Fosfomicina Calci, Sal de calci de fosfomicina EP, BP, USP

Fosfomicina Calci, fosfomicina Sal de calci, EP, BP, USP Nom del producte: Fosfomicina Calci, fosfomicina Calci Sinònims: Fosfomicina Calci, Sal de calci fosfomicina CAS Número: 26016-98-8 Característiques: Pures blancs o gairebé blancs Puresa (assaig): 99% Estàndard mínim: EP molecular ...

Detalls del producte

Fosfomicina Calci, Sal de calci de fosfomicina EP, BP, USP

Fosfomycin Calcium, Phosphomycin Calcium Salt EP, BP, USP.jpg

Nom del Producte: Fosfomicina Calci, Sal Fosfomicina Calci

Sinònims: fosfomicina de calci, sal de calci de fosfomicina

Número CAS: 26016-98-8

Característiques: Pols blanc o gairebé blanc

Puresa (assaig): 99% mín

Estàndard: EP

Fórmula molecular: C3H5CaO4P · H2O C3H5O4P.Ca, 3H5CaO4P

Pes molecular: 194.1

Estructura:

Fosfomycin Calcium, Phosphomycin Calcium Salt EP, BP, USP Structure formula.gifFosfomycin Calcium, Phosphomycin Calcium Salt EP, BP, USP Structure formula-2.jpg

Paquet: 25Kgs /

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

Nom químic: (-) - (1R, 2S) - (1, 2-Epoxipropil) àcid fosfònic; Fosfomicina calci

HSCODE: 2941909090

PARAULES CLAU:

Fosfomicina Calci, Sal Fosfomicina Calci


Descripció:

Fosfomicina Calci (Sal de Calci Phosphomycin) és un agent bactericida amb baixos nivells de toxicitat i baix nivell de resistència creuada amb altres antibiòtics. Conegut simplement com fosfomicina o fosfomicina oral, Fosfomycin Calci (Sal Fosfomicina de Calci) actua com un agent antiinfecciador matant bacteris sensibles presents en la part del cos afectat. Aquesta substància presenta un alt nivell d'activitat quan s'utilitza contra bacteris gram positives i gram negatives. De color blanc o groc en forma de pols, Fosfomycin Calci (Sal de calci de fosfomicina) es pot utilitzar com a additiu en aigua potable i alimentació animal.


Fosfomicina El calci (sal de calci de fosfomicina) és la preparació de la sal Ca2 + de Fosfomycin, un antibiòtic epòxid d'àcid fosfònic. Es descriu per inhibir la síntesi de la paret cel·lular mitjançant la inhibició de la UDP-N-acetilglucosamina enolpyruvyl transferasa, l'enzim responsable de la catàlisi del primer pas compromès en la biosíntesi peptidoglicana.


El calci de fosfomicina (també conegut com Sal de calci de fosfomicina) és un antibiòtic d'ampli espectre produït per determinades espècies de Streptomyces, encara que ara es pot fer mitjançant síntesi química.


Aspecte: és pols sòlid

Puresa: 98% o 99% Min (o referiu-vos al Certificat d'anàlisi)

Condicions d'enviament: enviades a temperatura ambient com a producte químic no perillós. El calci de fosfomicina (sal de calci de fosfomicina) és prou estable durant unes setmanes durant l'enviament ordinari i el temps dedicat a la duana.

Condició d'emmagatzematge: sec, fosc i de 0 a 4 C per a curt termini (dies a setmanes) o -20 C per llarg termini (mesos a anys).

Solubilitat: Fosfomicina Calci (Sal de Calci Phosphomycin) és soluble en DMSO

Vida útil: 2 anys Min si s'emmagatzema correctament


Fosfomycin Calci (Phosphomycin Calcium Salt) té una àmplia activitat antibacteriana contra els patògens Gram-positius i Gram-negatius, amb una activitat molt útil contra E. faecails, E. coil i diversos Gram-negatius com Cirtobacter i Proteus.

Atesa l'activitat en un ambient de baix pH i l'excreció predominant en l'activitat de l'orina, Fosfomycin Calci (Phosphomycin Calci Salt) es va utilitzar per a la profilaxi i el tractament de les vies urinàries infeccioses causades per aquests uropatógenos.


Fosfomicina Calci (Sal de calci de fosfomicina) pertany a la classe d'antibiòtics fosfònics produïts per determinades espècies de Streptomyces. La fosfomicina sol presentar-se en 3 formes diferents de fosfomicina calci, fosfomicina trometamina (una sal soluble) i fosfomicina disòdica. Fosfomicina El calci (fosfomicina sal de calci) és un antibiòtic bactericida ben conegut que afecta el creixement de bacteris gram negatius i gram positives mitjançant la inhibició irreversible de la formació de la paret cel·lular i la síntesi de mureína / peptidoglicà primerenca. El fosfomicina calci (sal de calci de fosfomicina) té un únic mecanisme d'acció. Ajuda a inhibir el pas inicial en la biosíntesi peptidoglicana. Fosfomycin Calci (Sal de calci de fosfomicina) inhibeix la UDP-N-acetilglucosamina enolpyruvyl transferasa, l'enzim responsable de la catàlisi del primer pas compromès en la biosíntesi peptidoglicana. Té una àmplia gamma d'activitat contra una gran varietat de bacteris gram negatius i gram positius. Fosfomicina Calci (Sal de calci de fosfomicina) és altament activa contra bacteris gram negatius com la pneumònia Klebsiella i Pseudomonas aeruginosa, i contra patògens gram positius com Enterococcus i Staphylococcus aureus. La fórmula molecular de fosfomicina calci és C3H5CaO4P. Existeix en pols de color blanc o groc. El calci de fosfomicina (sal de calci de fosfomicina) és lleugerament soluble en aigua, pràcticament insoluble en acetona, metanol i en clorur de metilè. El calci de fosfomicina també es coneix com sal de calci d'àcid [(2R, 3S) -3-metiloxranil] fosfònic.

El calci de fosfomicina (sal de calci de fosfomicina) s'administra per via oral, per tant, també es coneix com fosfomicina oral. És un agent antimicrobiano amb una estructura característica. Després de l'administració oral, Fosfomycin Calci (Phosphomycin Calci Salt) s'absorbeix i s'excreta a través dels ronyons de forma inalterada, sense experimentar el metabolisme en el cos. Basant-se en aquesta característica, Fosfomycin Calci (Sal de Calci Phosphomycin) està indicat per al tractament de malalties del tracte urinari, incloent cistitis i pielonefritis, en particular les causades per Escherichia coli i Enterococcus faecalis. Aquest producte té una capacitat d'unió de proteïnes molt baixa. Com a resultat, Fosfomycin Calci (Phosphomycin Calci Salt) té una bona distribució en els teixits, aconseguint concentracions clínicament rellevants en els ronyons, sèrum, pròstata, pulmons, paret de la bufeta, teixits inflamats, fluid cerebrospinal, vàlvules cardíniques, líquid abscés i os. Fosfomicina Calci (Sal de Calci Phosphomycin) s'utilitza en combinació amb Tobramycin per al tractament de les infeccions pulmonars en pacients amb fibrosi quística. Aquest producte s'utilitza cada vegada més com a medicament veterinari per tractar la diarrea causada per coliformes i salmonelosis en vaques i pseudotuberculosis en perciformes. El calci de Fosfomycin (Sal de calci de fosfomicina) s'utilitza com a additiu en l'alimentació o l'aigua potable.

La capacitat de Fosfomycin Calci (Sal de Calci Phosphomycin) per tractar la infecció urinària, i en diversos tractaments d'infecció veterinària estan actuant com a principals conductors per al creixement del mercat de calci de fosfomicina a tot el món.


Ús i aplicació:

El calci de fosfomicina (sal de calci de fosfomicina) és una espècie de substància antibiòtica.

S'indica en el tractament de les infeccions del tracte urinari, on generalment s'administra com una sola megadosa oral.

Fosfomicina Calci (Sal de Calci Phosphomycin) s'utilitza en combinació amb tobramicina per tractar infeccions pulmonars per a pacients amb fibrosi quística.

Aquest medicament és ben tolerat i té una baixa incidència d'efectes secundaris nocius.

Emmagatzematge: tancat en contenidor en lloc fresc i sec allunyat de la llum directa.


Fengchen Group és un proveïdor líder de Fosfomycin Calci (Phosphomycin Calci Salt) en pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de Fosfomycin Calci (Phosphomycin Calci Salt) en pols quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Fosfomicina Calci (Sal de Calci de Fosfomicina) en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi


Producte

Fosfomicina Calci (Sal de Calci Phosphomycin)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Personatges

Pols blanc o gairebé blanc, lleugerament soluble en aigua, pràcticament insoluble en acetona, en metanol i en clorur de metilè.

Compleix

Identificació A

IR: L'espectre d'absorció d'infrarojos de la mostra en el mateix amb Fosfomycin Cacium CRS

Compleix

Identificació D

Ofereix reacció de calci

Compleix

pH

8.1 ~ 9.6

8.9

Rotació òptica específica

-11.0 ° ~ -13.0 °

-12.1 °

Impuresa A

Ca 1,2- (Dihidroxipropil) fosfonat 1,5%

0,32

Clorurs

≤ 0,2%

<>

Heavy Metall

≤ 20 ppm

<>

Aigua

8,5% - 11,5%

10,7%

Puresa (assaig)

95,0% - 101,0%
Fosfomicina Calci (Sal de Calci Phosphomycin)

99,35%Acció antimicrobiana:

El calci de fosfomicina (sal de calci de fosfomicina) és una bactericida antibacteriana. Després de l'absorció activa a la cèl·lula, es va informar que interferia amb el primer pas en la síntesi de les parets cel·lulars bacterianes. Fosfomycin Calci (Sal de calci de fosfomicina) està actiu in vitro contra un rang de bacteris Gram-positius i Gram-negatius, incloent Staphylococcus aureus, alguns estreptococs, la majoria d'Enterobacteriaceae, Haemophilus influenzae, Neisseria spp. I algunes soques de Pseudomonas aeruginosa, encara que algunes són resistents. . Bacteroides spp. no són sensibles.


La resistència bacteriana a Fosfomycin Calci (Sal Fosfomicina de Calci) ha estat reportada i pot ser cromosòmica o, en alguns organismes, transferida per plasmidis que codifiquen múltiples resistències (per exemple, en Serratia marcescens). No obstant això, sembla que hi ha poca resistència creuada amb altres antibacterianos.


S'ha informat que el calci de Fosfomycin (Sal de calci de fosfomicina) demostra la sinergia antimicrobiana amb una àmplia gamma d'antibacterianes contra organismes com l'enterococ i Staph, resistent a la meticil·lina. aureus i les enterobactèries. Aquests efectes sinèrgics s'han reportat particularment amb les beta-lactames, però també amb aminoglucósids, macròlids, tetraciclines, cloranfenicol, rifamicina i lincomicina. També s'ha informat d'un antagonisme antimicrobiano amb beta lactama.


Fosfomicina de calci de qualitat superior (sal de calci de fosfomicina) fàbrica de pols / substància a la Xina; Xina Fosfomicina Calci (sal de calci de fosfomicina) Proveïdors de matèria primera en pols a la Xina. Xina Fosfomicina Calci (Sal de Calci Phosphomycin) Fabricants de Pols a la Xina.

Si esteu buscant la fosfomicina calcinada, sal de calci fosfomicina ep, bp, usp, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: fosfomicina calci, fosfomicina sal de calci ep, bp, usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like