Rifampicina o Rifampina CAS 13292-46-1

Rifampicin o Rifampin CAS 13292-46-1 Nom del producte: Rifampicina Tipus: Rifampicina 0.5; Rifampicina 0,7 Densitat: 0,3 g / ml; 0,5 g / ml; 0,7 g / ml; 0.8g / ml Sinònims: Rifampina, Rifampicinum Nom químic: 3 - {[(4-Metil-1-piperazinil) imino] -metil} rifamicina Número CAS: 13292-46-1 Característiques: A ...

Detalls del producte

Rifampicina o Rifampina CAS 13292-46-1 Rifampicin or Rifampin raw material API BP EP USP.jpg

Nom del producte: Rifampicina

Tipus: Rifampicina 0.5; Rifampicina 0,7

Densitat: 0,3 g / ml; 0,5 g / ml; 0,7 g / ml; 0,8 g / ml

Sinònims: Rifampin, Rifampicinum

Nom químic: 3 - {[(4-Metil-1-piperazinil) imino] -metil} rifamicina

Número CAS: 13292-46-1

Característiques: Una pols cristal·lina de color vermellós o marró-vermellós.

Solubilitat: lleugerament soluble en acetona, en alcohol i en èter; soluble en metanol; lleugerament soluble en aigua.

Assay: 97.0% ~ 102.0% Rifampicina

Estàndard: Rifampicina 0.5; Rifampicina 0,7 BP, EP, USP

Fórmula: C43H58N4O12

Rifampicin or Rifampin raw material API BP USP EP Formula.gif

Paquet: 20Kgs o 25Kgs / tambor de paper

Emmagatzematge: una temperatura no superior a 25C, contenidor acuradament tancat, protegit del sol directe.

Vida útil: 3 anys (36 mesos)

Descripció:

La Rifampicina, també coneguda com Rifampin, és un semi-sintètic anti-biòtic. Es produeix a partir de Streptomyces mediterranei. La Rifampicina té un ampli espectre antibacterià, amb propietats contra diversos tipus de Mycobacterium. Per als organismes susceptibles específics, Rifampicina o Rifampina inhibeixen l'activitat de RNA polimerasa dependent de l'ADN formant un complex estable amb l'enzim. D'aquesta manera, Rifampicin suprimeix la iniciació de la síntesi d'ARN. La Rifampicina és bactericida i actua tant en organismes intracel·lulars com extracel·lulars.

  La Rifampicina és un antibiòtic que inhibeix l'activitat de RNA polimerasa dependent de DNA en cèl·lules susceptibles. Concretament, Rifampicin interactua amb ARN polimerasa bacteriana. Però Rifampicina o Refampina no inhibeixen l'enzim dels mamífers. La riflampicina lluitarà contra la majoria d'organismes gram-positius i gram-negatius. A causa de l'aparició ràpida de bacteris resistents de Rifampicin , Refampin està restringit per tractar infeccions micobacterianes i algunes altres indicacions. La riflampicina serà ben absorbida després de prendre's oralment i es distribueix àmpliament en els teixits i fluids del cos. Normalment, la riflampicina es metabolitzarà al nostre fetge i s'eliminarà a la bilis i, en certa mesura, a l'orina. Els ajustos de dosis de Rifampicin són innecessaris amb insuficiència renal. Serà ben absorbit pel tracte gastrointestinal.

 

Mecanisme d'acció:

La Rifampicina o Rifampina actua per la inhibició de l'ARN polimerasa dependent de l'ADN, que resulta en una supressió de la síntesi d'ARN o la mort de la cèl·lula bacteriana.

 

Com a professional de la Xina Rifampicin o Rifampin Raw Material proveïdor i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Rifampicin o Rifampin API de la Xina durant gairebé 10 anys.


Ús de Rifampicina :

Rifampicin (Rifampin) és l'antibiòtic no només pot tractar, sinó també prevenir la tuberculosi i algunes altres infeccions relacionades. Només és viable per als bacteris. No és efectiu per a la tuberculosi viral i les infeccions víriques. Per exemple, la febre o la grip freqüents. La Rifampicina és molt probable que s'utilitzi amb altres API. Per als preparatius: "Cápsules Rifampicin", "Rafampicin Tablets", "Rafampicin Suspensions Orals" i "Rafampicin Paste". Utilitzeu-lo estrictament sota instruccions professionals.

Certificat d'anàlisi: Rifampicina (Rifampina)

Punt d'assaig

Estàndard

Aparença

Una pols cristal·lina de color marró-vermellós.

Identificació

Rifampicina (Rifampina)

Heu de complir

PH

4.0 ~ 6.5

Rifampin Quinone

≤ 1,5%

Un pic

≤ 1,0%

Sume of Peaks

≤3,5%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

Pèrdua en l'assecat

≤ 1,0%

Cendra sulfatada

≤0,1%

Assaig

- Rifampicina (Rifampina)

97,0% ~ 102,0%

 

Rifampicina alta (Rifampina) en pols superior; Rifampicina (Rifampina) Proveïdor de matèries primeres a la Xina. Fabricant de l'API de Rifampicin (Rifampin).


Si esteu buscant la rifampicina o rifampicina cas 13292-46-1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like