris de Ribavirin:

-Hospitalització i irritació del pàncrees (pancreatitis). També pot haver dolor de tomache, nàusees, vòmits o diarrea.

- La ribavirina pot causar depressió severa

- Problemes de respiració greus. Es pot produir dificultat per respirar. És un signe d'una infecció pulmonar greu (pneumònia) que pot ser mortal.

- L'ús excessiu de ribavirina pot provocar greus problemes oculars.

- Problemes dentals. Dents i genives desitjades.

- Els trastorns sanguinis greus també poden ser efectes secundaris no desitjats de Ribavirin. El risc serà encara més gran si s'utilitza en combinació amb interferons alpha pegilats i azatioprina

- També pot passar la pèrdua de pes i el creixement retardat dels nens.

--------------

L'efecte secundari més freqüent vist amb la combinació de ribavirina i interferó és una síndrome de tipus grip que inclou: calfreds, dolors corporals i dolors, mal de cap, febre.

-Altres possibles efectes secundaris que es poden produir durant la teràpia amb ribavirina i interferó són:

fatiga, nàusees, insomni, debilitat, anorèxia, dificultat respiratòria, ardor d'estómac, irritabilitat, erupció cutània, pruïja, etc.

L'efecte secundari més greu observat amb ribavirina és l'anèmia. Es recomana tenir cura si Ribavirin s'utilitza en pacients amb problemes cardíacs o circulatoris, ja que l'anèmia pot agreujar aquestes condicions.

Altres efectes secundaris:

API de Ribavirin Powder La matèria primera CAS 36791-04-5 us pot fer sentir cansat, mal de cap, nàusees, febre, dolors musculars i un estat d'ànim irritable.

Efectes secundaris greus de l'API de Ribavirin Powder La matèria primera CAS 36791-04-5 inclou la degradació del glòbuls vermells, els problemes hepàtics i les reaccions al·lèrgiques. L'ús durant l'embaràs causa danys per al bebè. Es recomana un control efectiu de la natalitat tant per a homes com per a dones durant 7 mesos després de l'ús. El mecanisme d'acció de la ribavirina no és del tot clar.

 

NOTES: S'ha d'evitar la ribavirina en pacients amb malaltia renal greu i ha perdut la major part de la funció dels seus ronyons.

--------------

Ribavirin Mecanismes d'acció:

API de Ribavirin Powder, matèria primera BP, EP, USP és un anàleg de guanosina (ribonucleic) que s'utilitza per aturar la síntesi de ARN viral i l'extracció de mRNA viral, per aquest motiu, la ribavirina és un inhibidor de nucleòsids. La ribavirina és un prodrof, que quan es metabolitza s'assembla als nucleòtids d'ARN de purina. En aquest formulari, Ribavirin ajudarà a interferir amb el metabolisme d'ARN necessari per a la replicació viral. Les investigacions i estudis ja han demostrat que hi ha més de 5 mecanismes d'acció directes i indirectes de Ribavirin.

---------------

Advertències:

La monoteràpia de les pastilles de Ribavirin no funciona per al tractament de la infecció per virus de l'hepatitis C crònica i no s'ha d'usar sol per aquesta indicació.

------------

COA de Ribavirin:


Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Ribavirin

Pols cristal·lina blanca

Compleix

Identificació 1
Ribavirin

Absorció per infrarojos

Compleix

Identificació 2
Ribavirin

TLC

Compleix

Rotació específica

-33.5 ° ~ -37.0 °

-36.2 °

pH

4.0 ~ 6.5

4.6

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.1%

Residual a l'encès

≤ 0,1%

0,02%

Heavy Metall

≤ 10 ppm

10 ppm

Impureses cromatogràfiques

Cada àrea de superfície d'impureses ≤ 0,25% de la zona de mirada general

0,02%

La superfície total d'impureses ≤ 1,0% de la superfície general de la mirada

0.1%

Assaig
Ribavirin

98,5% ~ 101,5%

99,8%

Propietat de Ribavirin:

La ribavirina és un compost cristal·lí blanc estable amb una solubilitat màxima en aigua de 142 mg / mL a 25 ° C i amb només una petita solubilitat en etanol. La fórmula empírica és C8Hl2N405 i el pes molecular és 244.21.

 

Top Quality, Xina Pure Ribavirin en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de matèria primera de ribavirina a la Xina. Fabricants de la Xina Ribavirin API a la Xina.


Si busqueu la matèria primera de Ribavirin Powder API CAS 36791-04-5, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Ribavirin Powder API Matèria primera CAS 36791-04-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like