Clotrimazol Raw Material BP USP CAS 23593-75-1

Clotrimazol Raw Material BP USP CAS 23593-75-1 Nom del Producte: Clotrimazol Sinònims: Clotrimazolum Clotrimazol. Número CAS: 23593-75-1 Característiques: Pols cristal·lina blanca o groga. Soluble en alcohol, en clorur de metilè i en cloroform. Pràcticament insoluble en aigua. Assay: 98% ~ 102% ...

Detalls del producte

Clotrimazol BP USP CAS 23593-75-1 Clotrimazole Raw Material BP USP API.jpg

Nom del producte: Clotrimazol

Sinònims: Clotrimazolum, Clotrimazol.

Número CAS: 23593-75-1

Nom químic: 1 - ((2-clorofenil) difenilmetil) -1H-imidazol

Característiques: Pols cristal·lina blanca o groga. Soluble en alcohol, en clorur de metilè i en cloroform. Pràcticament insoluble en aigua.

Assaig: 98% ~ 102% sobre assecat. / 98.5% ~ 100.5% Clotrimazol

Estàndard: USP, BP, EP, CP

Fórmula: C22H17ClN2

Clotrimazole Raw Material BP USP formula.gif

Clotrimazol Descripció:

El clotrimazol és un derivat d'imidazol. És una substància d'ampli espectre amb propietats antimicóticas. El clotrimazol inhibirà la bio-síntesi de l'esterol ergostol, que és un component important de les membranes de les cèl·lules fúngiques. Aquesta acció condueix a una major permeabilitat de la membrana i aparent disrupció dels sistemes d'enzims.

La combinació de Betamethasona i clotrimazol és àmpliament utilitzada per al tractament de les infeccions cutànies de tinea. Investigacions recents demostren que la concentració fungicida mínima de clotrimazol provocarà la fuga de compostos fòsfors intracel·lulars en el medi ambient amb una descomposició concomitante dels àcids nucleics cel·lulars i l'etflux potàssic accelerat. Hi ha més de 2 efectes que succeeixen molt ràpidament i extensivament. Clotrimazol evitarà la divisió i el creixement d'organismes.


El clotrimazol s'absorbeix malament i erràticament per via oral, i una mínima absorció vaginal o tòpica.

 

Com a proveïdor professional de Clotrimazole Raw Material de la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Clotrimazole API de la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Clotrimazol   Mecanisme d'acció:

El clotrimazol interactua amb la llevat 14-α demetilasa, un enzim citocromat P-450. És una substància que converteix el lanosterol a ergosterol. D'aquesta manera, Clotrimazol finalment inhibeix la síntesi d'ergosterol, causant una major permeabilitat cel·lular.

Si està sobredosi amb Clotrimazol:

Pot haver ampollas, pelar, eritema, picor i irritació general de la pell i rampes.


Clotrimazol   Ús:

Clotrimazol (Clotrimazolum, Clotrimazol) és un material antifúngic amb gran espectre. És molt eficaç per a les infeccions de la pell fúngica. El fàrmac antifúngic més fàcil de trobar a les farmàcies.

El clotrimazol es pot utilitzar de manera independent o juntament amb altres API.

El producte final més famós és "Clotrimazole Cream".

També hi ha Lotion Clotrimazole, Tablet Clotrimazole, Clotrimazole Lozenges en els nostres medicaments d'ús diari. També es pot demandar juntament amb Dipropionato de Batametasona per fer altres preparacions.

Paquet: 25.0Kgs / tambor de paper

Emmagatzematge: lloc fresc i sec. O en la temperatura normal de la casa. Eviteu la llum solar directa.

Certificat d'anàlisi: Clotrimazol (Clotrimazolum, Clotrimazol)

Punt d'assaig

Estàndard

Aparença

Pols cristal·lina de color blanc a pàl·lid groc

Identificació

(Clotrimazol)

1. Absorció infraroja: l'espectre IR de la mostra, exhibeix màxima només en la mateixa longitud d'ona que una preparació similar de USP Clotrimazole RS.

2. Test d'identificació de TLC: el valor Rf del punt principal obtingut de la solució de prova compleix amb el obtingut a partir de la solució estàndard.

Solubilitat

Compleix

Tamany de partícula

90% passa 200 malles

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

Residu en ignició

≤ 0,1%

Metalls pesants

≤ 0,001%

Imidazol

≤ 0,2%

Residu solvent

Benceno2ppm
Toluè de 890 ppm

Compost relacionat A

(O-Clorofenil) Dipenilmetanol 0,2%
Cada impureça coneguda ≤ 0,2%

Cada impuresitat desconeguda ≤ 0,2%

Impuresa total≤ 0,5%

Assay (clotrimazol)

98,5% ~ 100,5%

 

Mantingueu-lo fora de l'abast dels nens per evitar ingestió accidental.   Si s'empassa, obteniu ajuda mèdica o contacteu immediatament amb un centre de control de verinosis.


Pols de Clotrimazol de qualitat superior; Proveïdor de matèries primeres Clotrimazol a la Xina. Clotrimazole API Fabricant.


Si esteu buscant la Clotrimazole Raw Material BP USP CAS 23593-75-1, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like