Spectinomicina Hcl o Clorhidrat de Spectinomicina Clorhidrato, API en pols CAS 22189-32-8

Spectinomycin Hcl o Spectinomycin Hydrochloride Raw Material, API en pols CAS 22189-32-8 CAS 22189-32-8 Nom del Producte: Spectinomycin Hcl o Clorhidrato de Spectinomycin Sinònims: Spectinomycin Dihydrochloride Pentahidrat, Hidrocloruro d'espectinomicina Hidrato Número CAS: 22189-32-8 Característiques: Blanc o pols gairebé blanca, lleugerament ...

Detalls del producte

Spectinomicina Hcl o Clorhidrato d'Espectinomicina CAS 22189-32-8

Spectinomycin Hcl or Spectinomycin Hydrochloride Raw Material, API powder.png


Nom del producte: Spectinomycin Hcl o Clorhidrato de Spectinomicina

Sinònims: Espectinomicina Dihidrocloruro Pentahidrat, hidratació clorhidrato d'espectinomicina

Número CAS: 22189-32-8

Característiques: Pols blanc o gairebé blanc, lleugerament higroscòpic.

Assaig: vegeu els índexs com a continuació COA

Fórmula: C14H36Cl2N2O12

Fórmula d'estructura:

Spectinomycin Hcl or Spectinomycin Hydrochloride Raw Material, API powder formula.png

Estàndard: BP, USP, EP
Informació del paquet: 10BOU / tambor
Paraules clau: Spectinomycin Hcl, Clorhidrato de Spectinomicina, Clorhidrato de Spectinomicina Clorhidrato de Pentahidratada API Raw Material

Descripció:
La Spectinomicina HCl també s'anomena clorhidrato de Spectinomycin. El nom més exacte és el dihidrocloruro de Spectinomicina Pentahidrat. És un antibiòtic que treballa contra els bacteris gram-negatius i Gram-positius. Per exemple, Spectinomycin HCl es pot utilitzar per tractar la gonorrea.
Es tracta d'un antibiòtic derivat de Streptomyces spectabilis amb activitat bacteriostàtica. La Spectinomycin Hcl o el Clorhidrato de Spectinomycin s'uneixen a la subunitat bacteriana 30S ribosomal. D'aquesta manera, interfereix amb la iniciació de la síntesi de proteïnes i amb elongació adequada de proteïnes. La Spectinomicina HCl interromp la síntesi de proteïnes per interferència amb la translocació de tRNA de peptidil.
Aquest és el mecanisme de Spectinomycin HCl, com mata la cèl·lula bacteriana.

-------------------------

Descripció general:

Spectinomicina Hcl, Clorhidrato de Spectinomicina, Clorhidrato de Spectinomicina Clorhidrato de Pentahidrat, API en pols és un antibiòtic aminociclitol derivat de Streptomyces spectabilis. Spectinomicina HCl, Clorhidrat de Spectinomicina Clàssica, API en pols està estructuralment relacionada amb aminoglucósids. L'espectinomicina no té aminoàcids i enllaços glicosídics. L'espectinomicina té propietats antibacterianes moderades contra molts bacteris gram-positius i gram negatius, però Spectinomycin Hcl, Clorhidrato de Spectinomicina, Clorhidrato de Spectinomycin Dihydrochloride Pentahydrate Raw, API en pols és especialment efectiu contra Niesseria gonorrhoeae. Els antibiòtics requereixen un nivell de fàrmac constant en el cos per a un efecte terapèutic. S'aconsegueix prenent la medicació a intervals regulars de temps durant tot el dia i la nit tal com es recomana. És important prendre Spectinomycin Hcl, Clorhidrato de Spectinomicina, Sonstinomycin Dihydrochloride Pentahydrate Raw Material, pols API que conté medicaments. La suspensió d'aquesta droga pot provocar un tractament ineficaç.

 

Com a professional de la Xina, Spectinomycin Hcl, Clorhidrato de Spectinomycin, Spectinomycin Dihydrochloride Pentahydrate Raw Material, proveïdor de pols API i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Spectinomycin Hcl, Spectinomycin Hydrochloride, Spectinomycin Dihydrochloride Pentahydrate Raw Material, API en pols Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Característiques principals:

Estructura molecular de la espectinomicina (HCl)

És d'origen semi sintètic i pertany a aminociclitol antibiòtic. Spectinomycin Hcl, clorhidrato de Spectinomycin, clorhidrato de Spectinomycin Dihydrochloride Pentahydrate Raw, API en pols pertany al grup farmacològic antibacteriano (inhibidor de síntesi de Proetin) sobre la base del mecanisme d'acció i també classificat en el grup farmacològic d'antibiòtics. El pes molecular de la espectinomicina (HCl) és de 495,40.

És un fàrmac feble i àcid, el 5,66% de la solució del fàrmac és isotònic i el seu pKa és de 6,88, 8,84.

---------------------------

Spectinomycin Hcl, clorhidrato de Spectinomycin, clorhidrato de Spectinomycin Dihydrochloride Pentahydrate Raw, API powder és un antibiòtic aminociclitol produït per una espècie de microorganisme del sòl anomenat Streptomyces spectabilis. El clorhidrat d'espectinomicina esteril és la sal dihidroclorur pentahidratada de la espectinomicina.

 

Indicacions:

Espectinomicina Hcl, Clorhidrato de Spectinomicina, Clorhidrato de Spectinomicina Clorhidrato de Pentahidrat, API en pols està indicat en el tractament de la uretritis i proctitis gonorègiques agudes en la cervicitis gonorège i proctitis masculina i aguda en la femella quan es produeixen ceps susceptibles de Neisseria gonorrhoeae. Els homes i dones amb exposició recent coneguda a la gonorrea han de ser tractats com els coneguts per tenir gonorrea.

-----------------

Spectinomicina Hcl, Clorhidrato de Spectinomicina, Clorhidrato de Spectinomicina Clorhidrato de Pentahidrat, L'API en pols està indicat principalment en condicions com cervicitis, gonorrea, proctitis, uretritis.

--------------------------------

Spectinomicina Hcl, Clorhidrat de Spectinomicina, Clorhidrato de Spectinomicina Clorhidrato de Pentahidratat, API en pols és una substància química derivable d'un motlle o bacteri que pot matar microorganismes i curar infeccions bacterianes; "quan es van descobrir els antibiòtics es van anomenar medicaments meravellosos"

 

Spectinomycin Hcl, clorhidrato de Spectinomycin, clorhidrato de Spectinomycin Dihydrochloride Pentahydrate Raw, l'API en pols és un antibiòtic d'ampli espectre, C14H24N2O7, obtingut d'una espècie de bacteris Gram-negatives (Streptomyces spectabilis) o produït sintèticament i usat en la seva forma clorhidrat, especialment en el tractament de gonorrea resistent a la penicil·lina.

------------------------------

Efectes secundaris:

Spectinomycin Hcl, Clorhidrato de Spectinomycin, Clorhidrato de Spectinomycin Dihydrochloride Pentahydrate Raw, pols API produeix efectes potencialment mortals que inclouen Anafilaxis. que són responsables de la suspensió de la teràpia de Spectinomycin (HCl).

  Les reaccions adverses simptomàtiques produïdes per Spectinomycin (HCl) són més o menys tolerables i, si es tornen greus, poden tractar-se de manera sintomàtica, com ara mareig, nàusees, febre, calfreds, urticària.

---------------------

Índexs principals de Spectinomycin Hcl, Clorhidrato de Spectinomicina

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença
Espectinomicina HCl

Pols blanc o gairebé blanc, lleugerament higroscòpic. Freqüentment soluble en aigua, molt lleugerament soluble en etanol (96%)

Compleix

Identificació A
Clorhidrato d'espectinomicina

Espectrofotometria d'absorció d'infrarojos.

Compleix

Identificació B
Clorhidrato d'espectinomicina

Dóna reacció als clorurs

Compleix

PH

3,8 ~ 5,6

5.2

Rotació òptica específica

+ 15º ~ + 21º

+17.0 º

Humitat

16.0% ~ 20.0%

18,1%

Cendres sulfatades

& ≤1.0%

0,4%

Substància relacionada

& ≤1.0%

<>

Assaig
(Substància anhidra GC)

95,0% ~ 100,5%
Espectinomicina HCl

95,7%

Assaig
(Substància hidròfuga GC)
Espectinomicina HCl

-------

78.355%

Potència (substància hidròfuga GC)

Clorhidrato d'espectinomicina

-------

642 IU / mg

Top Quality, Xina Pure Spectinomycin Hcl, Spectinomycin Hydrochloride Powder / Substance Factory a la Xina; Xina Spectinomycin Hcl, Spectinomycin Hydrochloride Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Spectinomycin Hcl, fabricants d'API d'Clorhidrat de Spectinomicina a Xina.


Si esteu buscant la Spectinomycin Hcl o Spectinomycin Hydrochloride Raw Material, API powder CAS 22189-32-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Spectinomycin Hcl o Spectinomycin Hydrochloride Raw Material, API powder CAS 22189-32-8, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like