Clindamicina HCl o Clindamicina Clorhidrato en pols API Matèria primera CAS 21462-39-5

Clindamicina HCl o Clindamicina Clorhidrato en pols API Matèria primera CAS 21462-39-5 Nom del producte Clindamicina Hcl o clorhidrato Clindamicina Sinònims: Metil 7 cloro 6,7,8 trideoxi 6 (1 metil trans 4 propil -L-2- pirrolidincarboxamido) -1-tio-L-ttero-a-galacto- octopiranósido monohidroclorur Número de CAS: ...

Detalls del producte

Clindamicina HCl o Clorhidrato Clindamicina CAS 21462-39-5

Clindamycin Hcl or Clindamycin Hydrochloride Powder API Raw Material.png


Nom del producte: Clindamicina HCl o Clindamicina Clorhidrato en pols API Matèria primera CAS 21462-39-5

Sinònims: Metil 7-cloro-6,7,8-trideoxi-6- (1-metil-trans-4-propil-L-2-pirrolidincarboxamido) -1-tio-L-threo-

Monohidrocloruro aD-galacto-octopiranósido

Número CAS: 21462-39-5

Característiques: pols cristal·lina blanca, inodora. Molt soluble en aigua, soluble en metanol o piridina, lleugerament soluble en etanol,

gairebé insoluble en acetona o cloroform

Assay: 99% Min Clindamicina HCl

Fórmula: C18H34Cl2N2O5S; C18H33ClN2O5S · HCl

Fórmula d'estructura:

Clindamycin Hcl or Clindamycin Hydrochloride Powder API Raw Material formula.png

Estàndard:, USP, BP, EP, CP
Informació sobre el paquet: 25Kgs / Tambor
Paraules clau: Clindamicina HCl Clindamicina Clorhidrato

Descripció:
El clorhidrato de clindamicina és la forma de sal clorhidrat de clindamicina. Es tracta d'un antibiòtic d'espectre ampli sintètic i clorat. El clorhidrato de Clindamicina es produeix mitjançant la modificació química de la lincomicina. És un derivant de la lincomicina. L'hidrocloruro de Clindamicina es pot utilitzar com a sòlid en càpsules.
Clindamicina HCl s'utilitza per tractar una àmplia varietat d'infeccions bacterianes. És un antibiòtic que funciona per aturar el creixement de bacteris. Clindamicina HCl només tracta d'infeccions bacterianes. No funcionarà per infeccions de virus.


Com a professional Clindamicina Clorhidrato de la Xina , el proveïdor i fabricant Clindamicina HCl , FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Clindamicina Clorhidrato Clindamicina HCl de la Xina durant gairebé 10 anys.


El mecanisme de Clindamicina HCl és a través del cos d'ADN amb la combinació de subunitats de nucleoproteïna 50 de bacteris, Interferir l'extensió de les cadenes pèptid, d'aquesta manera afecta la síntesi de proteïnes bacterianes en benefici de l'esterilització.
Compostos que inhibeixen la síntesi de proteïnes. En general són AGENTS ANTI-BACTERIALS o toxines. El mecanisme de l'acció de la inhibició inclou la interrupció de l'allargament de la cadena pèptida, el bloqueig del lloc A de ribosomes, la falsificació del codi genètic o la prevenció de la unió de les cadenes laterals d'oligosacàrids a les glucoproteïnes.

-----------------

Usos

Clindamicina HCl o Clindamicina Clorhidrato en pols API Material en brut BP, EP, USP s'utilitza popularment per tractar una gran varietat d'infeccions bacterianes. És un antibiòtic predominant que funciona per aturar el creixement de les bactèries.

Clindamicina HCl o Clindamicina Clorhidrato en pols API Raw Material BP, EP, USP només funciona per infeccions bacterianes. No funcionarà per infeccions de virus. L'ús innecessari o l'ús indegut de Clindamycin Hcl o clorhidrato de clindamicina podria conduir a la seva disminució de l'efectivitat.

 

Orientació:

Pren Clindamicina HCl oralment amb o sense menjar. Suggerit quatre vegades al dia (cada 6 hores), o segons la indicació del seu metge. Prendre clorhidrato de Clindamicina amb un got ple d'aigua (8 oz o 240 mil·lilitres) tret que el metge li digui que no. No toqueu-vos almenys 10 minuts després de prendre aquest medicament.

-------------------

Indicacions i ús

Hi ha Clindamycin Hcl o Clindamicine Hydrochloride Powder API Raw Material BP, EP, USP líquid o càpsula al mercat. Hi ha un altre gel de formulació que es pot utilitzar per tractar infeccions de la pell o vaginals o l'acne. En alguns casos, es pot utilitzar per tractar l'acne, l'exposició a l'antrax o la malària.

La forma líquida de clorhidrato de clindamicina s'ha de sacsejar abans del consum per assegurar que la barreja es combina de manera uniforme. Les càpsules de clindamicina HCl s'han de prendre amb un got d'aigua ple per garantir que el medicament comenci a absorbir-se correctament. Intenta prendre les dosis al mateix temps cada dia per ajudar a mantenir un subministrament constant de medicaments al torrent sanguini. No es recomana que es dobleguin dosis per compensar les que potser es perdi accidentalment.

 

Efectes secundaris de Clindamicina HCl

Efectes secundaris comuns de Clindamycin Hcl o Clindamycin Hydrochloride Powder API Raw Material BP, EP, USP inclou nàusees, dolor en les articulacions, diarrea, dolor abdominal, ardor d'estómac, vòmits, dolor al empassar, descàrrega vaginal gruixuda, pegats blancs a la boca i ardor o inflor a la vagina. Aquests efectes secundaris no solen ser greus. Es desmarcaran sense tractament especial. Si aquests símptomes no desapareixen o fins i tot pateixen. Contacta amb el metge. No deixeu de prendre-ho tret que un professional mèdic us ho digui perquè no pugueu produir-se complicacions amb el vostre tractament.

 

Els que utilitzen Clclamycin HCl per tractar l'acne han reportat sequedat, ardor, enrogiment, picor o pelat a la pell. Si aquests símptomes són greus, atureu-vos immediatament.

------------------

Clorhidrato de Clindamicina - Interaccions amb Droga

Utilitzant, juntament amb clorhidrat Clindamicina, pot canviar l'efecte. Clindamicina HCl o Clindamicina Clorhidrato en pols API Raw Material BP, EP, USP poden interactuar amb els següents medicaments i productes: Claritromicina, Eritromicina, Kaolin-pectina.

--------------

Certificat d'anàlisi (Clindamicina HCl)

Elements de prova

Especificacions

Resultats

Personatges
Clindamicina HCl

Pols blanca o pràcticament blanca, cristal·lina

Pols cristal·lina blanca

Identificació

Conformitat IR
Clorhidrato de Clindamicina

Conformar

Solubilitat

Freqüentment soluble en aigua, en dimetilformamida i en metanol; soluble en alcohol; pràcticament insoluble en acetona

Conformar

Cristal·litat

Conformar

Conformar

PH

3.0 ~ 5.5

3.9

Aigua

3.0% ~ 6.0%

4,0%

Compostos relacionats

≤2.0% clindamicina B

0,87%

≤4.0% 7-epiclindamicina

0,66%

≤ 1,0% qualsevol altre compost relacionat individualment

0.19%

≤6,0% del total de tots els compostos relacionats

2.2%

Dissolvents residuals

Acetona ≤ 5000ppm

91 ppm

Ethanol ≤5000ppm

No s'ha detectat

N, N-Dimetilformamida <880>

No s'ha detectat

Chloroform≤60 ppm

No s'ha detectat

Assaig
Clindamicina HCl

No menys de 800 μg de clindamicina (C18H33ClN2O5S) per mg

862 μg / mg
Clorhidrato de Clindamicina

Efectes secundaris del Clorhidrato de Clindamicina :

Pot haver-hi efectes secundaris com: 1. Un canvi en els hàbits intestinals (especialment en adults grans); 2. vegades, nàusees lleus, vòmits o dolor d'estómac; 3. el dolor articular pot ocórrer; 4. picor o descàrrega vaginal; 5. erupció o picor moderats; 6. còlic, irritació a la gola.

 

Top Quality, Xina Pure clindamicina HCl o Clindamicina Clorhidrat en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Clindamicina HCl o Clindamicina Clorhidrato Proveïdors de matèries primeres a la Xina. Xina Clindamicina HCl o Clindamicina Clorhidrato API Fabricants a la Xina.


Si busca la Clindamycin Hcl o clindamicina Clorhidrato Powder API Raw Material CAS 21462-39-5, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Clindamicina HCl o Clindamicina Clorhidrato en pols API Matèria primera CAS 21462-39-5, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like