Metronidazol en pols de matèria primera BP EP USP CAS 443-48-1

Metronidazol BP EP USP CAS 443-48-1 Nom del producte: Metronidazol Sinònims: Metronidazol, Metronidazolum, Meronidal Número CAS: 443-48-1 Característiques: Pols cristal·lí blanc o groguenc. Assay: 99.0% ~ 101.0% Estàndard: Fórmula EP / BP / USP: C6H9N3O3 Paquet: 25Kgs / Dipòsit de tambor: allunyeu-vos ...

Detalls del producte

Metronidazol en pols de matèria primera BP EP USP CAS 443-48-1

Metronidazole Powder Raw Material BP EP USP.jpg Nom del producte: metronidazol

Sinònims: Metronidazol, Metronidazolum, Meronidal

Número CAS: 443-48-1

Nom químic: 2-metil-5-nitro-1 H-imidazol-1-etanol.

1- (2-hidroxi-1-etil) -2-metil-5-nitroimidazol

Característiques: Pols cristal·lí blanc o groguenc.

Assay: 99.0% ~ 101.0% Metronidazol

Estàndard: EP / BP / USP

Fórmula: C6H9N3O3; CC1 = NC = C (N1CCO) [N +] ([O -]) = O

Metronidazole Powder Raw Material BP EP USP formula.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor

Emmagatzematge: manteniu-vos allunyat de l'aigua, amb molta humitat. Extrema calor i llum directa.

Des criptció de metronidazol ::

El metronidazol és una substància sintètica amb propietats antiprotozoals i antibacterianes. El metronidazol pertany al nitroimidazol, que conté un anell d'imidazol que conté un grup nitro. . Es pot utilitzar per tractar el protozoo (per exemple , amebiasis, tricomonas, vaginalis i giardiasis). El metronidazol funciona especialment bé quan s'oposa a les infeccions bacterianes anaeròbiques. També s'utilitza per tractar la malaltia de Crohn, la diarrea associada a antibiòtics i la rosàcia, etc.

Es pot utilitzar per tractar infeccions relacionades amb tricomonas, amebiasis o vaginitis. El metronidazol és també l'ingredient actiu en medicaments que combaten la giardiasis aguda, els bacteris anaerobis i les infeccions treponemals. Es preveu que sigui un carcinogen. El metronidazol ha estat proposat com un sensibilitzador de radiació per a cèl·lules hipòxiques.

El metronidazol tractarà infeccions anaeròbiques i algunes altres infeccions mixtes. Les indicacions inclouen profilaxi quirúrgica que requereix cobertura anaeròbia, diarrea associada a Clostridium difficile, colitis, etc.

  Mecanisme d'acció:

El metronidazol és una matèria primera, en pols. Pot ser considerat com un fàrmac. Amb el següent procés: Inhibint la síntesi d'àcids nucleics bacterians, provoca la mort de la cèl·lula bacteriana.

 

Com a proveïdor i fabricant professional de Metronidazol en pols de la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Metronidazol en pols des de fa gairebé 10 anys.


Ús: El metronidazol és un antibiòtic. Mata a alguns bacteris en el cos humà o animal.

Normalment, el metronidazol s'utilitza per combatre les infeccions bacterianes del tracte respiratori, la vagina, l'estómac i la pell, etc.

Serà molt fàcil trobar preparacions de metronidazol a les botigues de fàrmacs: comprimits de metronidazol, suspensió oral de metronidazol, supositoris de metronidazol, solució esterilitzada de metronidazol, infusió intravenosa de metronidazol, gel de metronidazol, etc. També es pot utilitzar per fabricar medicaments veterinaris. Per exemple, per a gossos i altres animals.

Suppository: amb algun greix fort o un altre portador supositor, es pot convertir en Suppository.

Nota: El metronidazol no és efectiu quan lluiten contra infeccions vaginals per llevats.

Certificat d'anàlisi de metronidazol ::

Nom del producte

Metronidazol

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aspecte ( Metronidazol )

Pols cristal·lina blanca o groguenca

Compleix

solubilitat

Lleugerament soluble en aigua, en acetona, en alcohol i en metilè, clorur

Compleix

Identificació

Heu de complir

Compleix.

Pèrdua en l'assecat

≤0,5%

0.20%

Residu en ignició

≤0,1%

0,05%

Metalls pesants

≤20PPM

<>

Tamany de partícula

40-80MESH

Compleix

Prova de microorganismes

Barcterium total <1000ufc>

Fongs i motlles <100ufc>

Compleix

Aparença de la solució

SUSPENSIÓ II

I SOLUCIÓ GY6

Compleix

Substàncies relacionades:

Impuresa ≤0,1%

0,054%

Impuresa total ≤0,2%

0,090%

Ignorar limitat ≤0.01%

Compleix

Assay (metronidazol)

99.0% ~ 101.0% Metronidazol

99,55%

Farmacologia clínica de Metronidazol :

Els mecanismes pels quals el metronidazol actua en el tractament de la rosàcia són desconeguts, però semblen incloure un efecte antiinflamatori.

 

La matèria primera de metronidazol es pot utilitzar per produir la crema Metronidazol, que s'indica per a l'aplicació tòpica en el tractament de papules inflamatòries, pústules de rosàcia, etc.

 

Precaucions abans d'utilitzar Metronidazol:

El metronidazol està molt contraindicat en individus amb antecedents d'hipersensibilitat a aquesta substància,

S'ha informat que el metronidazol produeix llàgrima dels ulls. Per tant, evitem el contacte directe amb els ulls. Si es produeix una reacció que suggereix irritació local, els pacients haurien de dirigir-se a utilitzar la medicació amb menys freqüència o deixar d'usar. El metronidazol és un nitroimidazol i s'ha d'utilitzar amb cura en pacients amb evidència o historial de disÀscrosi sanguínia.


Pols de metronidazol pur de primera qualitat; Proveïdor de matèries primeres de metronidazol a la Xina. Metronidazole API Manufacturer.


Si esteu buscant la Metronidazol Powder Raw Material BP EP USP CAS 443-48-1, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like