Ftalilsulfatiazol o matèria primera de ftalil sulfuretiazol, pols API CAS 85-73-4

Proveïdors de ftalilsulfatiazol de la Xina, fabricants de ftalilsulfatiazol de la Xina Ftalilsulfatiazol o ftalsulfatiazol de matèries primeres, API de pols CAS 85-73-4 Nom del producte: Ftalilsulfatiazol Sinònims: Ftalilsulfatiazol, Ftalilsulfatiazol, Ftalil sulfatiazol, Sulfatiazol Ftalil Número de CAS: 85-73-4 Característiques: Blanc o gairebé cristal·lí pols Assay: 99.0% ~ 101.5% Phthalylsulfathiazole

Detalls del producte

Phthalylsulfathiazole o Phthalylsulphathiazole CAS 85-73-4

Phthalylsulfathiazole or Phthalylsulphathiazole Raw Material, API Powder.png

Nom del producte: Ftalilsulfatiazol Matèria primera, API en pols

Sinònims: Ftalilsulfatiazol, Ftalilsulfatiazol, Ftalil sulfatiazol, Sulfatiazol Ftalil

Número CAS: 85-73-4

Característiques: pols blanca o gairebé cristal·lina

Assay: 99.0% ~ 101.5% Phthalylsulfathiazole

Fórmula: C17H13N3O5S2

Fórmula d'estructura:

Phthalylsulfathiazole or Phthalylsulphathiazole Raw Material, API Powder formula.png

Informació del paquet: 25KGS / Tambor

PARAULES CLAU: Ftalilsulfatiazol Matèria primera, API en pols

 

Descripció:

El ftalilsulfatiazole és una substància antimicrobiana d'ampli espectre. El ftalilsulfatiazole s'utilitza per al tractament de la gastroenteritis, disenteria, colitis.

El ftalilsulfatiazol és una espècie de fàrmac anomenat sulfonamides. Pot tractar diferents tipus d'infeccions, incloent-hi intestins.

El ftalilsulfatiazole no s'absorbeix a la sang des de l'intestí.

  --------------

Com a proveïdor i proveïdor de matèries primeres professionals de la Xina Phthalylsulfathiazole i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant API Phthalylsulfathiazole de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Phthalylsulfathiazole Raw material, API Powder pertany al grup de medicaments anomenat sulfonamides. Tècnicament, matèria primera, API Powder és un antimicrobiano d'ampli espectre capaç de tractar diversos tipus d'infeccions, incloent-hi intestins. El mecanisme d'acció es basa en l'antagonisme competitiu amb l'àcid para-aminobenzoïc i la inhibició de l'activitat de dihidropteroato sintetasa, que al seu torn provocarà una síntesi deficient de l'àcid dihidrofílic. Phthalylsulfathiazole Raw material, API Powder està indicat per al tractament de colitis, disenteria, gastroenteritis i cirurgia intestinal, etc. Pot haver efectes secundaris com la deficiència de vitamina B, reaccions al·lèrgiques, agranulocitosis, anèmia aplàsica, etc. La majoria dels efectes secundaris del ftalil sulfatiazol La matèria primera, l'API Powder, sortirà en pocs dies.

----------------

Degut a l'absorció lenta del tracte gastrointestinal, la matèria primera Phthalylsulfathiazole, la pols API es concentra a l'intestí gros. Allí, es descompondrà i alliberarà la part activa (sulfanilamida) de la molècula. La matèria primera de ftalilsulfatiazol s'aplica a pols API en forma de pols o tablet per al tractament de disenteria, colitis i gastroenteritis i per a la prevenció de complicacions supuratives durant la cirurgia intestinal.

--------------------

Propietat:

Nom: Phthalylsulfathiazole

EINECS: 201-627-4

Phthalylsulfathiazole Núm. CAS: 85-73-4

Densitat de ftalil sulfatiazol: 1.597 g / cm3

Solubilitat: lleugerament soluble en etanol, poc soluble en aigua i cloroform

Punt de fusió de ftalil sulfatiazol: 198-204 ° C

Fórmula: C17H13N3O5S2

---------------------

Altres noms:

Phthalanilicacid, 4 '- (2-tiazolilsulfamoil) - (8CI); (o-Carboxibenzoil) -p-aminofenilsulfonamidotiazol; 2- (N4-Ftalilaminobencensulfonamida) tiazol; 2- (N4-Ftalil sulfanilamido) tiazol; 4' - (2-Tiazolilsulfamoil ) ftalanilicàcid; 4 '- (2-tiazolilsulfamil) àcid ftalanílic; AFI-Ftalil; Cremotalidina; Enteramida; Entero-sulfina; Entexidina; Ftalazol; Ftalil-Esteve; Ftalil-Septol; Ftaliste; Intestàzol; NSC 66454; NSC 683525; Phtalazol; Phthalazol; Phthalidin; Sulfacetil; Sulfathalidine; Sulftalil; Taleudron; Taloudron; Thalistanin; 2 - [[[4 - [(2-Tiazolilamino) sulfonil] fenil] amino] carbonil] àcid benzoic;

----------------------


Efecte secundari de Phthalylsulfathiazole:

Pot causar reaccions al·lèrgiques, insuficiència de vitamina B , agranulocitosis i anèmia aplàstica.

 

Índexs principals del ftalilsulfatiazol:

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Phthalylsulfathiazole

Pols blanca o gairebé cristal·lina

Compleix

Identificació

Phthalylsulfathiazole

(HPLC) El mateix temps de retenció amb la referència estàndard

Compleix

Claredat de solució

Clar

Clar

Color de la solució

≤ PER 5

Compleix

Acidesa

≤ 0.2ml

0,13 ml

Pèrdua en l'assecat

≤ 2.0%

0,79%

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Residu en ignició

≤ 0,1%

0,07%

Aromaties amines relacionades

≤ 2.0%

<>

Assaig

Phthalylsulfathiazole

99,0% ~ 101,5%

99,71%

Conclusió: El nostre ftalil sulfatiazol compleix amb la norma BP2012.

 

Fàbrica de pols i substàncies de la Xina, pura fàbrica de substàncies i substàncies de qualitat a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de ftalilsulfatiazol a la Xina. Fabricants de la Xina Phthalylsulfathiazole API a la Xina.

Si busqueu el matèria primera de Ftalil sulfatiazol o Ftalil sulfureticol, API Pols CAS 85-73-4, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Ftalilsulfatiazol o Ftalsulfatiazol Matèria primera, API Pols CAS 85-73-4, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like