Nitrofurantoin Powder API, matèria primera CAS 67-20-9

Xina Nitrofurantoin Proveïdors, Xina Nitrofurantoin Fabricants CAS 67-20-9 Nom del producte: Nitrofurantoin Sinònims: Furadantina, Nitrofurantoinum, Nitrofuradantina, Furadoine Número CAS: 67-20-9 Característiques: Pols groc, cristal·lí o groc, Assay: 98.0% ~ 102,0% ...

Detalls del producte

Proveïdors de Nitrofurantoïna de la Xina, fabricants de Nitrofurantoïna de la Xina CAS 67-20-9

Nitrofurantoin Powder API, Raw Material.jpg

Nom del producte: Nitrofurantoin Powder API, matèria primera CAS 67-20-9

Sinònims: Furadantina, Nitrofurantoinum, Nitrofuradantina, Furadoine

Número CAS: 67-20-9

Característiques: Pols groc, cristal·lí o groc,

Assay: 98.0% ~ 102.0% Nitrofurantoïna

Fórmula: C8H6N4O5 (anhidra)

Fórmula d'estructura:

Nitrofurantoin Powder API, Raw Material formula.jpg

Paraula clau: Nitrofurantoin Powder API, matèria primera CAS 67-20-9

Estàndard: EP8.0 Nitrofurantoïna estàndard

Paquet: 25Kgs / Tambor


Descripció:

La nitrofurantoïna és un antibacterià de Nitrofuran. La classificació química de nitrofurantoína és nitrofurana.

La nitrofurantoïna pertany a antibiòtics. S'utilitza per tractar infeccions de la bufeta. La nitrofurantoïna tractarà les infeccions del tracte urinari i evitarà que s'estengui.

La nitrofurantoïna és molt eficaç contra els aïllaments d'aigües exteriors i interiors i es pot utilitzar empíricament per a infeccions del tracte urinari sense complicacions.

La Nitrofurantoína és un agent antiinfecci urinari que es contraposa de la majoria d'organismes gram-positius i gram-negatius. Tot i que les sulfonamidas i altres antibiòtics són també l'elecció de fàrmacs per a les infeccions del tracte urinari, la nitrofurantoïna continua sent àmpliament utilitzada per a la profilaxi i la supressió a llarg termini.

La nitrofurantoïna és un derivat sintètic de imidazolidinediona. La nitrofurantoïna inhibeix l'ADN bacterial, l'ARN i la síntesi de proteïnes de la paret cel·lular.

Amb el nom químic 1 - ((5-nitro-2-furanil) metilen) amino-2,4-imidazolidenion, Nitrofurantoin Powder API, Raw Material pertany a una classe de fàrmacs anomenats antimicrobians o antibiòtics. Una classe de medicaments és un grup de medicaments que funcionen de manera similar. Aquests fàrmacs s'utilitzen sovint per tractar condicions similars.

L'API de Nitrofurantoin Powder, Raw Material ajudarà a matar els bacteris que causen infeccions del tracte urinari. Només funciona contra certs tipus de bacteris.

Nitrofurantoin Powder API, Raw Material és un agent bacteriostàtic o bactericida segons la concentració i la susceptibilitat de l'organisme infectant. La nitrofurantoïna tindrà com a objectiu alguns organismes gram-positius com S. aureus, S. epidermidis, estreptococs de grup D, S. saprophyticus, Enterococcus faecalis, S. agalactiae, streptococos viridians, etc. Encara que podria ser una mica menys eficaç en l'eradicació dels bacteris vaginals, La nitrofurantoïna també pot ser una alternativa popular al trimethoprim (TMP) i al sulfametoxazol (SMZ) durant els procediments de tractament de les infeccions del tracte urinari.

La nitrofurantoïna també pot jugar un paper important en les dones com la profilaxi contra la cistitis recurrent relacionada amb el coit. La nitrofurantoïna és altament estable al desenvolupament de la resistència bacteriana, una propietat que es deu a la seva multiplicitat de mecanismes d'acció.

 

Com a professional de la Xina Nitrofurantoin Powder API, proveïdor i fabricant de matèries primeres a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Nitrofurantoin Powder API, matèria primera de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys


Ús:

La nitrofurantoïna inhibeix l'ADN bacterial, l'ARN i la síntesi de proteïnes de la paret cel·lular.

És substància antibacteriana.

La nitrofurantoína es farà en diverses formulacions com les càpsules de Nitrofurantoína, Nitrofurantoin Tablets, Nitrofurantoin Suspensió Oral.

Nitrofurantoin Powder API, Raw Material és una alternativa en el tractament de les infeccions del tracte urinari. L'API en pols de nitrofurantoïna, la matèria primera també pot ser utilitzada per dones periòdicament per a la profilaxi contra cistitis recurrent relacionada amb el coit.

 

Formulacions de Nitrofurantoïna:

1. La nitrofurantoïna es pot convertir en càpsula oral, que es ven popularment a la farmàcia.

2. La suspensió oral de Nitrofurantoin és una altra preparació popular.

--------

Efectes secundaris i efectes adversos:

Nàusees i vòmits, febre, erupció cutània, pneumonitis per hipersensibilitat poden ser els efectes secundaris de Nitrofurantoína. També es creu que la fibrosi pulmonar és causada per Nitrofurantoína. Tots els efectes secundaris anteriors tenen més probabilitat de passar per les persones grans.

La nitrofurantoïna no es pot prescriure a les dones embarassades, especialment qui estan a punt de donar a llum al nadó.

La nitrofurantoïna pot fer que la nostra orina fosca sigui de color taronja; Però aquest símptoma de color no és perjudicial per al nostre cos.

Nitrofurantoína està contraindicada en pacients amb disminució de la funció renal a causa de l'acumulació sistèmica i nivells subterapéuticos aconseguits en el tracte urinari.

 

Advertències importants:

- Avís d'inflamació lumínica: l'API de Nitrofurantoin Powder, el matèria primera pot causar inflamació pulmonar. Tot i que és molt escàs, pot passar encara a aquells que han estat presos amb Nitrofurantoína durant més de mig any.

-Altre avís de problemes: l'API de Nitrofurantoin Powder, matèria primera pot conduir a inflamacions del fetge o lesió hepàtica. Una causa prolongada de la utilització de Nitrofurantoin perllongada.

- Avís de dany nerviós: l'API de Nitrofurantoin Powder, l'aplicació de matèria primera pot arribar a causar danys al nervi. Aquest dany provocarà adormiment i dolor, especialment en les mans i els peus.

-Red avís de danys de glòbuls: Nitrofurantoin Powder API, Raw Material pot ser responsable de la hemòlisis.

-Diarrhea avís: La diarrea lleu o severa pot ser un efecte secundari si està utilitzant l'API de Nitrofurantoin Powder, matèria primera.


  NOTES:

La nitrofurantoïna s'ha de prendre juntament amb els aliments. No es recomana prendre sense menjar. La Nitrofurantoïna presa amb un estómac buit conduirà a sagnat a l'estómac, vòmits o alguna altra alteració gastrointestinal. Perquè, per a aquells que tenen deficiència de glucosa-6-fosfat deshidrogenasa, pot haver-hi hemolisis extravascular resultant en anèmia, API de Nitrofurantoin Powder, Raw Material està contraindicat.

-------

Interaccions amb altres medicaments:

La nitrofurantoïna pot interactuar amb altres medicaments

La càpsula oral de Nitrofurantoína pot interactuar amb altres medicaments, vitamines o herbes que pugueu prendre.


COA de Nitrofurantoína:


Nom del producte

Nitrofurantoïna

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Una pols cristalina groga o cristalls grocs

Pols cristalina groga

Identificació A

(Nitrofurantoïna, EP)

La solució hauria de mostrar 2 màxims d'absorció a 266 i 367 nm. La proporció d'absorció màxima a 367nm a la de 266nm hauria de ser de 1,36 ~ 1,42

Compleix

Identificació B

(Nitrofurantoïna, EP)

Un color marró es desenvolupa a reacció amb reactius específics

Compleix

Pèrdua en l'assecat

≤ 1,0% (w / w)

0.12%

Cendres sulfatades

≤ 0,1% (w / w)

0,06%

Substàncies relacionades (TLC)

≤ 1,0%

<>

Metanol

≤ 3000ppm

45ppm

Acetona

≤ 5000ppm

<>

Assay (Nitrofurantoïna)

98,0% ~ 102,0%

99,8%

Top Quality, Xina Pure Nitrofurantoin en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdor de matèria primera de Nitrofurantoin de la Xina a la Xina. Xina Nitrofurantoin fabricant API a la Xina.

 

Descàrrec de responsabilitat: el nostre objectiu és proporcionar la informació més rellevant i actual sobre Nitrofurantoína. No obstant això, atès que l'API Nitrofurantoin Powder, Raw Material pot afectar de manera diferent a cada persona, no podem garantir que aquesta informació sobre Nitrofurantoin inclogui tots els efectes secundaris possibles. Aquesta informació sobre Nitrofurantoin Powder no és un substitut del consell mèdic. Siempre discuteixi els possibles efectes secundaris amb un proveïdor d'assistència sanitària que conegui la seva història clínica.


Si esteu buscant l'API Nitrofurantoin Powder, matèria primera CAS 67-20-9, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like