Sulfanilamida o Sulfanilamida BP matèria primera CAS 63-74-1

Sulfanilamida o Sulfanilamida CAS 63-74-1 Nom del Producte: Sulfanilamida Sinònims: Sulfanilamida, Cristalls de Sulfanilamida Número de CAS: 63-74-1 Característiques: pols blanc o groguenc en pols o pols cristal·lí. Solubilitat: La sulfanilamida (sulfanilamida) és lliurement soluble en acetona, racionalment ...

Detalls del producte

Sulfanilamida o Sulfanilamida CAS 63-74-1

Sulfanilamide or Sulphanilamide BP raw material API.jpg

Nom del producte: sulfanilamida

Sinònims: cristalls de sulfanilamida, sulfanilamida

Número CAS: 63-74-1

Característiques: pols blanca a pols groguenc o pols cristal·lina.

Solubilitat: La sulfanilamida (solfanilamida) és lliurement soluble en acetona, racionalment insoluble en clorur de metilè, poc soluble en alcohol, lleugerament soluble en aigua. La sufanilamida és soluble en àcids minerals diluïts. També és soluble en solucions d'hidròxids alcalins.

Assay: 99.0% ~ 101.0%

Estàndard: EP i BPC68

Fórmula: C6H8N2O2S

Sulfanilamide or Sulphanilamide BP raw material AIP formula.gif

Paquet: 25Kgs / Tambor

Mida de partícules: com a sol·licitud del client.

Emmagatzematge: Eviteu la conservació lleugera i hermètica

Sulfanilamida Descripció:

La sulfanilamida és un medicament antiinflamatori tòpic.

Com a antibiòtic, la sulfanilamida funciona mitjançant inhibicions competitives (és a dir, actuant com a substrat analògic) enzimàtiques que involucren àcid para-aminobenzoico (PABA).

Podem fabricar matèries primeres de pols de sulfanilamida en diferents mides de partícules. Pols molt petita o pols normal.

Ús: La sulfanilamida és un material anti-bacterià (anti-biòtic) de sulfonamida, amb un ampli espectre antibiòtic. S'utilitza principalment per al tractament de les infeccions que les sulfonamidas poden fer. La sulfanilamida (sulfanilamida) bloquejarà el desenvolupament i el creixement de certs bacteris. També es pot utilitzar per aturar el sagnat ràpidament. Per a algunes de les preparacions veterinàries que es produeixen, també es pot utilitzar sulfanilamida. Preparacions: "Sulfanilamida, pastilles orals" i "Solucions de sulfanilamida", etc.

Com a proveïdor i fabricant professional de matèries primeres en pols de Sulfanilamida a Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Pols de Sulfanilamida de la Xina durant gairebé 10 anys.

Sol·licitud:

Indústria farmacèutica: la sulfanilamida és la principal matèria primera per a la síntesi de sulfa drogues
La sulfanilamida és un intermediari important de sulfa drogues.


Índexs principals:

Producte

Sulfanilamida

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Compleix

Identificació

(Sulfanilamida)

Heu de complir

Compleix

Punt de fusió

164.5 ° C ~ 166.5 ° C

165.0 ° C ~ 166.0 ° C

Ferro

≤ 40 ppm

<>

Metalls pesants

≤ 10 ppm

<>

Clorur

≤ 350 ppm

<>

Matèria àtoli insoluble

Clar

Compleix

Acidesa

Neutral a Litmus

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.15%

Residu en ignició

≤ 0,1%

0,06%

Assay (sulfanilamida)

≥ 99,0%

99,70%

Informació addicional : FARMACOLOGIA CLÍNICA

La sulfanilamida o la sulfanilamida ha estat un ingredient útil per produir formulacions vaginals durant uns 40 anys. Bloqueja certs processos metabòlics essencials per al creixement de bacteris susceptibles.

Nota: La sulfanilamida no s'ha d'utilitzar en pacients que se sap que són sensibles a aquest producte oa les sulfonamidas.

Tenint en compte que les sulfonamidas s'absorbeixen de la mucosa vaginal, les precaucions habituals per a les sulfonamidas orals també s'apliquen a la sulfanilamida. Després de l'ús de sulfanilamida, els pacients haurien d'observar l'erupció cutània o evidència de toxicitat sistèmica, i si es desenvolupen, els medicaments s'han de suspendre.

El metge hauria d'avisar al pacient que, en cas de produir-se picor i ardor local inusual, o d'altres símptomes inusuals, la sulfanilamida s'ha de suspendre i no reiniciar-se sense més consulta.

Per a mares lactants:

S'ha d'evitar la sulfanilamida a les mares lactants perquè les sulfonamidas absorbides apareixeran en la llet materna. Pot causar kernicterus en el nounat. A causa del potencial de reaccions adverses greus en lactants de la sulfanilamida, s'ha de prendre una decisió sobre si suspendre la lactància o deixar de fumar.


Pols de Sulfanilamida de qualitat superior; Subministrador de matèries primeres de sulfanilamida a la Xina. Fabricant d'API de sulfanilamida.


Si busca la matèria primera Sulfanilamida o Sulphanilamide BP CAS 63-74-1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like