Cefuroxime Axetil Amorf, USP, BP, EP API

Cefuroxime Axetil amorfo USP, BP, EP API Nom del producte: Cefuroxime Axetil Oral USP, BP, EP Sinònims: Ceftin Número CAS: 64544-07-6 Forma: Cefuroxime Axetil forma amorfa. Característiques: Pols blanc o gairebé blanc. Puresa (assaig): 99% Fórmula molecular mínima: C20H22N4O10S MW: 510.47400 ...

Detalls del producte

Cefuroxime Axetil amorfo USP, BP, EP API

image001.jpg

Nom del producte: Cefuroxime Axetil Oral USP, BP, EP

Sinònims: Ceftin

Número CAS: 64544-07-6

Forma: Cefuroxime Axetil forma amorfa.

Característiques: Pols blanc o gairebé blanc.

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C20H22N4O10S MW: 510.47400


Estructura:

image002.jpg

Paquet: 10Kgs / Tambor de fibra

PARAULES CLAU:

Cefuroxime Axetil amorfo USP, BP, EP API

Descripció:

Cefuroxime L'API amorf és un fàrmac antibacterià semisintètic i de cefalosporina per a l'administració oral.

El nom químic de cefuroxime axetil (1- (acetiloxi) èster ètnic de cefuroxime) és (RS) -1- hidroxietil (6R, 7R) -7- [2- (2-furil) glyoxyl-amido] -3- (hidroximetil ) -8-oxo-5-thia-1-azabiciclo [4.2.0] -oct-2-en-2-carboxilato, 72- (Z) - (O-metil-oxima), 1-acetat 3-carbamat. La seva fórmula molecular és C20H22N4O10S, i té un pes molecular de 510.48.

El nostre axétil de Cefuroxime està en forma amorfa

Cefuroxime Axetil amorfo USP, BP, EP API és un antibiòtic de cefalosporina oral de dues generacions.

Es tracta d'un éster acetoxetílic prol-fàrmac de cefuroxima que és eficaç per via oral.

Cefuroxime L'API amorf de l'Axetil, BP, EP s'utilitza generalment per fer pastilles. Està indicat per al tractament de pacients adults i pacients pediàtrics (per a persones de 13 anys Min) amb faringitis / amigdalitis lleus a moderades relacionades amb soques susceptibles de Streptococcus pyogenes.

Cefuroxime L'API amigdal d'Axetil, USP, BP, EP és un fàrmac oral de la cefuroxima de l'antibiòtic cefalosporina bactericida, que és resistent a la majoria de les β-lactamases i actua contra un ampli rang d'organismes gram-positius i gram negatius.

Està indicat per al tractament d'infeccions relacionades amb bacteris sensibles.

Les indicacions inclouen:

1. Infeccions del tracte respiratori menors: com pneumònia, bronquitis aguda i exacerbacions agudes de bronquitis crònica.

2. Infeccions del tracte respiratori més baixes: com les infeccions de l'oïda, nas i gola

3. Infeccions gineta-urinària: com la pielonefritis, la cistitis i la uretritis.

4. Infeccions del teixit tou i suau: com furunculosis, pioderma i impétigo.

5.Gonorrea, uretritis gonocòccica aguda sense complicacions i cervicitis.

Tingueu en compte que: Tractament de la malaltia primerenca de Lyme i posterior prevenció de la malaltia tardana de Lyme en adults i nens> 13 anys. S'ha de prestar especial atenció. Pot ser que sigui un mal resultat si s'utilitza per a nens petits.

Com el més famós de la Xina Cefuroxime Axetil amorf USP, BP, EP API Powder proveïdor a la Xina, Fengchen Grup Cefuroxime Axetil amorfo USP, BP, EP API Powder està ple d'un paquet més nou i més segur.

Cefuroxime L'API amorf de l'USP, BP, EP és l'èster de 1- (acetiloxi) etil de Cefuroxime, una cefalosporina de segona generació injectable amb una excel·lent activitat antibacteriana. Aquest éster té un espectre d'activitat més ampli que cefalexina (primera generació) i s'utilitza àmpliament per tractar infeccions del tracte respiratori. És una droga antibacteriana i molt útil.

Enviament i lliurament: Fengchen Group és un dels més coneguts Cefuroxime Axetil amorphous USP, BP, EP API Powder Manufacturer a la Xina, el nostre enviament és professional i relativament ràpid.


Indicacions:

1.Activar la sinusitis maxilar bacteriana.

2.Activar les exacerbacions bacterianes de la bronquitis crònica.

3. Infeccions no complicades de la pell i l'estructura de la pell.

4. Infeccions urinàries no complicades.

5. Gonorrea sense complicacions.


Ús i aplicació

Cefuroxime L'API amorfa d'Axetil, USP, BP, EP s'aplica per lluitar contra una àmplia varietat d'infeccions bacterianes. Aquesta substància és famosa per ser un antibiòtic de cefalosporina. Actua aturant el creixement de bacteris. Aquesta és la raó per la qual és molt eficaç quan lluiten contra les infeccions.

Cefuroxime L'API amorf d'Axetil, USP, BP, EP només serà actiu quan lluiti contra infeccions bacterianes. Això significa que no serà una opció quan hi hagi infeccions virals. No utilitzeu si no està segur que funcionarà.


Limitacions d'ús:

1.L'eficàcia de Cefuroxime Axetil amorfa USP, BP, EP API en la prevenció de la febre reumàtica no s'ha establert en els assaigs clínics.

2. L'eficàcia de Cefuroxime Axetil amorfo USP, BP, EP API en el tractament de ceps resistents a la penicil·lina de Streptococcus pyogenes no s'ha demostrat en els assaigs clínics.

3.L'eficàcia de la cefuroxime Axetil amorfa USP, BP, EP API per a infeccions de sius relacionades amb Haemophilus influenzae o Moraxella catarrhalis que produeix β-lactamesa no s'ha establert en pacients amb sinusitis maxil·lar aguda degut a la insuficiència d'aquests aïllaments en els assaigs clínics

Fengchen Group és líder en la Xina Cefuroxime Axetil amorfo USP, BP, EP API Powder proveïdor i fabricant. Ens especialitzem en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el dret de fabricació i proveïdor de pols API en la Xina Cefuroxime amorphous USP, BP, EP quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Cefuroxime Axetil amorfo USP, BP, API EP de la Xina, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Certificat d'anàlisi (COA, TDS)

Nom del producte: Cefuroxime Axetil amorfo USP, BP, EP API

PRUEBA

REFERÈNCIA

RESULTATS

Descripció

Una pols blanca o gairebé blanca

Compleix

Identificació

Cefuroxime Axetil amorfo

L'espectre d'absorció d'infrarojos del producte ha de ser concordant amb l'espectre de referència

Compleix

Cristal·lí

Amorf

Compleix

Diastereoisòmer

0.48-0.55

0,53

Aigua

≤ 1,5%

0.29%

Residu en ignició

≤ 0,2%

0,03%

Metalls pesants

≤ 10 ppm

<>

Dissolvents residuals

Acetona ≤ 0,5%

N, N-Dimetilacetamida ≤ 0,109%

Acetat d'etil ≤0,5%

Alcohol isopropílic ≤0,5%

0.19%

0,06%

0,08%

0,03%

Assaig

Cefuroxime Axetil USP

745μm / mg ~ 845μm / mg

827μm / mg

Conclusió: el producte compleix les especificacions USP38 anteriors.

Efectes secundaris:

Tot i que l'ús de Cefuroxime Axetil amorphous USP, BP, EP API és un antibiòtic molt eficaç, hauríem de seguir estrictament l'assessorament del metge. I poden produir-se efectes secundaris greus com els següents:

(1) diarrea que és aquosa o sagnant;

(2) dolor al pit, batecs cardíacs ràpids o bategant;

(3) Cefuroxime Axetil amorfo USP, BP, EP API pot causar convulsions (convulsions);

(4) hemorràgia inusual;

(5) pell pàl·lida o groguenca, orina de color fosc, febre, confusió o debilitat;

(6) febre, calfreds, dolors corporals, símptomes de grip;

(7) sang a la teva orina;

Top de qualitat, puro Cefuroxime Axetil amorfo USP, BP, EP API Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Cefuroxime Axetil amorfo USP, BP, EP API Powder Raw Material Supplier / Manufacturer a la Xina.

Productes relacionats:

Cefuroxima Sodi


Si busqueu el cefuroxime axetil usp amorfo, bp, ep api, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: cefuroxime axetil amorfo usp, bp, ep api, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like