Sulfadimidina CAS 57-68-1 i Sulfadimidina Sodi o Sulfametazina Sodi CAS 1981-58-4 BP USP

Sulfadimidina CAS 57-68-1 i Sulfadimidina Sodium o Sulfamethazine Sodium CAS 1981-58-4 BP USP Ús de Sulfadimidina: Sulfadimidina (Sulphadimidine, Sulfamethazine) són sulfonamidas antimicrobiàtiques per tractar infeccions de diversos bacteris. Ampliament utilitzat en la producció de preparats com ...

Detalls del producte

Sulfadimidina CAS 57-68-1 i Sulfadimidina Sodi o Sulfametazina Sodi CAS 1981-58-4 BP USP

Sulfamethazine and Sulfadimidine Sodium or Sulfamethazine Sodium.jpg

Nom del producte:

Sulfadimidina

Sulfadimidina Sodi

Sinònims:

Sulfadimidina,

Sulfametazina,

Sulfadimidinum,

Sulfadimidina

Sulfadimidina Sodi,

Sulfametacin Sodi

Característiques:

Pols blanca a lleugerament groga o pols cristal·lina

El mateix.

Número CAS:

57-68-1

1981-58-4

Assaig (sec):

99,0% ~ 101,0%

98,0% ~ 101,0%

Fórmula:

C12H14N4O2S

C12H13N4NaO2S

Estructura:

Sulfamethazine and Sulfadimidine Sodium or Sulfamethazine formula.jpg

Sulfadimidine Sodium or Sulfamethazine Sodium formula.jpg

Paquet:

25Kg / Tambor de fibra

25Kg / Tambor de fibra

Ús de sulfadimidina:

Sulfadimidina (Sulphadimidine, Sulfamethazine) són Sulfonamides Anti-microbians per tractar infeccions de diversos bacteris. Ampliament utilitzat en la producció de preparacions com "Sulfadimidine Oral Suspension", "Sulfadimidine Solutions", "Sulfadimidine Tablets".

També s'utilitza en la producció de medicaments veterinaris.

Nota: en alguns casos, Sulfadimidine (Sulphadimidine, Sulfamethazine) no és adequat per als pacients al·lèrgics de sulfonamides. I també s'ha d'utilitzar acuradament als pacients amb problemes hepàtics i renals greus.

Sulfametacina és una substància sulfonamida que inhibeix la síntesi bacteriana de l'àcid dihidrofílic competeix amb l'àcid para-aminobenzoico (PABA) per a unir-se a la dihidropteroato sintetasa (dihidrofolato sintetasa). La sulfametazina té una naturalesa bacteriostàtica. La inhibició de la síntesi d'àcids dihidrofílics disminuirà la síntesi de nucleòtids bacterians i l'ADN.

Ús de Sulfadimidina Sodi:

Sulfadimidina Sodi (també hechizo com Sulphadimidine Sodium, Sulfamethazine Sodium) és la sal sódica de sulfadimidina. Tenen un ús similar.


Mecanisme d'acció de Sulfadimidina i Sulfadimidina Sodi

Sulfonamides com Sulfadimidine Sodium inhibeixen la conversió enzimàtica de la pteridina i l'àcid p-aminobenzoic (PABA) a l'àcid dihidropteroico competint amb PABA per unir-se a la dihidrofolat sintetasa, que és una síntesi d'àcid tetrahidrofílic intermedi. El THF és necessari per a la síntesi de purines i dTMP i la inhibició de la seva síntesi inhibeix el creixement bacterià. La pirimetamina i el trimetoprima inhibeixen la dihidrofolato reductasa, un altre pas en la síntesi de THF i, per tant, actuen sinèrgicament amb les sulfonamidas.

Productes similars similars que vostè pot interessar:

Sulfadiazina

  Com a proveïdor i proveïdor professional de Sulfadimidina de Sulfadimidina de Xina , FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Sulfadimidine Sodium des de la Xina durant gairebé 10 anys.

Emmagatzematge: emmagatzema a 25 ° C o inferior (77 ° F) , temperatura ambient.


Per Sulfadimidine Sodium (també conegut com Sulphadimidine Sodium, Sulfamethazine Sodium) el millor consell en el control i el tractament de les malalties animals, consulteu un veterinari. Ara s'adjunta, només hi ha aigua medicada durant el tractament, i comprovar-se acuradament per assegurar la dosificació adequada de medicaments i la ingesta d'aigua. Els bovins i els vedells que no pateixen o mengen han de ser dosificats per fang. Per obtenir els millors resultats, tracteu els animals malaltes individualment amb Sufadimidine Sodium.
En les aus de corral, consulteu un veterinari o patòleg poètic per al diagnòstic. Per al control dels brots de malalties, s'ha de començar la medicació tan aviat com es determini el diagnòstic. El bestiar medicamentós, porcí, pollastres i galls dindis hauria de consumir prou aigua medicada, que proporciona les dosis recomanades. Si persisteixen els símptomes després d'usar Sufadimidine Sodium durant 2 o 3 dies, consulteu un veterinari. La dosi excessiva pot causar reaccions tòxiques. Seguiu acuradament les instruccions de dosificació i administració. L'incubabilitat dels ous establerts durant la medicació amb Sufadimidina Sodi , i per breus períodes després, pot afectar negativament. El tractament de totes les malalties s'hauria d'instituir d'hora. El tractament ha de continuar 24 ~ 48 hores més enllà de la remissió dels símptomes de la malaltia, però no per excedir un total de 5 dies consecutius en bestiar o porcí.


Certificat d'anàlisi de Sulfadimidina Sodi

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Sulfadimidina Sodi

Pols o pols blanca blanca o cremosa

Compleix

Identificació A

Sulfadimidina Sodi

L'espectre d'absorció d'infrarojos

Compleix

Identificació B

Sulfadimidina Sodi

La reacció de les amines aromàtiques primàries

Compleix

Identificació C

Sulfametacin Sodi

La prova de sodi

Compleix

Color i claredat de la solució

≤ Y4

Esborra, <>

PH

10,0 ~ 11,0

10.4

Pèrdua en l'assecat

≤2.0%

1,0%

Substàncies relacionades

≤0,5%

<>

Assajos en sec

98,0% ~ 101,0%

Sulfametacin Sodi

99,80%

 

Sulfadimidina Pura o Sulfadimidina en pols de sodi; Sulfadimidina o Sulfadimidina Proveïdor de matèria primera de sodi a la Xina. Sulfadimidina o Sulfadimidina Sodi API Fabricant.


Si busqueu la sulfadimidina cas 57-68-1 i sulfadimidina sodi o sulfametazina sodi cas 1981-58-4 bp usp, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like