Sulfametoxazol o Sulphamethoxazole CAS 723-46-6 BP EP USP

Sulfametoxazol o Sulphamethoxazole CAS 723-46-6 BP EP USP Nom del producte: Sulfametoxazol Sinònims: Sulphamethoxazole, SMZ, Sulfamethoxazolum Número CAS: 723-46-6 Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca. Solubilitat: poc soluble en 96% d'etanol; lliurement soluble en acetona; ...

Detalls del producte

Sulfametoxazol o Sulphamethoxazole CAS 723-46-6 BP EP USP

Sulfamethoxazole or Sulphamethoxazole BP EP USP.jpg

Nom del producte: Sulfametoxazol

Sinònims: Sulphamethoxazole, SMZ, Sulfamethoxazolum

3- (p-Aminofenilsulfonamido) -5-metilisoxazol , 3-sulfanilamido-5-metilisoxazol

Número CAS: 723-46-6

Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca.

Solubilitat: El sulfametoxazol és poc soluble en 96% d'etanol; lliurement soluble en acetona; pràcticament insoluble en aigua. El sulfametoxazol (SMZ) es dissol en solucions diluïdes d'hidròxid de sodi i àcids diluïts.

Assaig (contingut):> 99% Sulfametoxazol

Fórmula: C10H11N3O3S Pes molecular: (Mitjà) 253.28

Sulfamethoxazole or Sulphamethoxazole BP EP USP Formula.gif

Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor

HS.Code: 29350030

Descripció: El sulfametoxazol també deteix Sulphamethoxazole, és una substància antibacteriana bacteriostàtica que interfereix amb la síntesi d'àcids dihidrofílics en els bacteris susceptibles. El sulfam thoxazole té un ampli espectre d'activitat. Hi ha una resistència al medicament.

El sulfametoxazol pertany a aminobencensulfonamidas. Són compostos orgànics que contenen un grup de bencenosulfonamida amb un grup amina unit a l'anell de benc, químicament.

 

Sulfametoxazol se sol prendre en combinació amb trimetoprima. El TMP és un inhibidor de la reductasa de dihidrofolato, que inhibeix la reducció de l'àcid dihidrofolic a l'àcid tetrahidrofolic. Les investigacions demostren que la resistència bacteriana es desenvolupa molt més lentament si es dóna la combinació de les dues drogues que només amb TMP o Sulfametoxazol (SMZ) soles.

 

Com a professional proveïdor i fabricant de pols de Sulfametoxazol de la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Pols de Sulfametoxazol de la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Mecanisme d'acció del sulfametoxazol ::

El sulfametoxazol inhibeix la síntesi d'àcid dihidrofílic, disminueix la síntesi de nucleòtids bacterians i l'ADN. Després hi haurà una inhibició del creixement de les cèl·lules bacterianes. La pirimetamina i el trimetoprima actuen de manera sinèrgica amb el sulfametoxazol. Es poden utilitzar junts.

El sulfametoxazol és eficaç contra: bacteris bacterianes o grampositives 1.Gam negatives 2. Escherichia coli, 3. Listeria monocytogenes

 

Absorció de sulfametoxazol:

S'absorbirà ràpidament mitjançant l'administració oral.


Ús: Sulfametoxazol (Sulphamethoxazole, SMZ) es pot utilitzar de forma independent per produir Sulfamethoxazole Oral Suspension, Sulfamethoxazole Tablets. També es pot utilitzar juntament amb Trimethoprim (TMP) per realitzar injeccions, comprimits i altres preparacions.

Per a la fabricació de medicaments veterinaris: també hi ha una gran varietat d'usos per fer medicaments veterinaris.Toxicitat del sulfametoxazol:

Pot haver-hi nàusees, vòmits, diarrea i reaccions d'hipersensibilitat.


  CERTIFICAT D'ANÀLISI

Aparença

Sulfametoxazol

Un poder cristal·lí blanc o gairebé blanc

Compleix

Solubilitat

Pràcticament insoluble en aigua, lliurement soluble en acetona, poc soluble en alcohol, lleugerament soluble en èter. Es dissol en solucions diluïdes d'hidròxid de sodi ...

Compleix

Identificació A

(Sulfametoxazol)

Punt de fusió: 169 ° C ~ 172 ° C

170 ° C ~ 170.5 ° C

Identificació B

(Sulfametoxazol)

IR: segons l'espectre de sulfametoxazol CRS

Compleix

Identificació C

(Sulfametoxazol)

TLC: segons BP2002

Compleix

Identificació D

(Sulfametoxazol)

Test químic: donar reacció a les amines aromàtiques primàries

Compleix

Aparença de la solució

≤ Y5 ≤ BY5 ≤ GY5

Compleix

Acidesa

≤ 0,3 ml de NaOH 0,1 M

0,23 ml

Substàncies relacionades per TLC

≤ 0,5%

0.25%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0,2%

Cendres sulfatades

≤ 0,1%

0,03%

Assaig

99,0% ~ 101,0% ( sulfametoxazol )

99,8%

CONCLUSIÓ

Complir amb la norma BP2010.

Precaucions:

Igual que amb totes les drogues que continguin sulfametoxazol , la precaució és aconsellable en pacients amb porfirido o disfunció tiroïdal.

S'ha d'informar als pacients que el sulfametoxazol només s'ha d'utilitzar per tractar infeccions bacterianes. El sulfametoxazol no tracta infeccions víriques (per exemple, el refredat comú). Quan el Sulfametoxazol es prescriu per tractar una infecció bacteriana, s'ha de dir als pacients que, tot i que és comú sentir-se millor al principi de la teràpia, s'ha de prendre exactament tal com s'ha indicat. L'abandonament de les dosis o no completar el curs complet de la teràpia pot (1) disminuir l'efectivitat del tractament immediat i (2) augmentar la probabilitat que els bacteris desenvolupin resistència.


Sulfametoxazol pur (sulfametoxazol, SMZ) de primera qualitat; Sulfametoxazol (SMZ) proveïdor de matèries primeres a la Xina. Fabricant d'API de sulfametoxazol.

Si esteu buscant el sulfametoxazol o el sulfonametoxazol cas 723-46-6 bp ep usp, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like