Benzatina, Benzylpenicilina esteril o Penicil·lina G, Benzatina, matèria primera estèrria, API (CAS 1538-09-6)

BBenzathine Benzylpenicillin Sterile or Penicillin G Benzathine sterile Raw Material, API (CAS 1538-09-6) Nom del producte: Benzathine Benzylpenicillin o Penicillin G Benzathine Sinònims: Benzathine Penicillin, Benzylpenicillin Benzathine, Benzathine Penicillin G; Número CAS: 1538-09-6 Característiques: pols blanc o gairebé blanc ...

Detalls del producte

Benzatina, Benzylpenicilina esteril o Penicil·lina G, Benzatina, Matèria primera estèril, API (CAS 1538-09-6)

Benzathine Penicillin, Benzylpenicillin Benzathine, Benzathine Penicillin G.jpg

Nom del producte: Benzatina Benzilpenicil·lina o Penicil·lina G Benzatina, Bicilina LA

Sinònims: Penicil·lina de Benzatina, Benzilpenicilina Benzatina, Penicil·lina de Benzatina G;

Número CAS: 1538-09-6

Característiques: Pols blanc o gairebé blanc

Assay: 96.0% ~ 102.0% Benzatina Benzylpenicilina

Fórmula: C48H56N6O8S2

Benzathine Benzylpenicillin Sterile or Penicillin G Benzathine sterile Raw Material, API formula.jpg

Paraula clau: Penicilina de Benzatina, Benzilina de Benzatina, Penicil·lina G Benzatina, Benzilpenicilina Benzatina, Penicil·lina de Benzatina G , Bicil·lina LA

Estàndard: EP, BP

Paquet: 20BOU / tambor

Descripció:

Benzatina La benzilpenicil·lina o la penicil·lina G Benzatina La pols esterilitzada és un antibiòtic semisintético preparat per la combinació de la sal de sodi de la penicil·lina G amb N, N'-dibenciletilendiamina.

Benzatina La benzilpenicil·lina o la penicil·lina G Benzatina La pols esterilitzada és una substància natural / API derivada de Penicillium notatum. La penicil·lina de Benzatina es compon d'un anell de tiazolidona connectat a un anell beta-lactam. Amb la seva capacitat bactericida, contra els estreptococs, neisseriae i molts anaerobis, Benzatinine Benzylpenicillin o Penicillin G Benzathine pols esterilitza té molts usos populars en la indústria farmacèutica .

Benzatina La benzilpenicil·lina en pols de matèria primera, l'API és una forma de penicil·lina també coneguda com penicil·lina de benzatina. És un antibiòtic útil per al tractament d'una sèrie d'infeccions bacterianes. Està a la llista de medicaments essencials de l'Organització Mundial de la Salut.

La Penicil·lina G Benzatina (Benzatina Penicil·lina G) , la matèria primera de pols estèril, s'utilitza quan es requereixen baixes concentracions de Benzilpenicilina durant un llarg període de temps.

Aquest antibiòtic, Benzatina, Benzilpenicilina o Penicil·lina G Benzatina , matèria primera de pols estèril, API , pot romandre actiu durant dues setmanes després d'una sola dosi IM. Benzylpenicillin Benzathine / Benzathine Benzylpenicillin , una matèria primera de pols estèril, l'API s'utilitza per tractar infeccions severes com strep, meningitis, difteria, infeccions de staph, etc.

Després de la injecció intramuscular de penicil·lina G Benzatina (Benzatina Penicil·lina G), les concentracions màximes plasmàtiques solen arribar en un període de 0,5 a 1 dia. Benzine i Benzylpenicillin encara es detectaran entre 7 i 28 dies. Serà àmpliament distribuït per tot el nostre cos i es excretarà principalment en l'orina.

 

La penicil·lina G Benzatina (Penicil·lina de Benzatina G) és un antibiòtic de penicil·lina que es pot administrar mitjançant una injecció intramuscular profunda. La penicil·lina G benzatina eliminarà els bacteris susceptibles inhibint la síntesi o la formació de la paret cel·lular bacteriana. Es creu que es vincula preferentment a proteïnes específiques d'unió a la penicil·lina que es troben dins de la paret cel·lular bacteriana. El resultat final de la inhibició de la síntesi cel·lular bacteriana és la lisi cel·lular i la mort dels bacteris susceptibles.

 

La penicil·lina G benzatina té poca solubilitat. D'aquesta manera, es llançarà lentament des del lloc d'injecció. A la sang, la penicil·lina G benzatina es descomponrà a la penicil·lina G. La formulació de la penicil·lina G benzatina es llença i s'absorbeix lentament. Aquesta propietat garantirà que hi pot haver una durada prolongada.

 

Com a professional de la Xina Penicil·lina G Benzatina (Benzatina Penicil·lina G) proveïdor i proveïdor de matèries primeres en pols estèril a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Penicil·lina G Benzatina (Benzatina Penicil·lina G) API en pols estèril de la Xina a la Xina per gairebé 10 anys.


Ús:

Benzylpenicillin Benzathine és una matèria primera de pols estèril, l'API inhibirà el creixement o la reproducció de bacteris (especialment la faringitis estreptocócica). És l'API de la droga final.

Ajudarà a tractar la profilaxi primària i secundària de la febre reumàtica.

Formulació en el mercat:

Benzatina Benzlicenicil·lina (Penicil·lina de Benzatina) Pols per a la injecció

Benzatina Els efectes secundaris de Benzlypenicillin (Benzathine Penicillin):

Encara que la Benzatina Benzylpenicilina o la pols esteril de Penicil·lina G Benzatina és una substància molt eficaç, encara hi ha alguns efectes secundaris no desitjats, com ara:

fatiga, mal de cap, nerviosisme, dolor, convulsions, debilitat, reaccions al lloc d'injecció, visió borrosa,

hipersensibilitat o reaccions al·lèrgiques, trastorns de l'estómac, neuropatia, marejos, disfunció sexual,

problemes renals, etc.

 

Benzatina, Benzlicenicilina (Penicil·lina de Benzatina), Interaccions amb drogues:

-Penicil·lina G benzatina pot disminuir la secreció tubular renal (eliminació a través dels ronyons) de metotrexat (Trexall, Rheumatrex) que causa un augment dels nivells de metotrexat en la sang. Els pacients amb teràpia combinada han de ser supervisats de prop.

-A més, la penicil·lina G benzatina pot interferir amb la resposta del cos a la vacuna tifoide viva. Aquesta vacuna s'ha d'utilitzar després d'almenys un dia sencer després de l'aplicació de Benzatina Benzlypenicilina (Penicil·lina de Benzatina).

-Penicil·lina G benzatina pot afectar les funcions anticonceptius orals. Hauria d'existir un mètode anticonceptiu de còpia de seguretat durant el tractament amb Benzatinina Benzlypenicilina (Penicil·lina de Benzatina).

- La coadministració de Benzatina La Benzlicenicilina (Penicilina de Benzatina) amb warfarina conduirà a un major risc de sagnat. Inhibirà la síntesi de vitamina K. Per la seguretat, els que estan en combinació amb el tractament de la medicina han de ser acuradament controlats.

 

La penicil·lina G benzatina estarà excretada en la llet humana. S'ha d'utilitzar amb precaució en dones que estan amamant.


COA de Benzathine Benzylpenicillin , matèria primera en pols estèril, API

Producte

Benzatina de benzilpenicil·lina (esteril)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols blanc o gairebé blanc

Compleix

Identificació

L'espectre IR compleix amb el de referència estàndard (IR)
Benzatina Benzilpenicilina

Compleix

Acidesa o alcalinitat

≤ 0.2ml

0.1 ml

Esterilitat

Heu de complir

Compleix

Endotoxines bacterianes

<0.13 iu="">

<0.13 iu="">

Humitat

5,0% ~ 8,0%

6,8%

Dissolvents Residuals

Acetil etílic: ≤ 5000ppm

80 ppm

Metanol: ≤ 3000ppm

19 ppm

Substàncies relacionades (HPLC)

Impuresa C: ≤2.0%
No més de la suma de les àrees dels 2 cims principals

0,412%

Altres impureses: ≤ 1,0%
No més de la suma de les àrees dels 2 cims principals

0.125%

N, N-dibenziletilendiamina Benzatina (HPLC)

24,0% ~ 27,0%
(Base anhidra)

26,2%

Benzatina de benzilpenicil·lina (HPLC)

96,0% ~ 102,0%
(Base anhidra)

100,1%

Benzatina La benzilpenicilina en pols de matèria primera, l'API té molts noms com Benzatina Penicil·lina, Benzatina Benzilpenicilina, Penicil·lina G Benzatina, Benzilpenicilina Benzatina, Benzatina Penicil·lina G, Bicilina LA

 

Benzilpenicilina de Benzatina , Benicilina LA, Penicil·lina G Benzatina, pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Benzatina , Benzilpenicilina , Bicilina LA, Proveïdor de matèries primeres de Penicil·lina G Benzatina a la Xina. Xina Benzatina Benzylpenicilina , Bicilina LA, Penicil·lina G Benzatina API Fabricant a la Xina.

Si busqueu la matèria primera esteril Benzathine Benzylpenicillin Sterile o Penicillin G Benzathine, API (CAS 1538-09-6), benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like