Erythromycin Base Raw Material BP, EP, USP CAS 114-07-8

Proveïdors de base de eritromicina de la Xina, fabricants de eritromicina de la Xina CAS 114-07-8 Nom del producte: Eritromicina Base Sinònims: Eritromiccin Número de CAS: 114-07-8 Característiques: Pols cristal·lina blanca Assay: 93.0% ~ 102.0% Fórmula d'eritromicina: C37H67NO13 = 734 Fórmula d'estructura : PARAULA CLAU: ...

Detalls del producte

Proveïdors de base eritromicina de la Xina, fabricants de eritromicina de la Xina CAS 114-07-8

Erythromycin Base Raw Material BP, EP, USP.jpg

Nom del producte: Erythromycin Base Raw Material, Erythromycin API CAS 114-07-8

Sinònims: eritromicina

Número CAS: 114-07-8

Característiques: Pols cristal·lina blanca

Assay: 93.0% ~ 102.0% eritromicina

Fórmula: C37H67NO13 = 734

Fórmula d'estructura:

Erythromycin Base Raw Material BP, EP, USP structure.jpg

PARAULA CLAU: Erythromycin Base Raw Material, Erythromycin API CAS 114-07-8

Paquet: 25Kgs / Tambor

RS de eritromicina:


Descripció i ús:

La eritromicina és un antibiòtic de macròlids d'ampli espectre amb activitat antibacteriana. La eritromicina es difunde a través de la membrana cel·lular bacteriana i s'uneix de manera reversible a la subunitat 50S del ribosoma bacterià.


Erythromycin base powder Raw Material, API, BP, EP, USP és un antibiòtic d'ampli espectre produït per una soca de Streptomyces erythreus administrada oralment, parenteralment i tòpicament a la pell o a l'ull, i efectiva contra una gran varietat d'organismes , incloent-hi bacteris gram-negatives i gram-positives.

----------

USOS: La eritromicina és efectiva per a una àmplia varietat d'infeccions bacterianes. També es pot utilitzar per a la prevenció d'algunes infeccions bacterianes. Conegut com a antibiòtic macròlid, Erythromycin base en pols Materials primers, API, BP, EP, USP funciona per aturar el creixement de bacteris. No funcionarà per tractar infeccions víriques. L'ús innecessari o l'ús indegut de la eritromicina poden portar a la seva disminució de l'efectivitat.

Erythromycin base Raw Material, API, BP, EP, USP també s'utilitzen per produir medicaments finals que tractaran alguns tipus de condicions estomacals que impliquen una disminució de la digestió.

 

L'hora d'utilitzar Eritromicina normalment abans d'un menjar. Erythromycin base en pols La matèria primera, API, BP, EP, USP s'absorveix millor quan es pren un estómac buit. Si es produeix nàusees, podeu prendre Eritromicina aliments o llet. La dosi i la durada del tractament depèn de la vostra condició mèdica i la resposta al tractament. En els nens, la dosificació depèn de l'edat i el pes. La eritromicina tindrà el millor efecte quan es manté a un nivell constant.

Per tant, la eritromicina s'ha de prendre a intervals separats. Per al tractament d'infecció, detectar la eritromicina massa aviat pot provocar un retorn de la infecció.

 

Efectes secundaris:

Encara que moltes persones que utilitzen aquest medicament no tenen efectes secundaris greus, és possible que encara tingui alguns. La presa de pols de base de la eritromicina, l'API, el BP, el PE, la USP poden produir efectes secundaris com nàusees, vòmits, diarrea, dolor d'estómac o calambres i pèrdua d'apetit.

Prendre Eritromicina juntament amb els aliments pot disminuir aquests símptomes no desitjats.

Si alguna de les reaccions adverses anteriors persisteix o s'agreuja, dirigiu-vos als professionals per obtenir ajuda ràpidament.

Aquestes reaccions adverses poden ocórrer durant el tractament o setmanes o mesos després del tractament.

Un ús prolongat o repetit de la base d'eritromicina podria provocar una infecció bucodental o una nova infecció per llevats. Preste especial atenció si hi ha símptomes com ara pegats blancs a la boca, un canvi en la descàrrega vaginal o altres símptomes nous.

Una reacció al·lèrgica molt greu al pols base de Erythromycin no es registra en cap cas matèria primera, API, BP, EP, USP. No obstant això, dirigiu-vos als experts per obtenir ajuda si es produeix l'al·lèrgia.

 

Com a professional de la Xina Erythromycin base en pols de matèries primeres, API, BP, EP, USP proveïdor i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Erythromycin base en pols de matèries primeres, API, BP, EP, USP de la Xina en Xina durant gairebé 10 anys.

 

Precaucions:

Si hi ha antecedents d'al·lèrgia a la eritromicina, o altres productes relacionats, com ara azitromicina, claritromicina, tingueu molta cura abans d'usar-la.

Els que tenen malaltia renal, malaltia hepàtica, cert tipus de malaltia muscular, la eritromicina s'ha de prendre estrictament d'acord amb les instruccions del professional.

 

-------------

La base de eritromicina administrada per via oral i les seves sals s'absorbe fàcilment en forma microbiològicament activa. Després de l'absorció, la eritromicina es difondrà fàcilment en la majoria dels fluids corporals. Es poden aconseguir baixes concentracions en el líquid espinal. La eritromicina tindrà una barrera placentària, però els nivells de plasma fetal són baixos. L'eritromicina no s'eliminarà mitjançant diàlisi peritoneal ni hemodiàlisi. En presència de funció hepàtica normal, l'eritromicina es concentra en el fetge i s'excreta a la bilis; no es coneix l'efecte de la disfunció hepàtica sobre l'excreció biliar d'eritromicina. Després de l'administració oral, no es poden recuperar més de cinc per cent de la dosi administrada en forma activa a l'orina. En general, la eritromicina serà ben tolerada. Es creu que la base de la eritromicina es pot aplicar de manera segura durant l'embaràs i durant la lactància materna. Aquest avantatge fa que la eritromicina sigui molt útil per als pacients que són al·lèrgics a la penicil·lina.


Base de COA de eritromicina:

Nom del producte

Base d'eritromicina BP2005

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca

Pols blanca

Identificació

(Base de eritromicina)

Heu de complir

Compleix

Rotació òptica específica

-71 ° ~ -78 °

-75 °

Substàncies relacionades

Heu de complir

Compleix

Impuresa individual

≤3,0%

2.4%

Impuresa total

≤7,0%

5,6%

Tiocianat

≤0,3%

<>

Humitat

≤ 6,5% p / p

4,1% p / p

Cendra sulfatada

≤0,2% p / p

<0.2% p="">

Assay (Base de eritromicina)

93,0% ~ 102,0%

97,1%

Eritromicina B

≤5,0%

2.2%

Eritromicina C

≤5,0%

1.3%


Eritromicina Pura / Fàbrica de substàncies a la Xina, de primera qualitat; Proveïdor de matèria primera eritromicina de la Xina a la Xina. Xina Eritromicina API fabricant a la Xina.

Si busqueu la matèria primera base Erythromycin BP, EP, USP CAS 114-07-8, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like