Trimethoprim CAS 738-70-5 i lactato Trimethoprim CAS 23256-42-0

Trimethoprim CAS 738-70-5 i lactato Trimethoprim CAS 23256-42-0 Ús: Trimethoprim (Trimethoprimum) es coneix com un ampli espectre antibiòtic. És l'ingredient farmacèutic actiu en els medicaments. Es pot utilitzar de forma independent per fer pastilles i altres preparacions. El més important i ...

Detalls del producte

Trimethoprim CAS 738-70-5 i lactato Trimethoprim CAS 23256-42-0 Trimethoprim (TMP) and Trimethoprim Lactate.jpg

Nom del producte:

Trimethoprim

Lactate trimetoprim

Sinònims:

Trimethoprimum

TMP

Trimethoprimum Lactate

Sal de lactat de trimetoprima

Característiques:

Pols blanca o groguenca

Pols blanca o groguenca

Número CAS:

738-70-5

23256-42-0

Assaig:

98,5% ~ 101,0%

98% lactat de trimetoprima mínim

Fórmula:

C14H18N4O3

C17H24N4O6

Estructura:

Trimethoprim (TMP) formular.png

Trimethoprim (TMP) and Trimethoprim Lactate formula.gif

Paquet:

25Kg / tambor

25Kg / tambor

Descripció de Trimethoprim :

Trimethoprim pertany a anisoles, que són compostos orgànics que contenen un metoxibencèn o un derivat. És un inhibidor de la pirimidina de la dihidrofolato reductasa. El lactato trimetoprido és la forma de lactat. Tots dos són antibacterians relacionats amb la pirimetamina.

  Mecanisme d'acció del lactat trimetoprim:

La interferència amb el metabolisme de l'àcid fòlic pot causar una depressió d'hematopoiesis. El trimetoprima serà potenciat per sulfonamides. La combinació trimetoprim-sulfametoxazol és la forma que s'utilitza habitualment. El lactato trimetoprido a vegades s'utilitza solament com a anti-malària. Trimethoprim té resistència a les drogues. Aquesta combinació de fàrmacs, Trimethoprim-sulfamethoxazole, també redueix el desenvolupament de la resistència al medicament que es veu quan només s'utilitza un sol medicament

Com a proveïdor i fabricant professional de la Xina Trimethoprim Lactate Powder, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Trimethoprim Lactate Powder des de la Xina durant gairebé 10 anys.

Ús Trimethoprim (TMP) :

Trimethoprim (Trimethoprimum) es coneix com un ampli espectre antibiòtic. És l'ingredient farmacèutic actiu en els medicaments. Es pot utilitzar de manera independent per fer pastilles i altres preparacions. El més important i molt més sovint, s'utilitza juntament amb Sulfamethoxazole o Sulfadoxin per fer Injeccions i Suspenstions i comprimits.

Si us plau, seguiu les instruccions del metge o persona professional per utilitzar-lo.

Efectes secundaris: pot causar nàusees a algunes persones determinades. Si la sobredosi pot arribar a provocar vòmits.

El lactato de trimetoprima també és una espècie de antibiotico. És la sal lactato de Trimethoprim.

Trimethoprim millorarà notablement el rendiment de sulfulfoxina, sulfametoxazol i molts antibiòtics. Contribueix molt a les nostres medicines actuals. I beneficia a milers de persones.

Objectius del trimetoprim: 1. Gram negatius i bacteris Gram positius, 2.Listeria monocytogenes, 3. Escherichia coli


Productes similars relacionats que us pot interessar:

Trimethoprim Lactate Raw Material, API

Trimethoprim Pure Trimethoprim o Trimethoprim Lactate Powder; Trimethoprim o Trimethoprim Lactate Raw Material Supplier a la Xina. Trimethoprim o Trimethoprim Lactate API Manufacturer.


Si esteu cercant el trimethoprim cas 738-70-5 i trimethoprim lactate cas 23256-42-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like