Clarithromycin Raw Material, API BP, EP, USP CAS 81103-11-9

Proveïdors de Clarithromycin de la Xina, fabricants de Clarithromycin de la Xina CAS 81103-11-9 Nom del producte: Clarithromycin Raw Material, API BP, EP, USP CAS 81103-11-9 Sinònims: Claritromicina; Clatromicina Nom químic: 6-O-Metilteritromicina. Número CAS: 81103-11-9 Formularis: Claritromicina Granulosa, Claritromicina Granulosa; Claritromicina micronitzada ...

Detalls del producte

Proveïdors de claritromicina de la Xina, fabricants de claritromicina de la Xina CAS 81103-11-9 Fosfomycin Phenylethylamine Powder Raw Material, API BP, EP, USP.png

Nom del producte: Claritromicina

Sinònims: Claritromicina; Clatromicina, Claritromicina

Nom químic: 6-O-Metilteritromicina.

Número CAS: 81103-11-9

Formularis: claritromicina granular, claritromicina, grànuls; Claritromicina en pols micronitzada, Claritromicina micro pols

Característiques: pols cristal·lina blanca a fosca.

Assay: 94% mín

Fórmula: C38H69NO13

Fórmula d'estructura:

Fosfomycin Phenylethylamine Powder Raw Material, API BP, EP, USP structure.png

Densitat: 1,18 g / cm3

Gamma de fusió: 217-220ºC

Informació del paquet: 25Kgs / Tambor; 5 kg / tambor, 10 kg / tambor

PARAULES CLAU: Claritromicina, Claritromicina, API en pols Claritromicina, matèria primera

Emmagatzematge: emmagatzemeu només en el contenidor original. Mantingueu el contenidor ben tancat.

Estàndard de qualitat: CP / USP / IP2014


Descripció:

La claritromicina és un macròlido semisintético anti-biòtic. Es deriva d'eritromicina.

La claritromicina inhibirà la síntesi de proteïnes de bacteris. Això inhibeix la translocació de l'ARN de transferència d'aminoacil i evita l'allargament de la cadena peptídica.

La claritromicina és un antibiòtic utilitzat per tractar diverses infeccions bacterianes. Per exemple, les infeccions de la gola inclouen estrep, pneumònia, pell, infecció per H. pylori i la malaltia de Lyme. La claritromicina es pot prendre per via oral com una píndola o líquid.

Desenvolupat el 1980. La claritromicina es troba a la llista de medicaments essencials de l'OMS, són els medicaments més importants necessaris en un sistema bàsic de salut. La claritromicina està disponible com a medicació genèrica. La claritromicina està feta d'eritromicina i té un nom químic 6-O-metilteritromicina.

Clarithromycin Powder API, Raw Material és un antibiòtic macròlido semisintético, químicament relacionat amb eritromicina i azitromicina. La claritromicina és efectiva contra una gran varietat de bacteris, com ara Haemophilus influenzae, Mycobacterium avium, Streptococcus pneumoniae, etc. Igual que tots els antibiòtics macròlids, l'API de Clarithromycin Powder, el matèria primera interferirà en la capacitat de les proteïnes de produir proteïnes, de manera que el creixement es deté. A causa de les diferències en la forma en què es fan proteïnes en bacteris i humans, la claritromicina no interfereix amb la producció de proteïnes en humans. Clarithromycin Powder API, matèria primera derivada de bacteris Streptomyces. Inhibirà la síntesi de proteïnes per bacteris en el ribosoma 50S. Es caracteritzen per un anell macrocíclic (una gran molècula d'anell amb molts grups funcionals unida a ella) i un gran anell de lactona en l'estructura molecular. La claritromicina normalment s'utilitza per produir medicaments que s'indica per a tractes, pell i infeccions genitourinàries.

La claritromicina inhibeix les contraccions micometrals en Myometrium humà aïllat independent de l'estímul.

 

Classificació:

Clarithromycin Powder API, Raw Material es classificarà com a antibacterià, antibiòtic, agent antiinfeccioso, agent gastrointestinal, Macrolide.

 

Com a professional de la Xina Clarithromycin Powder API, proveïdor de matèries primeres i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Clarithromycin Powder API, matèria primera de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

Efectes secundaris:

Pot haver-hi nàusees, vòmits, mals de cap i diarrea. Les reaccions al·lèrgiques severes són molt rares. Pot causar danys si es pren durant l'embaràs.


El mecanisme d'acció de Claritromicina:

La claritromicina és un inhibidor. És a la classe macròlida i treballa per aturar la fabricació de proteïnes per alguns bacteris.

La classificació química de Clarithromycin és Macrolides.


Sol·licitud:

La claritromicina s'utilitza per al tractament de la faringitis i l'amigdalitis causada per Streptococcus pyogenes, otitis mitjana aguda, pneumònia i bronquitis causada per Streptococcus pneumoniae, bronquitis i pneumònia per micoplasma causada per infecció per Haemophilus i catarres, infeccions de la pell i el teixit tou causades per Staphylococcus i estreptococcus.

-Lliterromicina es pot convertir en pastilles o càpsules orals. Hi ha un formulari d'alliberament immediat i un formulari d'alliberament ampli.

La cloritromicina també es pot convertir en suspensió oral.


Certificat d'anàlisi de Claritromicina

Articles

Especificacions

Resultats

Aparença

Claritromicina

Pols cristal·lina blanca a gairebé blanca

pols cristal·lina blanca

Solubilitat

Claritromicina

Soluble en acetona, lleugerament soluble en alcohol deshidratat, en metanol,

i en acctonitril, i en mantega de fosfat a valors de pH de 2 a 5;

pràcticament insoluble en aigua

Conformes

Identificació

Claritromicina

IR: s'ajusta a l'espectre de Clarithromycin RS

Conformes

Rotació òptica específica

-94 .-- 102. (substància anhidra, 1

Clorur de metilè 0mg / ml)

-98.

Cendra sulfatada

≤ 0,2%

<>

Aparença de la solució

Esborrar o no més opalescents que la suspensió de referència II

i no més intensament que la solució de referència Y7

Conformes

Cristal·litat

Compleix els requisits

Conformes

pH

8.0-10.0

8.7

Aigua

≤ 2.0%

0,35%

Substàncies relacionades

(1) qualsevol impuresa única

≤ 1,0%

0,65%

(2) qualsevol impuresa

més del 0,4%

no més de 4 impureses

1

(3) impureses totals

≤ 3,5%

2.0%

Metalls pesants

≤ 0,002%

2.0%

Residul solvents

Ethanol ≤ 5000ppm

No detectat

Pyridine≤220ppm

No detectat

Assaig (a base seca)

Claritromicina

96,0% ~ 102,0% (substància anhidra)

97,3%

Conclusió

Compleix amb la norma USP38.

  

Altres noms:

Biaxin; Clatromicina; Claritromicina; Claritromicina;

6-O-metilteritromicina; 6-O-Metilerythromycin A; Claritromicina; Claritromicina; (3R, 4S, 5S, 6R, 7R, 9R, 11S, 12R, 13S, 14S) -6 - ([(2S, 3R, 4S, 6R) -4- (dimetilamino) - 3-hydroxy-6- methyloxan - 2-il] oxi) -14-etil-12,13-dihidroxi-4 - (((2R, 4S, 5S, 6S) -5-hidroxi -4-metoxi-4,6-dimetiloxan-2-il) oxi ) -7-metoxi-3,5,7,9, 11,13-hexametil -1-oxaciclotetradecano -2,10-dione

 

Top Quality, Xina Pure Clarithromycin Powder / Substance fàbrica a la Xina; Proveïdors de matèries primeres a la Xina Clarithromycin a la Xina. Fabricants de la Xina Clarithromycin API.

Pols Claritromicina Pura Qualitat; Proveïdors de matèries primeres Clarithromycin a la Xina. Fabricants de claritromicina API.Si esteu buscant el Material Clarithromycin Raw, API BP, EP, USP CAS 81103-11-9, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: Clarithromycin Raw Material, API BP, EP, USP CAS 81103-11-9, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like