Furazolidone Powder BP USP CAS 67-45-8

Furazolidone BP USP CAS 67-45-8 Nom del producte: Furazolidone Sinònims: Furazolidon, Furazolidonum Número CAS: 67-45-8 Característiques: Pols cristal·lina groga. Assay: 97% ~ 103%; Fórmula: Paquet C8H7N3O5: 25Kgs / Ús del tambor: Furazolidone és un material farmacèutic cru i antibacterià. També es...

Detalls del producte

Furazolidona BP USP CAS 67-45-8

Furazolidone Powder BP USP.jpg Nom del producte: Furazolidone

Sinònims: Furazolidon, Furazolidonum

Número CAS: 67-45-8

Característiques: Pols cristal·lina groga.

Assay: 97% ~ 103%;

Fórmula: C8H7N3O5

Furazolidone Powder BP USP formula.gif

Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció:

Furazolidona (CAS 67-45-8) és un agent antibacterià de nitrofurano. S'utilitza en medicina humana i veterinària. Es creu que Furazolidone treballa mitjançant reticulació de l'ADN.

La pols de Furazolidone és un derivat de nitrofurano amb activitat antiprotozoal i antibacteriana. S'utilitza per tractar infeccions bacterianes i protozoals. Furazolidone treballa matant bacteris i protozoos Furazolidona sol prendre's per via oral. Funciona dins del tracte intestinal per tractar el còlera, la colitis i / o la diarrea causada per bacteris i la giardiosi. Furazolidone es pren de vegades amb altres medicaments per a infeccions bacterianes.


Ús:

Furazolidone és un material farmacèutic brut anti bacterià. També és pols farmacèutica antifúngica i antiprotozoal. La pols de Furazolidone es pot convertir en "Furazolidone Oral Suspension", "Furazolidone Tablets" i "Furazolidone Syrup".

Les preparacions de Furazolidone s'utilitzen per tractar bacteris que produeixen diarrea o enteritis.

Pot tenir alguns efectes secundaris. Utilitzeu-lo segons els consells professionals.

Furazolidone és una substància antiinfecciosa.


Fengchen Group és un proveïdor líder de Furazolidone Powder, matèria primera de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de pols de trietilenodiamina quan ho necessitin. Quan compreu o compreu l'API Furazolidone Powder, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Aplicació de Furazolidone

- Ús veterinari:
Com a medicació veterinària, Furazolidone s'ha utilitzat amb cert èxit per tractar salmònids per a les infeccions de Myxobolus cerebralis. També s'ha utilitzat en aqüicultura.
-Utilització en laboratori:
La furazolidona s'utilitza per diferenciar els micrococ i els estafilococs.

Mecanisme d'acció de Furazolidone:

Es creu que Furazolidone i els seus productes relacionats amb radicals lliures s'uneixen a l'ADN i indueixen enllaços creuats. L'ADN bacterià és particularment susceptible a aquest fàrmac que condueix a elevats nivells de mutacions (transicions i transversions) en el cromosoma bacterià.

 

Furazolidone Efectes secundaris:

La furazolidona pot provocar alguns efectes secundaris greus quan es prenen amb determinats aliments, begudes o altres medicaments. Consulteu amb el vostre professional de salut per obtenir una llista de productes que s'han d'evitar.


Transport:

Furazolidone és segur per al transport per mar, aire, tren, etc.

Certificat d'anàlisi de Furazolidone:

Nom del producte

Furazolidone

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Identificació

(Furazolidone)

1. IR: s'ha de complir

Compleix

2. Dissoldre 1 mg en 1 ml de dimetilformamida i afegir 0,05 ml d'hidròxid potàssic etanolic 1M. Es produeix un color blau intens.

Compleix

Residu en ignició

≤ 0,1%

0,07%

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0.12%

Acidesa (PH):

4,5 ~ 7.0

5.91

Diacetat nitrofurfural

≤ 1,0%

<>

Assaig (Furazolidone)

97,0% ~ 103,0%

99,15%

Pols de Furazolidona de qualitat superior; Furazolidone Raw Material Supplier a la Xina. Furazolidone Fabricant API.


Si esteu buscant el Furazolidone Powder BP USP CAS 67-45-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like