Amoxicilina pura en pols de sodi USP BP EP CAS 34642-77-8

Amoxicilina pura en pols de sodi USP BP EP CAS 34642-77-8 Nom del producte: Amoxicil·lina Tipus de sodi: 1.Amoxicil·lina Sodium Oral Grade 2. Amoxicilina Sodio Esteril per a les injeccions. Sinònims: Amoxicil·lina Sodi; Amoxicil·lina de sodi; Amoxicilina Na; Amoxicillinum natricum; Amoxicilina natrium Número CAS: ...

Detalls del producte

Amoxicilina pura en pols de sodi USP BP EP CAS 34642-77-8

Pure Amoxicillin Sodium Powder USP BP EP.jpg

Nom del producte: amoxicil·lina sodi

Tipus:

1.Amoxicil·lació del grau oral de sodi

2. Amoxicil·lina Sodio estèril per a injeccions.

Sinònims: Amoxicil·lina Sodi; Amoxicil·lina de sodi; Amoxicilina Na; Amoxicillinum natricum; Amoxicilina natrium

Número CAS: 34642-77-8

Característiques: Pols blanca o gairebé blanca, molt higroscòpica, molt soluble en aigua, poc soluble en etanol, molt lleugerament soluble en acetona.

Assay: 89,0% ~ 100,5% Amoxicil·lina Sodi

PARAULA CLAU: Amoxicil·lina Sodi, Amoxicil·lina Sodi

Fórmula: C16H18N3NaO5S

Pure Amoxicillin Sodium Powder USP BP EP formula.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció: Amoxicil·lina El sodi és un antibiòtic de gran espectre similar a AMPICILLIN, excepte que la seva resistència a l'àcid gàstric permet un major nivell de sèrum amb l'administració oral.

Amoxicil·lina El sodi és la sal de sodi.

S'uneix i inactiva les proteïnes d'unió a la penicil·lina (PBP) ubicades a la membrana interna de la paret cel·lular bacteriana.

Pure Amoxicillin Sodium Powder USP BP EP spectrum.jpg

Indicacions de sodi amoxicil·lina
1. Amoxicilina en pols de sodi API, la matèria primera USP BP EP es pot convertir en cavitats finals que poden curar les infeccions de l'oïda, el nas i la gola a causa de Streptococci, Pneumococci, Staphylococci i H.influenzae que no produeixen penicil·linasa.
2. Amoxicilina en pols de sodi API, matèria primera USP BP EP també pot ser la matèria primera per produir medicaments acabats per al tractament d'infeccions del tracte genitourinario a causa de E. coli. Proteus mirabilis i estreptococcus faecalis.
3. API de pols de sodi de amoxicil·lina, matèria primera USP BP EP també és àmpliament utilitzat per a la fabricació de preparats farmacèutics que lluitaran contra infeccions de la pell i teixits tous per Streptococci, Staphylococci susceptible i E. coli.
4. Amoxicil·lina en pols de sodi USP BP EP és l'API per a la producció de medicaments farmacèutics per al tractament d'infeccions del tracte respiratori inferior a causa de Streptococci. Pneumococos, Staphylococci i H.influenzae que no produeixen penicil·linasa.
5. Amoxicil·lina en pols de sodi USP BP EP també pot ajudar a curar la gonorrea i les infeccions urethral i aguda sense complicacions a causa de la gonorrea (mascles i femelles).

 

Amoxicil·lina Contraindicacions de sodi :
Una història de reacció al·lèrgica a qualsevol de les penicil·lines és una contraindicació.

 

Com a professional de la Xina Amoxicillin Sodium Powder API, proveïdor de matèria primera USP BP EP i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Amoxicillin Sodium Powder API, matèria primera USP BP EP de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Precaucions:
Durant l'ús diari d'amoxicil·lació en sodi, s'han detectat reaccions d'hipersensibilitat greus i ocasionalment mortals en pacients amb teràpia parenteral de Penicil·lina. Aquestes reaccions poden ocórrer amb amoxicil·lina oral sodi especialment en individus amb antecedents de sensibilitat a al·lèrgens múltiples.

Hi ha hagut informes d'individus amb antecedents d'hipossensió de amoxicil·lina que han experimentat reaccions severes quan es tracta amb Cefalosporinas. Abans de la teràpia amb Amoxicillin Sodium, cal fer una acurada investigació sobre les reaccions d'hipersensibilitat anteriors a Amoxicillin Sodium. Si es produeix una reacció al · lèrgica, s'hauria d'iniciar la teràpia adequada i suspendre la teràpia de sodi amb amoxicil·lina.

Efectes secundaris (Reaccions adverses):
Igual que amb altres penicil·lines, l'API de pols de sodi de amoxicil·lina, la matèria primera USP BP EP, es pot esperar que les reaccions adverses estiguin essencialment limitades als fenòmens de sensibilitat. A aquells que han demostrat prèviament hipersensibilitat a l'API Amoxicillin Sodium Powder, a la matèria primera USP BP EP ia aquells amb antecedents d'al·lèrgia, asma, febre del fenc o urticària, l'efecte secundari anterior pot tenir possibilitats més grans de succeir.

Nota: L'urticària, altres erupcions cutànies i reaccions semblants a la de la malaltia sèrica poden ser controlades amb antihistamínics i, si escau, amb corticosteroides sistèmics. Quan hi ha certs símptomes, l'API de Amoxicillin Sodium Powder, la matèria primera USP BP EP ha de ser detinguda immediatament, llevat que, segons l'opinió del metge, la condició que es tracti és potencialment mortal i només és susceptible a la teràpia d'amoxicil·lina.


Existeixen formulacions als mercats:

(1) Amoxicil·lina Sodium 250mg en pols per a la solució per a la injecció

(2) Amoxicil·lina Sodi 500mg en pols per a la solució per a la injecció

(3) Amoxicil·lina Sodi 1g en pols per a la solució per a la injecció: ha de ser substància estèril

(4) Amoxicil·lina Subactama barreja

Bones notícies: La nostra Amoxicil·lina Sodi s'utilitzarà per produir els medicaments anteriors.

Fitxa tècnica de Amoxicil·lina Sodi

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Amoxicil·lina Sodi

Pols blanc o gairebé blanc

Compleix

Identificació

Amoxicil·lina Sodi

Heu de complir.

Compleix

Aparença de la solució

≤ 2

0,5

Absorbància (430 nm)

≤ 2.0

0,010

pH

8,0 ~ 10,0

9.2

Rotació òptica específica

+ 240 ° ~ + 290 °

+270 °

Amoxicil·lina Dimer

≤ 3.0%

0,3%

Altres impureses individuals màximes

≤ 2.0%

0,2%

Impuresa total

≤ 9,0%

0,4%

2-Àcid etilhexanoic

≤ 0,8%

0,3%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Aigua

≤ 3.0%

0,3%

Esterilitat

Heu de complir

Compleix

Endotoxines bacterianes

Heu de complir

Compleix

Assaig

(Amoxicil·lina Sodi)

89,0% ~ 102,0%

(C16H18N3NaO5S)

95,8%

Conclusió: La nostra amoxicil·lina sodi compleix amb la norma BP2012.


Ús:

L'amoxicil·lina sódica per a la injecció BP, quan es dilueix pot injectar-se lentament en una vena o línia d'infusió durant tres o quatre minuts.


Top Quality, Xina Pura amoxicil·lina en pols de sodi / fàbrica de substàncies a la Xina; Amoxicilina Proveïdor de matèria primera de sodi a la Xina. Xina Amoxicilina Sodi API fabricant a la Xina.

 


Si esteu buscant el pols de so amoxicil·lina pur usp bp ep cas 34642-77-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like