Ampicil·lina trihidratada compactada o pols CAS 7177-48-2

Ampicil·lina trihidratada compacta o en pols CAS 7177-48-2 Ús: Ampicil·lina Trihidratada (Ampicil·lina, Ampicilina) és una substància antibacteriana tradicional. Es pot utilitzar per fer preparacions antibacterianes. Per exemple, les càpsules d'ampicil·lina, la suspensió oral d'ampicil·lina, les càpsules, el co-fluampicil oral ...

Detalls del producte

Ampicil·lina trihidratada compactada o pols CAS 7177-48-2

Ampicillin Trihydrate Compacted or Powder.jpg

Nom del producte:

Ampicil·lina trihidratada en pols

Ampicil·lina trihidratada compactada

Sinònims:

Ampicil·lina, Ampicilina

Característiques:

Pols cristal·lina blanca.

Ampicil·lina El trihidrat és pràcticament insoluble en alcohol, en èter i en olis grassos, lleugerament soluble en aigua. L'ampicil·lina es dissol en solucions diluïdes d'àcids i d'hidròxids alcalins.

Número CAS:

7177-48-2

Assaig:

96,0% ~ 100,5%

Fórmula:

C16H19N3O4S, 3H2O

Paquet:

25Kg / tambor

Mètode de producció:

Mètode d'enzims i mètode químic

Diferència:

Mida de partícules més petita

Major mida de partícula

Ús:

Ampicilina Trihidratada (Ampicil·lina, Ampicilina) és una substància antibacteriana tradicional. Es pot utilitzar per fer preparacions antibacterianes. Per exemple, càpsules d'ampicil·lina, suspensió oral d'ampicil·lina, càpsules, suspensions orals de co-fluampicil.

Ampicillin Trihydrate Compacted or Powder formula.gif

Funció:

L'Ampicil·lina Trihidrat és aproximadament equivalent a l'amoxicil·lina en termes d'activitat.

L'ampicil·lina trihidratada penetrarà en bacteris Gram-positives i en alguns bacteris Gram-negatius.

Es diferencia de la penicil·lina G, o bencilpenicil·lina, només per la presència d'un grup amino. Aquest grup amino ajuda al fàrmac a penetrar a la membrana externa de bacteris Gram-negatives.

Ampicil·lina   es troba a la   penicil·lina   grup de   antibiòtics beta-lactàmics. Pertany al   aminopenicilina   família.


Fengchen Group és un proveïdor líder d'Ampicillin Trihydrate Powder i Compacted API de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de pols de trietilenodiamina quan ho necessitin. Quan compreu o compreu Ampicillin Trihydrate en pols i matèria primera compacta, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Altra informació:

Ampicilina Trihidratada és bactericida a baixes concentracions i és clínicament efectiva, no només contra els organismes grampositivos que generalment són susceptibles a la penicil·lina G, sinó també contra una varietat d'organismes gram negatius. És estable en presència d'àcid gàstric i està ben absorbida del tracte gastrointestinal. Es difunde fàcilment en la majoria de teixits i fluids corporals; No obstant això, la penetració en el líquid cefaloraquidi i el cervell només es produeix amb inflamació meníngea. L'Ampicil·lina Trihidrat es excreta en gran mesura sense canvis en l'orina; la seva excreció es pot retardar mitjançant l'administració concurrent de probenecid que inhibeix la secreció tubular renal d'Ampicillin Trihydrate. En el sèrum sanguini, Ampicillin Trihydrate és el menys lligat de totes les penicil·lines; una mitjana d'aproximadament el 20 per cent de la droga està lligada a les proteïnes del plasma en comparació amb el 60 al 90 per cent de les altres penicil·lines.

 

Indicació i ús:

La matèria primera amb triplicat d'ampicil·lina es pot utilitzar per produir càpsules d'Ampicilina trihidratada, Ampicil·lina trihidratada per a la suspensió oral.

Per reduir el desenvolupament de bacteris resistents als fàrmacs i mantenir l'efectivitat de les càpsules d'Ampicil·lina trihidratada, Ampicil·lina trihidratada per a la suspensió oral i altres fàrmacs antibacterians, les càpsules Ampicilina trihidratada i Ampicil·lina Trihidratada per a la Suspensió Oral només s'han d'utilitzar per tractar o prevenir infeccions provades o fortament sospitosos de ser causats per bacteris. Quan la informació sobre la cultura i la susceptibilitat estan disponibles, s'haurien de considerar en la selecció de la teràpia anitimicrobiana modificadora, en absència d'aquestes dades, els patrons d'epidemiologia i susceptibilitat locals contribueixen a la selecció empírica de la teràpia.


Ampicilina pura i trihidratada (Ampicil·lina, Ampicilina) en pols; Proveïdor de matèries primeres Trihidrato d'ampicil·lina a la Xina. Ampicillin Trihydrate API Manufacturer.


Si esteu buscant la ampicil·lina trihidratada compacta o en pols 7177-48-2, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like