Sal sulfat d'amikacina estèril o no estèril CAS 39831-55-5

Sal de sulfat d'amikacina estèril o no estèril CAS 39831-55-5 Nom del producte: Amikacin Sulfat / Amikacin Sulfat Sinònims: Amikin; Likacin (lisapharma); NL-4-amino-2-hidroxibutirilcanamicina Número CAS: 39831-55-5 Característiques: Pols cristal·lina blanca. Assay: 674 ug / mg ~ 786 ug / mg Fórmula: ...

Detalls del producte

Sal sulfat d'amikacina estèril o no estèril CAS 39831-55-5 Amikacin Sulfate Salt Sterile or Non-Sterile raw material API BP EP USP.jpg

Nom del producte: Amikacin Sulfat / Amikacin Sulfat

Sinònims: Amikin; Likacin (lisapharma); NL-4-amino-2-hidroxibutirilcanamicina

Número CAS: 39831-55-5

Característiques: Pols cristal·lina blanca.

Assay: 674 ug / mg ~ 786 ug / mg

Fórmula: (C22H43N5O13) 2H2SO4

Amikacin Sulfate Salt Sterile or Non-Sterile raw material API BP EP USP formula.gif

Paquet: 10Kg / Tambor; 25 kg / tambor; 10 kg / llauna.

Vida útil: 3 ~ 4 anys

Emmagatzematge: segellat, temperatura ambient.

Descripció:

Sulfat d'Amikacin , també els encanteris Amikacin Sulfat és un antibiòtic aminoglucósido semisintético derivat de la kanamicina A. Similar a altres aminoglucósids, la matèria primera de sulfat d'Amikacin disrupta la síntesi de proteïnes bacterianes vinculant-se al ribosoma 30S d'organismes susceptibles. Això farà que els llocs acceptors de tRNA condueixin a la producció de pèptids no funcionals o tòxics. Llavors, el bacteri ja no pot sintetitzar les proteïnes, que és vital per al seu creixement. Encara hi ha altres mecanismes que no s'entenen completament, poden conferir els efectes bactericides del sulfat de Amikacin. L'API de Amikacin Sulfate també és nefrotóxico i ototòxic. A més, algunes micobactèries, incloent-hi els bacteris que causen la tuberculosi, són susceptibles al sulfat d'Amikacin. Les infeccions causades o relacionades amb bacteris Gram-positives també es poden tractar i curar amb Amikacin Sulphate. En el passat, el sulfat d'Amikacin sol utilitzar-se en combinació amb penicil·lines per tractar infeccions estreptocòniques per als seus efectes sinèrgics, especialment en endocarditis. Tanmateix, Amikacin Sulphate és majoritàriament ineficaç contra bacteris anaerobis, fongs i virus.

 

Fengchen Group és un proveïdor líder d' Amikacin Sulfate Powder de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor adequat de matèries primeres de sulfat Amikacin quan ho necessitin. Quan vulgueu comprar o comprar Amikacin Sulfate API , dirigiu-vos al grup Fengchen.


Ús: El sulfat d'amikacina és un aminoglucósido d'espectre molt ample anti-biòtic. Té molt bona eficàcia contra Escherichia Coli, Pseudomonas Aeruginosa i Proteus. No permetrà que el bacteri creixi en el nostre cos. Hi ha 2 tipus: estèrils i no estèrils (grau oral).

Sulfat d'Amikacin (Sulfat) Sal estèril es pot utilitzar per produir injeccions de sulfat d'Amikacin.

El sulfat de Amikacin (Sulfat) El grau no estèril es farà en preparacions orals com comprimits, càpsules.


Mecanisme d'acció de sulfat d'Amikacin:

Els aminoglucósids com Amikacin "irreversiblement" s'uneixen a proteïnes de subunitat 30S específiques i 16S ARNr. Provocarà una interpretació errònia de l'ARNm. A continuació, s'introduiran aminoàcids incorrectes en el polipèptid, que conduiran a pèptids no funcionals o tòxics i la ruptura de polisomes en monosomes no funcionals.

  

Amicacin Sulfate Side Effects:

Un fals ús del sulfat de Amikacin pot danyar els ronyons i també pot causar danys al nervi o pèrdua auditiva,   especialment si vostè té malaltia renal o utilitza altres medicaments.

Per assegurar-se que el Sulfat de Amikacin no tindrà cap mal efecte, tingueu molta cura si té una malaltia de 1.kidney; 2. un trastorn del múscul nerviós, 3. un trastorn del sistema nerviós com la malaltia de Parkinson, 4. l'al·lèrgia de l'asma o de la sulfita


Principals índexs: sulfat d'amikacina

Punt d'assaig

Estàndard

Aparença

Pols cristal·lina blanca

Identificació ( sulfat d'amikacina )

Heu de complir.

Rotació òptica específica

+ 76 ° ~ + 84 °

Cristal·litat

Heu de complir

pH

2.0 ~ 4.0

Pèrdua en l'assecat

≤ 13,0%

Residual a l'encès

≤ 1,0%

Etanol residual

≤ 0,5%

* Esterilitat

Heu de complir

Assaig ( sulfat d'amikacina )

674 ug / mg ~ 786 ug / mg

 

Sulfat de Amikacin pura en pols de qualitat superior; Amikacin Sulfate Raw Material Supplier a la Xina. Amikacin Sulfate API Manufacturer.

 


Si esteu buscant el sal de sulfat de Amikacin estèril o no estèril CAS 39831-55-5, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like