Pure Pyrazinamide Raw Material, Pyrazinamide API CAS 98-96-4

Pure Pyrazinamide Raw Material, Pyrazinamide API CAS 98-96-4 Xina Pyrazinamide Suppliers, Xina Pyrazinamide Manufacturers CAS 98-96-4 Nom del producte: Pyrazinamide o Pyrazinecarboxamide Sinònims: Pyrazinecarboxamide, amino de l'àcid pirazónico; pirazina-2-carboxamida; Pyrazinamidum ......

Detalls del producte

Pure Pyrazinamide Raw Material, Pyrazinamide API CAS 98-96-4

Pure Pyrazinamide Raw Material, Pyrazinamide API .jpg

Nom del producte: Pyrazinamide o Pyrazinecarboxamide

Sinònims: Pyrazinecarboxamide, amida d'àcid pirozinoico; pirazina-2-carboxamida; Pyrazinamidum , Pyrizinamide

Número CAS: 98-96-4

Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Assay: 99.0% ~ 101.0% Pyrazinamide API, Raw Material

Fórmula: C5H5N3O

Pure Pyrazinamide Raw Material, Pyrazinamide API  formula.jpg

PARAULA CLAU: Pyrazinamide API, Raw Material BP, USP, EP

Estàndard: BP, USP

Paquet: 25Kgs / Tambor

RS de Pyrazinamide:

Pure Pyrazinamide Raw Material, Pyrazinamide API spectrum.jpg

Descripció:

Pyrazinamide o Pyrazinecarboxamide és una pirazina que s'utilitza de manera terapèutica com una substància de funció anti-tubercular. És una antimicobacteriana.

La pirazinamida és un derivat d'amida d'àcid pirazónico sintètic amb propietats bactericides. És particularment actiu contra el lentament multiplicar els bacils intracel·lulars (no afectats per altres medicaments). La seva acció bactericida depèn de la presència de la pirazinamidasa bacteriana. La pirazinamida és un component important de la teràpia multidroga per a la tuberculosi.

L' API de Pyrazinamide , Raw Material BP, USP, EP és una substància antituberculosa que ajuda a tractar la tuberculosi. També pot reduir la propagació de la infecció. Per evitar la prevenció de la propagació de la infecció Pyrazinamide API, Raw Material BP, USP, EP s'ha de prendre amb altres medicaments. Normalment, per a aquells que pateixen una insuficiència hepàtica o una gota aguda, la Pyrazinamide no és recomanable per a la seva utilització.


Mecanisme:

La pirazinamida o la pirazinacarboxamida mata o deté el creixement dels bacteris que poden causar la tuberculosi. S'utilitza amb altres medicaments per tractar la tuberculosi.

Ús:

La pirazinamida o la pirazinacarboxamida s'utilitza amb altres API per tractar la tuberculosi. Serà principalment fer pastilles. La pirazinamida és un antibiòtic i funciona per aturar el creixement de bacteris.

Per a la tuberculosi activa, Pyrazinamide API, Raw Material BP, USP, EP s'utilitza sovint juntament amb rifampina, isoniazida i estreptomicina o etambutol. La presa oral és la més freqüentment vista. La pirazinamida només s'utilitza en combinació amb altres medicaments com isoniazida i rifampicina en el tractament de Mycobacterium tuberculosis. Mai no s'ha d'utilitzar per si mateix.


NOTA:

La pirazinamida o la pirazinacarboxamida només funcionen contra infeccions bacterianes. No funcionarà per infeccions víriques.

Com a professional de la Xina Pyrazinamide API, Raw Material BP, USP, proveïdor i fabricant EP a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Pyrazinamide API, Raw Material BP, USP, EP de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

La pirazinamida del grup Fengchen es pot produir d'acord amb les ordres del client.
La nostra Pyrazinamide API, Raw Material BP, USP, EP es fabrica i exporta a tots els països d'Orient Mitjà i els altres continents com Uzbekistan, Tailàndia, Bangla Desh, Vietnam, Cambodja, Rússia, Bielorússia, Lituània, Eslovènia, Nova Zelanda, Bielorússia, Ucraïna, Corea , Japó, etc.

Pirazinamida Efectes secundaris:  

1. Efectes secundaris comuns de Pyrazinamide:

La pirazinamida pot causar nàusees, pèrdua de gana, dolors musculars i erupcions cutànies.

2. Efectes secundaris més greus: La pirazinamida també pot conduir a la gota, la toxicitat del fetge i la sensibilitat a la llum del sol. La pirazinamida es troba en la classe de medicaments anti-mycobacterial.

 

Precaucions:

-Allergia

No es recomana la pyrazinamide per a aquells que són al·lèrgics a Pyrazinamide.

-Neficiència hepàtica severa

La pirazinamida no s'ha d'utilitzar per a aquells que pateixen insuficiència hepàtica severa.

-Activa Gota

La pirazinamida és indeguda per als pacients que han augmentat els nivells d'àcid úric o la gota aguda.

 

Pyrazinamide Miss Dose:

Si perd una dosi de Pyrazinamide, prengui la dosi perduda el més aviat possible. Si és gairebé el moment de la seva pròxima dosi, ometeu la dosi perduda. No doblegueu la dosi per compensar la dosi perduda.

Sobredosis de Pyrazinamide :

Si aconsegueixes sobredoses, gireu als professionals per al tractament mèdic.

 

Advertències per a població especial:

1.Pregnancy

La pirazinamida no es recomana per al seu ús durant l'embaràs a menys que sigui absolutament necessari.

Alimentació alimentària

La pirazinamida s'excreta en la llet materna. Si no es necessita clarament, la pyrazinamide no és una bona opció per a les dones lactants

3. Advertiments generals

-Funció de fetge premsa:

La pirazinamida pot causar lesions al fetge. La base de les proves de funció hepàtica s'ha d'obtenir abans d'iniciar el tractament. Qualsevol senyal d'enzims hepàtics elevats s'ha de comunicar als professionals mèdics.

-Diabetes

La pirazinamida s'ha d'aplicar acuradament als pacients amb diabetis. La supervisió dels nivells de glucosa en la sang és imprescindible. El metge ha de dir-li immediatament si hi ha indicis de nivells alterats de glucosa

- Resistència a la droga

La pirazinamida només es pot aplicar quan realment es necessita ser utilitzada. La dosificació irracional de Pyrazinamide no ens beneficiarà. Pot donar lloc a alguns mals resultats. L'ús impropi de la pirazinamida pot provocar una resistència al fàrmac.

-Funció renal premsa

Normalment, la pirazinamida serà excretada a través dels nostres ronyons. La Pyrazinamide sobredosi pot causar una alteració de la funció renal.


COA de Pyrazinamide

Producte

Pyrazinamide

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Compleix

Identificació A

Punt de fusió: 188 ° C ~ 191 ° C

189.6 ° C ~ 190.4 ° C

Identificació B

Absorció (268nm): 640 ~ 680

Compleix

Identificació C

Espectre d'absorció infraroja: compleix amb IR - Pyrazinamide

Compleix

Identificació D

Test químic: la solució es converteix en blau fosc

Compleix

Solubilitat

Soluble en aigua, poc soluble en etanol (96%) i en clorur de metilè.

Compleix

Aparença de la solució

Clar i incolor

Compleix

Acidesa / Alcalinitat

Complir amb els requisits de BP

Compleix

Substàncies relacionades

Impuresa B ≤0,10%
Imprecises no especificades ≤ 0,05%
Total impureses ≤ 0,2%

No detectat
No detectat
No detectat

Heavy Metall

≤ 10 ppm

<>

Aigua (per KF)

≤ 0,50%

0,01%

Cendres sulfatades

≤ 0,1%

0,03%

Assaig
(Pyrazinamide)

99,0% ~ 101,0%

99,9%

Top Quality, Xina Pura Pyrazinamide Powder / Substance fàbrica a la Xina; Proveïdor de matèria primera de Pyrazinamide a la Xina. Xina Pyrazinamide API manufacturer in China.


Si esteu buscant la Pure Pyrazinamide Raw Material, Pyrazinamide API CAS 98-96-4, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like