Praziquantel 98.5% 99% USP BP EP CAS 55268-74-1

Praziquantel 98.5% 99% USP BP EP CAS 55268-74-1 Nom del producte: Praziquantel Sinònims: Praziquandone / Praziquandon / Praziquantelum / Prazikvantel Número CAS: 55268-74-1 Característiques: Pols cristal·lina blanca o pols similar. Assay: 98.5% ~ 101%, 99% Fórmula: C19H24N2O2 Paquet: 25Kgs / Tambor ...

Detalls del producte

Praziquantel 98.5% 99% USP BP EP CAS 55268-74-1 Praziquantel API raw material USP BP EP CAS.jpg

Nom del producte: Praziquantel

Sinònims: Praziquandone / Praziquandon / Praziquantelum / Prazikvantel

Número CAS: 55268-74-1

Característiques: Pols cristal·lina blanca o pols similar.

Assay: 98.5% ~ 101%, 99%

Fórmula: C19H24N2O2

Praziquantel API raw material USP BP EP formula.gif

Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció:

Praziquantel és una medicació efectiva antihelmíntica o anti-cucs que s'utilitza en el tractament de la majoria de les infestacions esquistosomes i de molts cistòstics.

Les matèries primeres de pols de Praziquantel evitaran que creixin o es multipliquin les larves d'insectes (Gusanos) recentment incrustades en el sistema.

Praziquantel afecta la permeabilitat de la membrana cel·lular resultant en la contracció dels esquistosomes. La pols de Praziquantel causarà encara més la vacuolització i la desintegració del tegument esquistósoma. Aquest efecte es marca més en cucs adults en comparació amb cucs joves. Un augment de l'afluència de calci tindrà un paper important. Els efectes secundaris de Praziquantel inclouen la inhibició de la captació de glucosa, la disminució dels nivells de glucógeno i l'estimulació de l'alliberament del lactat. Tingueu en compte que l'efecte de praziquantel es limita molt específicament als trematodes i cistodes; Els nematodes (incloent filarias) no es veuen afectats, no funcionarà.

 

Mecanisme d'acció Praziquantel

Praziquantel causa espasmes greus i la paràlisi dels músculs dels cucs. Aquest efecte s'acompanya (i probablement és causat) per una ràpida afluència de calci dins de l'esquistosoma. Les alteracions morfològiques són un altre efecte primerenc del praziquantel. Aquestes alteracions morfològiques van acompanyades d'una major exposició d'antígens esquistósomes a la superfície del paràsit. Els cucs es destruiran completament a l'intestí o passin a les femtes. El període efectiu pot ser de 3 a 7 setmanes. La glutatión S-transferasa, que és un important enzim de desintoxicació en els helmintos paràsits, és el principal objectiu de la vacuna i un objectiu praziquantel contra la esquistosomosi.

 

Fengchen Group és un proveïdor líder de Prieciquantel Powder Raw Material de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de pols de trietilenodiamina quan ho necessitin. Quan vostè va a comprar o adquirir Praziquantel Powder Raw Material o API, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Ús: Praziquantel és substància anthelmíntica. Sobretot, es farà a les pastilles Praziquantel.

Evitarà que es creixin o es multipliquin les larves d'insectes (gusanos) recentment en el cos humà o animal. Praziquantel s'utilitza per tractar infeccions causades per cucs de Schistosoma.

També hi ha una gran varietat d'usos per fer medicaments veterinaris.

Praziquantel s'utilitza àmpliament per tractar infeccions causades per cucs de Schistosoma, que entraran al cos a través de la pell que ha entrat en contacte amb l'aigua contaminada. Praziquantel també s'utilitza per tractar infecció amb flukes hepàtiques, causada per cucs. Tanmateix, la matèria primera de PRAZQUANTEL no s'ha d'utilitzar per tractar infeccions parasitàries a l'ull.


Índexs tècnics:

Nom del producte

Praziquantel

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.12%

Residu en ignició

≤ 0,1%

0,05%

Heavy Metall (ppm)

≤ 20 ppm

<>

Punt de fusió: Praziquantel

136.0-142.0

137.4-140.5

Fosfat

≤ 0,05

<>

Dissolvents Residuals

Cloroform≤ 60 ppm

No detectat

Acctonc≤ 5000ppm

555ppm

Compostos relacionats

A≤ 0,2

0.11

B≤ 0.2

0,09

C≤ 0.2

0.01

Assay (Praziquantel)

98,5% ~ 101,0%

99,36%

EMBARÀS:

Praziquantel ha estat provat en cria i gossos i gats embarassats. No es van observar efectes adversos.

CONDICIONS DE L'EMMAGATZEMATGE: Conserveu a 25ºC o més.


Pols de Praziquantel de qualitat superior; Proveïdor de matèries primeres Praziquantel a la Xina. Fabricant API Praziquantel.


Si esteu buscant el praziquantel 98.5% 99% usp bp ep cas 55268-74-1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like