Clorhidrato de dicoxicina o hidròclor de doxiciclina o dicoxiclina HCL CAS 24390-14-5

Doxycycline Hyclate o Doxycycline Hydrochloride o Doxycycline Hcl CAS 24390-14-5 Nom del producte: Doxycycline Hyclate Sinònims: Clorhidrato de Doxycycline, Doxycycline Hcl, Doxycyclini hyclas Número de CAS: 24390-14-5 Característiques: Pols cristal·lí higroscòpic groc. Assay: Fórmula 95% ~ 102%: ...

Detalls del producte

Clorhidrato de dicoxiclina o hidròxid de doxiciclina o doxiciclina HCl CAS 24390-14-5 Doxycycline Hyclate or Doxycycline Hydrochloride or Doxycycline HCL picture.jpg

Nom del producte: Doxiciclina Hyclate

Sinònims: Clorhidrato de Doxiciclina, Doxiciclina HCl, Clòsxid de Doxiciclina

Número CAS: 24390-14-5

Característiques: Pols cristalina higroscòpica groga.

Assay: 95% ~ 102%

Fórmula: C22H24N2O8, HC1, ½C2H6O, ½ H2O Pes molecular: 512.9

Doxycycline Hyclate or Doxycycline Hydrochloride or Doxycycline HCL formula.gif

Paquet: 25Kg / Tambor de fibra

Mida del tambor: Diàmetre 41 cm, alçada 40 cm

Segons: EP, BP, USP

Descripció:

El clorhidrato de Doxiciclina Hyclate o Doxiciclina és un derivat sintètic de tetraciclina amb propietats antimicrobianes. Les investigacions d'estudi en animals demostren que la Doxiciclina Hyclate pot causar menys taques de dents que altres tetraciclines. La dicoxicina Hyclate s'utilitza en certes àrees per tractar la malària falciparum resistent a la cloroquina.

Com una tetraciclina d'acció prolongada derivada de l'oxitetraciclina, Doxycycline Hyclate o Doxycycline Hcl s'utilitza per efectuar la síntesi de proteïnes bacterianes. Es tractaran certes infeccions bacterianes. La dicoxicina Hyclate pot ser utilitzada en combinació amb altres medicaments per tractar l'acne o certes infeccions d'ameba. També es pot utilitzar per prevenir o retardar la progressió de l'àntrax després de l'exposició. El dicoxicino hyclate suprimirà el creixement de bacteris que permetrà al sistema immunològic destruir i matar els bacteris a temps.

Algunes formes de Doxycycline hyclate s'apliquen àmpliament per prevenir la malària, el tractament de l'àntrax o les infeccions causades per àcars, paparres o piojos.

 

Com a proveïdor i proveïdor professional de la Xina Doxycycline hyclate Raw Material, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant l'API hyclate Doxycycline de la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Doxiciclina hyclate Indicacions:

La hidrociclina Hyclate s'aplica popularment a la lluita contra moltes infeccions bacterianes, com les infeccions del tracte urinari, les infeccions de transmissió sexual, les infeccions intestinals, les infeccions de les vies respiratòries, les infeccions oculars, etc. El hyclate de la doxiciclina també es demostra útil com una alternativa per combatre la pesta, tètanus, fetus Campylobacter .

 

Mecanisme d'acció de l'hidrociclina de doxiciclina:

Igual que la minociclina, Doxycycline Hyclate és lipofílic i és capaç de transmetre fàcilment la bacteria lipídica bicolor. A més a més, Doxycycline Hyclate se uneix de manera reversible a les subunitats ribosomals de 30 S i afectarà el procés de síntesi de proteïnes bacterianes. La dicoxicina Hyclate evita l'apicoplast de la funció normal de Plasmodium falciparum.

Ús: Doxiciclina L'Hyclate pertany a l'antibiotic de tetraciclina. També s'anomena Clorhidrato de Doxiciclina, Doxiciclina HCl. En llatí o en algun altre país: Doxycyclini hyclas

És la matèria primera per a la fabricació de càpsules de Doxiciclina Hyclate, Doxycycline Hyclate Tablets, etc.

La dicoxicina Hyclate també és àmpliament utilitzada en el procés de fabricació de fàrmacs veterinaris.


NOTES:

-La hidrociclina Hyclate no s'ha de donar a aquells que són al·lèrgics a qualsevol tipus d'antibiòtic de tetraciclina.

-Els nens que no superen els 8 anys d'edat haurien de prendre Doxycycline Hyclate, excepte en casos de malalties que amenacen la vida. La dicoxicina Hyclate pot conduir a un color groguenc o groguenc permanent de les dents.

- Durant l'embaràs, està prohibit usar Doxycycline Hyclate. Perquè podria ser perjudicial per al nen no nascut. En alguns casos.


Certificat d'anàlisi - Doxiciclina Hyclate

Nom del producte: Doxiciclina Hyclate

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Hidrociclina Hyclate

Pols cristalina groga

Compleix

Identificació A Hyclate Doxycycline

Heu de complir el resultat de la TLC

Compleix

Identificació B Doxiciclina Hyclate

Reacció de color amb àcid sulfúric

Compleix

Identificació C Doxiciclina Hyclate

Reacció de color amb nitrat de plata

Compleix

pH

2.0 ~ 3.0

2.4

Heavy Metall

≤50 ppm

<50>

Solubilitat

Heu de complir.

Compleix

Rotació òptica específica

-105 ~ -120 °

-115 °

Substància relacionada

a) 6-epidoxiciclina ≤ 2,0%

1.1%

b) Metaciclina ≤ 2.0%

0.1%


c) 4-epidoxiciclina ≤ 0,5%

<>


d) 4-epi-6-epidoxiciclina ≤ 0,5%

<>


e) Oxitetraciclè ≤ 0,5%

<>


f) 2-acetil-2-descarboxialciclina ≤0,5%

No trobat


g) qualsevol altra impuresa ≤0.5%

<>


h) impureses no identificades del 0,1%

No trobat


Absorbància específica

(A 349 nm)

300-335

320

Impureses d'absorció de llum

(A 490 nm)

≤ 0,07

0.02

Etanol

4.3% ~ 6.0% (m / m)

4,9%

Humitat

1,4% ~ 2,8%

1,9%

Cendra sulfatada

≤ 0,4%

0,05%

Assay (Hyclate Doxycycline)

95,0% ~ 102,0% (C22H25ClN2O8) a base de substància anhidra i lliure d'etanol

99,3%

Top quality, Doxycycline Pure Hyclate Powder; Proveïdors de matèries primeres de dicoxiquina Hyclate a la Xina. Fabricants de l'API de Doxycycline Hyclate.


Si busqueu l'hidròxid de doxiciclina o l'hidròclor de doxiciclina o la doxiciclina hcl cas 24390-14-5, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like