Pure Azithromycin Dihydrate Powder USP BP EP CAS 117772-70-0

Pure Azithromycin Dihydrate Powder USP BP EP CAS 117772-70-0 Nom del producte: Azithromycin Sinònims: Azitromicina Dihidrat, Azitromicina Powder Número CAS: 117772-70-0 Característiques: Potència cristal·lina blanca o gairebé blanca, inodora i amarga Assay: 945-1030 μg / mg Fórmula: C38H72N2O12 · 2H2O ...

Detalls del producte

Pure Azithromycin Dihydrate Powder USP BP EP CAS 117772-70-0

                                              Pure Azithromycin Dihydrate Powder USP BP EP.jpg

Nom del producte: Azitromicina

Sinònims: Azitromicina, Dihidrat, Azitromicina, Pols

Número CAS: 117772-70-0

Característiques: Potència cristal·lina blanca o gairebé blanca, inodora i amarga

Assay: 945-1030μg / mg

Fórmula: C38H72N2O12 · 2H2O

Pure Azithromycin Dihydrate Powder USP BP EP fomula.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor


Descripció:

Azitromicina El dihidrat pertany a la classe de fàrmacs coneguts com a antibiòtics macròlids. Matarà els bacteris o evitarà el seu creixement. Tanmateix, l'azitromicina no funcionarà per als refredats, la grip o altres infeccions per virus. L'azitromicina en pols o injecció es pot utilitzar per a altres problemes tal com determina el seu metge. Similar en estructura a l'eritromicina. L'azitromicina aconsegueix concentracions intracel·lulars superiors a l'eritromicina, augmentant la seva eficàcia i durada de l'acció.

 

Mecanisme d'acció:

L'azitromicina treballa per interferir amb la síntesi de proteïnes bacterianes, impedint així que creixin.

Igual que altres antibiòtics macròlids, la matèria primera de Azitromicina en pols inhibeix la síntesi de proteïnes bacterianes unint-se a la subunitat ribosomal 50S del ribosoma 70S bacterià. L'API de l'azitromicina inhibirà l'activitat de la peptidil transferasa i interfirirà amb la translocació d'aminoàcids durant el procés de traducció. Els seus efectes poden ser bacteriostàtics o bactericides depenent de l'organisme i la concentració de fàrmacs. La seva llarga vida mitjana, que permet una dosificació una vegada al dia i una duració més breu de l'administració, és una propietat diferent d'altres macròlids.


Fengchen Group és un proveïdor líder de Azithromycin Dihydrate Powder API de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de pols de trietilenodiamina quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Azithromycin Dihydrate Raw Material, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Ús: Azitromicina (Azitromicina Dihidratada, Azitromicina Powder) s'utilitza principalment per combatre les infeccions bacterianes. És una espècie d'antibiòtic. L'azitromicina es pot fer en preparacions farmacèutiques orals o d'altres formes.

La azitromicina s'utilitza per tractar una gran varietat d'infeccions bacterianes, especialment en aquells amb sistemes immunològics febles . Per exemple, els nens.  

L'API de matèria primera d'azitromicina es fa servir per tractar diversos tipus d'infeccions causades per bacteris, com ara infeccions respiratòries, infeccions cutànies, infeccions d'oïda i malalties de transmissió sexual.

Les tabletas de Azitromicina són un medicament antibacterià macròlid indicat per al tractament de pacients amb infeccions lleus o moderades causades per soques susceptibles dels microorganismes designats en les condicions específiques que es detallen a continuació.

 

NOTA:

No hauries d'usar azitromicina si alguna vegada has tingut problemes d'icterícia o fetge quan ja has pres aquest medicament.

Aneu amb compte abans d'usar azitromicina, dihidrat, fetge de la azitromicina o malaltia renal, historial de síndrome de QT llarg, trastorn de ritme cardíac.


Efectes secundaris:

En prendre azitromicina, una minoria d'individus són susceptibles de nàusees, diarrea o vòmits.

 

Nom del producte

Azitromicina

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Un poder cristal·lí blanc o gairebé blanc, inodor i amarg

Compleix

Identificació

1.         IR

2.         HPLC

1.         Conforma l'espectre de referència

2.         Similar en temps de retenció al principi màxim en el cromatograma obtingut amb la solució de referència

Compleix

 

Compleix

Cristal·lí

Ha de complir amb els requisits

Compleix

Rotació òptica específica

-45 ° ~ -49 °

-47 °

Aigua

4.0% -5.0%

4,3%

Residu en ignició

≤0,3%

0,02%

Dissolvents de residus

1. Clorur de metil·lè ≤0,06%

2.Acetona ≤0.5%

1. No s'ha detectat

2. 0.1%

Metalls pesants

≤0.0025%

<>

PH

9.0-11.0

9.9

Assay (Azitromicina)

945-1030μg / mg

962μg / mg

  Alta qualitat, pols de azitromicina pura; Proveïdor de matèria primera d'azitromicina a la Xina. Fabricant d'API d'azitromicina.

 

 

 


Si esteu buscant la puresa azitromicina dihidratada en pols usp bp ep cas 117772-70-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like