Sulfacetamide Sodium Raw Material, API Sulfacetamide Sodium CAS 6209-17-2

Xina Sulfacetamide Sodium Suppliers, Xina Sulfacetamide Sodium Manufacturers CAS 6209-17-2 Nom del Producte: Sulfacetamide Sodium Raw Material, API Sulfacetamide Sodium CAS 6209-17-2 Sinònims: Sulfacetamida sal de sodi monohidratada, Sulfacetamida de Sodi, Sulphacetamida Sodium, Sulfacetamidum natricum; Monohidrat de sal monosòdic N-sulfanilacetamida; ...

Detalls del producte

Xina Sulfacetamide Sodium Suppliers, Xina Sulfacetamide Sodium Manufacturers CAS 6209-17-2

Sulfacetamide Sodium Raw Material, API Sodium Sulfacetamide.jpg

Nom del producte: Sulfacetamide Sodium Raw Material, API Sulfacetamide Sodium CAS 6209-17-2

Sinònims: sal de sodi de Sulfacetamida monohidratada, sulfacetamida de sodi, Sulphacetamide Sodium, Sulfacetamidum natricum; Monohidrat de sal monosòdic N-sulfanilacetamida; Monohidrat de N-sulfanil·laceida de sodi

Número CAS: 6209-17-2

Característiques: Pols cristal·lí blanc o groguenc

Solubilitat: lliurement soluble en aigua, lleugerament soluble en etanol, pràcticament insoluble en èter.

Assay: 99.0% ~ 101.0% Sulfacetamide Sodium

Fórmula: C8H9N2NaO3S, H2O; C8H9N2NaO3S · H2O; C8H11N2NaO4S

Fórmula d'estructura:

Sulfacetamide Sodium Raw Material, API Sodium Sulfacetamide structure.jpg

Paraula clau: Sulfacetamida, Sulfacetamida Sodi, Sulfacetamida de sodi, Matèria primera, API

Paquet: 25Kgs / Tambor;


Descripció:

Sulfacetamide Sodium (Sulfacetamide sódico) és la sal sódica de Sulfacetamide. És un antibiòtic utilitzat per tractar infeccions cutànies i infeccions del tracte urinari. Sulfacetamide Sodium també s'utilitza per tractar l'acne i la dermatitis seborreica.

També es creu que Sulfacetamide sodi té propietats antiinflamatòries.

Sulfacetamide Sodium (Sulfacetamide de sodi) també es pot utilitzar per a altres finalitats. És l'antibiòtic sulfonamida que competeix amb l'àcid para-aminbenzoico.

Funció de Sulfacetamida Sodi: Antibacteriana

Sulfacetamide Sody (Sulfacetamide de Sodi), l'API és una sulfonamida amb activitat antibacteriana, mentre que el sofre actua com un agent queratolític. Químicament Sulfacetamida Sodi (Sulfacetamida de Sodi) és N - [(4-aminofenil) sulfonil] -acetamida, sal monosòdic, monohidrat. El sulfacetamida de sodi és un antibiòtic que combat els bacteris a la pell.

Sulfacetamide sòdic tòpic (per a la pell) s'utilitza per tractar l'acne, la caspa, la dermatitis seborreica (vermell, escamosa erupció de la pell), i certes infeccions de la pell.

No heu d'utilitzar aquest medicament si sou al·lèrgic a sulfacetamida de sodi o sulfa medicaments.

 

Com a professional de la Xina Sulfacetamide Sodi (Sulfacetamide de Sodi) proveïdor de matèries primeres i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Sulfacetamide Sodi (Sulfacetamide de Sodi) API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Ús:

Sulfacetamide Sodium (Sulfacetamide de sodi) interfereix amb el creixement de bacteris a la pell. S'utilitza per produir medicaments que tractaran algunes infeccions. S'utilitza àmpliament per produir preparacions com les gotes d'ulls Sulfacetamide Sodium Sulfacetamide.

 

Mecanisme d'acció:

Sulfacetamide Sodium (Sulfacetamide de Sodi) inhibirà la síntesi bacteriana de l'àcid fòlic mitjançant la prevenció de la condensació de la pteridina amb l'àcid aminobenzoic.

 

Efectes secundaris o reaccions adverses:

L'ús constant de Sulfacetamide Sodium (Sulfacetamide de sodi) pot provocar hiperemia conjuntiva, ardor ocular, picadura, llagrimeig (forma oftàlmica)

Per a la pell: irritació local, eritema, pruïja i edema (forma tòpica), reacció de fotosensibilitat

 

Precaució i advertències:

Encara que poc freqüent, es pot produir sensibilitat a la sulfacetamida de sodi. Per tant, la precaució i la supervisió acurada són crucials quan es prescriu Sulfacetamide Sodium (Sulfacetamide de Sodi) per a individus que poden ser propensos a hipersensibilitat a les sulfonamidas tòpiques. Les reaccions tòxiques sistèmiques com l'agranulocitosis, l'anèmia hemolítica aguda, la hemorràgia de la púrpura, la febre del fàrmac, l'icterícia i la dermatitis de contacte indiquen hipersensibilitat a les sulfonamides. S'ha de tenir una precaució especial si es tracta d'àrees de pell deshidratada o deshidratada, per descomptat, sota orientació professional.

General: Cal observar acuradament la possible irritació o sensibilització local durant la teràpia a llarg termini de Sulfacetamide Sodium (Sulfacetamide de Sodi). L'objecte d'aquesta teràpia és aconseguir la desquamació sense irritació, però la sulfacetamida de sodi i el sofre poden provocar envermelliment i escalada de l'epidermis. Aquests efectes secundaris no són inusuals en el tractament de l'acne vulgar, però encara hem de tenir en compte la possibilitat.

 

Altres precaucions:

Manteniu-vos lluny dels ulls. Mantingueu-ho fora de l'abast dels nens. Mantingueu el contenidor ben tancat.


COA de Sulfacetamida Sodi:

Nom del producte

Sulfacetamida Sodi (Sulfacetamida de Sodi)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca

Compleix

Identificació

(Sulfacetamida Sodi)

Heu de complir

Compleix

Solubilitat

Soluble en aigua soluble; lleugerament soluble en etanol; pràcticament insoluble en èter

Compleix

Aparença de la solució

≤ GY4

<>

Claredat

Clar

Clar

Alcalinitat PH

8.0-9.5

9.2

Humitat

6,0% ~ 8,0%

7,2%

Selenio

≤ 0,003%

<>

Impureses Ordinàries

T.≤2.0%

T. <>

Substàncies relacionades

Individual ≤0.50%

Altres ≤0,25%

Individual <>

Altres <>

Metalls pesants

≤0.002%

<>

Sulfat

≤0,02%

<>

Assay (Sulfacetamide Sodium)

99,0% ~ 101,0%

100%

Top quality, Xina Pure sulfacetamide pols de sodi / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdors de matèries primeres de sodi de Sulfacetamida de la Xina a la Xina. Xina Sulfacetamide Sodi API Fabricants a la Xina.


Si esteu buscant la Sulfacetamide Sodium Raw Material, API Sulfacetamide CAS 6209-17-2, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like