Sulfat de Neomicina o Sulfat de Neomicina USP BP EP CAS 1405-10-3

Sulfat de Neomicina o Sulfat de Neomicina USP BP EP CAS 1405-10-3 Nom del Producte: Sulfat de Neomicina Sinònims: Sulfat de Neomicina, Sulfat de Neomycini, Sulfat de Fradiomicina, Sulfat de Fradiomicina Número CAS: 1405-10-3 Característiques: Pols higroscòpica blanca a groguenca. Assay: Potència> = 680 IU / mg ...

Detalls del producte

Sulfat de Neomicina o Sulfat de Neomicina USP BP EP CAS 1405-10-3 Neomycin Sulfate or Neomycin Sulphate USP BP EP.jpg

Nom del producte: Sulfat de neomicina

Sinònims: Sulfat de Neomicina, Sulfas de Neomycini, Sulfat de Fradiomicina, Sulfat de Fradiomicina

Número CAS: 1405-10-3

Característiques: pols higroscòpica blanc a groguenca.

Assay: Potència> = 680 IU / mg

Fórmula: C23H46N6O13 xH2SO4

Neomycin Sulfate or Neomycin Sulphate USP BP EP formula.gif

Sulfat de neomicina Descripció:

Sulfat de neomicina   s'utilitza per tractar la síndrome de toxicitat intestinal del pollastre, enteritis necrótica, colitis ulcerosa, especialment depressió de pollastre causada per la síndrome de toxina intestinal.

El sulfat de neomicina és un antibiòtic que matarà els bacteris del cos. El sulfat de neomicina redueix els riscos d'infecció durant la cirurgia intestinal. Els símptomes de coma hepàtic també seran controlats efectivament per Sulfat de Neomicina.

El sulfat de neomicina s'obté dels productes relacionats amb el metabolisme de l'actinomicet Streptomyces fradiae.

El sulfat de neomicina només s'absorbeix en una quantitat molt petita del tracte gastrointestinal normal. La petita fracció absorbida es distribueix ràpidament en els teixits i s'excreta pel ronyó seguint el grau de funció renal. Pot haver un 97 per cent de la part absorbida del sulfat de neomicina que s'eliminarà sense canvis en les femtes.

Després de l'administració oral de Neomycin Sulfate, el creixement de les bactèries intestinals serà efectivament controlat. El temps de repressió pot ser de 2 a 3 dies.

 

Indicacions de sulfat de neomicina:

1. Supressió de bacteris intestinals: el sulfat de neomicina s'indica com a teràpia adjunt com a partit d'un règim per a la supressió de la flora bacteriana normal de l'intestí. Per exemple, preparació preoperatòria de l'intestí. El sulfat de neomicina sol ser administrat de forma concomitant juntament amb medicaments que contenen eritromicina.

2. Coma hepàtica: el sulfat de neomicina se sap que és útil per al coma hepàtic.

El mecanisme d'acció és que el sulfat de neomicina pot reduir-se la formació de bacteris que provocaran amoníac en el tracte intestinal, que es traduirà en una millora neurològica.

 

Efectes secundaris del sulfat de neomicina:

Les reaccions adverses més freqüentment observades del sulfat de neomicina són 1. nausea, 2.vomitació i 3. diarreas.

 

Sobredosis de sulfat de neomicina:

A causa de la seva baixa i baixa absorció, el sulfat de neomicina és poc probable que tingui reacció de sobredosi. Tanmateix, una administració de Sulfat de Neomicina durant molt de temps pot causar nivells sistèmics suficients de fàrmacs, que poden acabar amb la neurotoxicitat, la ototoxicitat. Farmacèuticament parlant, l'hemodiàlisi pot eliminar el sulfat de neomicina de la sang.

 

Com a professional de la Xina Neomycin Sulfate powder supplier and Manufacturer, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Neomycin Sulfate Raw Material de la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Contraindicacions

Els preparats orals de Neomycin Sulfate estan contraindicats si hi ha una obstrucció intestinal. Si hi ha antecedents d'hipersensibilitat al Sulfat de Neomicina, també cal tenir cura abans d'usar aquest medicament.


Ús del sulfat de neomicina :

El sulfat de neomicina (sulfat de neomicina) és el llistó de sulfat de neomicina, amb funció antibacteriana. En general, té una potència de 600μg / mg mín. El sulfat de neomicina (sulfat de neomicina) pertany a antibiòtics. Aquest producte sol utilitzar-se per prevenir els problemes hepàtics i lluitar contra les infeccions dels intestins. El sulfat de neomicina (sulfat de neomicina) matarà els bacteris del nostre sistema.

Hi ha tants preparatius disponibles al mercat:

(1) Per si mateix, les comprimits de Neomycin Sulfate, les solucions orals de sulfat de neomicina, el perfum de sulfat de neomicina.

També hi ha cremes, gotes d'ulls, preparació.

(2) Per a la teràpia combinada, el sulfat de neomicina (sulfat de neomicina) treballa juntament amb el zinc bactiracic, fosfat de sodi de dexametasona, acetonida de fluocinolona, ​​fluorometholona, ​​hidrocortisona, acetat de ISoflupredona, tetracaïna HCl, metilprednisolona, ​​etc per fabricar pasta, crema i ungüent a tot arreu món

Vida útil: 4 anys si es conserva correctament.

Requisits de transport: articles normals, adequats per a tots els mitjans de transport.

Paquet: 20Bou / Tambor, uns 30Kgs / Tambor


COA: sulfat de neomicina

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Característiques

Pols blanca o groguenca. Inodor o gairebé. Hiproscòpic

Compleix

 

Identificació

(Sulfat de neomicina)

A; B; C La reacció positiva.

Compleix

Solubilitat

Molt soluble en aigua, insoluble en acetona, cloroform, èter.

Compleix

 

Rotació específica

+ 53.5 ° ~ 59.0 °

58.5 °

Impuresa A

≤2.0%

0,8%

Impuresa C

3% ~ 15%

Compleix

Qualsevol altra impuresa

No més que l'àrea del pic principal en el cromatograma amb RS (B) (5%)

<>

Total altres impureses

No més de 3 vegades l'àrea del pic principal en el cromatograma amb RS (B) (15%).

<>

Acidesa o alcalinitat (PH)

5.0-7.5

6.5

Pèrdua en l'assecat

≤8,0%

4,5%

Ignora el límit

Àrea del bec principal obtingut en el cromatograma amb RS (B) (1%)

Compleix

Cendres sulfatades

≤ 1,0%

0,2%

Assay (sulfat de neomicina)

 

≥600μg / mg (DRY )

655μg / mg DRY

647μg / mg MOIST

  Sulfat de neomicina pura en pols de qualitat superior; Proveïdor de matèria primera de sulfat de neomicina a la Xina. Fabricant d'API de sulfat de neomicina.


Si esteu buscant el sulfato de neomicina o sulfat de neomicina usp bp ep cas 1405-10-3, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like