Nitrofurazona en pols BP, USP, EP Matèria primera, API CAS 59-87-0

Xina Nitrofurazona Proveïdors, Xina Nitrofurazona Fabricants CAS 59-87-0 Nom del Producte: Nitrofurazona Sinònims: Nitrofurazon, Nitrofural Número CAS: 59-87-0 Característiques: Un pols cristal·lí groc o marró groc Assay: USP - 98,0% ~ 102,0% Nitrofurazona; BP-97.0% ~ 103.0% ...

Detalls del producte

Proveïdors de Nitrofurazona de la Xina, fabricants de Nitrofurazona de la Xina CAS 59-87-0 Nitrofurazone Powder BP, USP, EP Raw material, API.jpg

Nom del producte: Nitrofurazone Powder BP, USP, EP Matèria primera, API CAS 59-87-0

Sinònims: Nitrofurazon, Nitrofural

Número CAS: 59-87-0

Característiques: Pols cristal·lí groc o marró-groc

Assay: USP - 98.0% ~ 102.0% Nitrofurazona; BP-97.0% ~ 103.0% Nitrofurazona

Fórmula: C6H6N4O4

Fórmula d'estructura:

Nitrofurazone Powder BP, USP, EP Raw material, API formula.jpg

Paraula clau: Nitrofurazone Powder BP, USP, EP Matèria primera, API

Estàndard: BP, USP, Nitrofurazona estàndard EP

Paquet: 25Kgs / Tambor


Descripció:

La nitrofurazona és una substància antibiòtica tòpica que treballa tant contra bacteris gram-negatives com gram-positives. S'utilitza per ferides superficials i lesions i infeccions cutànies. A més, la nitrofurazona també es pot administrar per via oral en el tractament de la tripanosomiasi.

La nitrofurazona només es troba en individus que han utilitzat o dut a terme aquesta droga.

La nitrofurazona inhibeix molts enzims bacterians, especialment els que intervenen en la degradació aeròbica i anaeròbica de la glucosa i el piruvat.

Es desconeix el mecanisme exacte.


Com a professional de la Xina Nitrofurazone Powder BP, USP, EP Raw Material, proveïdor i fabricant d'API a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Nitrofurazone Powder BP, USP, EP Raw Material, API API de Xina a la Xina per gairebé 10 anys.

 

A causa dels seus problemes de residus, la nitrofurazona està prohibida per a ús en animals d'aliments en molts països.

 

Nitrofurazone Powder BP, USP, EP Matèria primera, l'API només és lleugerament soluble en aigua però, en general, correspon a la nitrofurantoína pel que fa al seu mecanisme d'acció, l'espectre antimicrobiano, la potència i les característiques fisicoquímiques. Les indicacions primàries de Nitrofurazona ajudaran a combatre la mastitis bovina, ferides, metritis bovina, etc. A més, Nitrofurazone Powder BP, USP, EP Raw material, API també s'utilitza com a additiu alimentari (The Assay suggereix que és 0.05%) per controlar el intestí infeccions bacterianes i coccidianes. Per a porcs: el temps de retirada de nitrofurazona en porcs és d'unes 120 hores.

 

Nitrofurazone Powder BP, USP, EP Matèria primera, l'API es farà ungüents. Amb els fàrmacs més efectius disponibles, en l'actualitat, l'ús farmacèutic de nitrofurazona cada vegada és menys freqüent. Amb la capacitat de lluitar contra molts organismes, Nitrofurazone Powder BP, USP, EP Raw Material, l'API s'aplica principalment com un agent antiinfecciant tòpic per a lesions cutànies. Contribuirà a la curació i prevenció d'algunes infeccions.

 

La nitrofurazona es prescriu popularment en la profilaxi i tractament d'infeccions en cremades de segon i tercer grau i de la pell i les membranes mucoses.

 

La nitrofurazona és una substància antibacteriana i carcinogènia reconeguda.

 

Efectes secundaris:

Encara que la nitrofurazona s'utilitza àmpliament per via oral per tractar la coccidiosi en aus de corral i en la disenteria porcina, la dosificació pesada o contínua també pot causar paràlisi o convulsions en vedells.

S'ha informat que la nitrofurazona causa anèmia hemolítica en individus amb deficiència de glucosa-6-fosfat deshidrogenasa.

Els efectes secundaris més freqüents són l'erupció cutània, la inflamació, la inflamació.


Ús:

La nostra matèria primera de Nitrofurazona s'utilitza per fer preparats: Nitrofurazone Ungüento, Nitrofurazone Topical Solution, etc.

La nitrofurazona pot ser un agent antibacterial en cremades de segon i tercer grau i injerto de pell.

En altres paraules, la nitrofurazona s'utilitza per tractar cremades infectades. També s'utilitza per tractar infeccions cutànies a causa d'empelts cutanis. Funciona matant bacteris o evitant el creixement de bacteris.

La nitrofurazona també s'utilitza popularment directament a la pell o es col·loca sobre un coixí de gasa que cobrirà la pell. En la majoria dels casos, Nitrofurazone només està disponible amb la recepta mèdica.


COA de nitrofurazona:

Nom del producte

Nitrofurazona

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina groga o marró-groguenca

Compleix

Identificació

A, B, C, D

Heu de complir

(Nitrofurazona)

Compleix

PH

5.0 ~ 7.0

5.6

5-nitro-2-furfuraldizina

≤ 0,5%

<>

Impuresa individual

≤ 0,5%

<>

Total impureses

≤ 1,0%

<>

Pèrdua en l'assecat

≤ 0,5%

0,36%

Cendra sulfatada

≤ 0,1%

0,08%

Assaig (Nitrofurazona)

97,0% ~ 103,0%

99,38%

Fàbrica de pols de Nitrofurazone Pure / Substància de qualitat superior a la Xina; Proveïdor de matèria primera de Nitrofurazone a la Xina. Xina Nitrofurazone fabricant API a la Xina.

 

Descàrrec de responsabilitat:
Només oferim informació general sobre Nitrofurazone API, Raw Material BP, EP, USP que no cobreix totes les indicacions, possibles integracions de fàrmacs o precaucions. La informació anterior sobre Nitrofurazone API, Raw Material BP, EP, USP no es pot utilitzar per a l'autotratament i l'autodiagnòstic. Qualsevol indicació específica per a un pacient en particular s'hauria d'acordar amb el vostre assessor o metge responsable de l'assumpte. Rebutgem la fiabilitat d'aquesta informació i els errors que pugui contenir. No som responsables de qualsevol dany directe, indirecte, especial o d'altre tipus indirecte com a conseqüència de qualsevol ús de la informació d'aquest lloc i també per conseqüències de l'autotractament.


Si esteu buscant el Nitrofurazone Powder BP, USP, EP Raw Material, API CAS 59-87-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like