Fenacetina o Acetfenetidina CAS 62-44-2

Fenacetina o Acetfenetidina CAS 62-44 - 2 Xina Phenacetin o fàbrica d'acetfenetidina, proveïdor, fabricant a la Xina. Sinònims: p-acetofenetidida; Acetamida Número CAS: 62-44 - 2 Característiques: pols cristal·lina blanca. Fórmula molecular: C 10 H 13 NO 2 Fórmula d'estructura: Paquet: 25 Kgs / Fibre tambor ...

Detalls del producte

Fenacetina o Acetfenetidina CAS 62-44-2

Phenacetin Or Acetphenetidin CAS 62-44-2

Fàbrica de la fenacetina o l'acetfenetidina de la Xina, proveïdor, fabricant a la Xina.

Sinònims: p-acetofenetidida; Acetamida

Número CAS: 62-44-2

Característiques: pols cristal·lina blanca.

Fórmula molecular: C 10 H 13 NO 2

Fórmula d'estructura:

Phenacetin Or Acetphenetidin CAS 62-44-2 structure formula

Paquet: 25 Kgs /Tambor de fibra

Paraules clau:Fenacetina o Acetfenetidina

Solubilitat: La fenacetina o l’acetfenetidina és insoluble en aigua, lleugerament soluble en èter, lleugerament soluble en aigua bullent, soluble en etanol i cloroform. Quan es dissol en àcid sulfúric concentrat, no mostra el color' Quan s'aconsegueix escorcollar àcid nítric a la solució, és de color groc ataronjat. Inodor, lleugerament amarg.

El punt de fusió d’uns 134 graus, és una droga prohibida en molts països.

Farmacocinètica:

La p-acetofenetidida o l'acetamida es metabolitza principalment com a paracetamol al fetge i una petita part d'aquest es desacetila al paracetamol èter. Després de la seva metabolització posterior a iminoquinona, la fenacetina o l'acetfenetidina poden oxidar l'hemoglobina a la methemoglobina. Quan la quantitat és gran, es pot produir cianosi i, fins i tot, poden aparèixer símptomes severs d’hipòxia.

Indicacions:

Aquest producte s'utilitza principalment per a antipirètics i analgèsics. Per la seva toxicitat, la p-acetofenetidida o l'acetamida ha estat substituïda per paracetamol, i ara només s'utilitza en algunes preparacions compostes.

Reaccions adverses:

La fenacetina o l’acetfenetidina és tòxica, l’ús a llarg termini o excessiu pot causar anèmia hemolítica, methemoglobinèmia, necrosi papil·lar renal i carcinoma de les cèl·lules metastàtiques de la pelvis renal.

Avaluació de fàrmacs:

La fenacetina o l’acetfenetidina és antipirètica i analgèsica, que s’utilitza per tractar febre, mal de cap, neuràlgia, etc. L’efecte antipirètic és més fort que l’efecte analgèsic. L’eficàcia de l’aspirina és similar a la de l’aspirina. L’efecte és lent i durador i la toxicitat baixa.

Els resultats van demostrar que: L’acetofenetidida o l’acetamida i el seu metabolit paracetamol tenen efecte antipirètic. Perquè quan la fenacetina no es pot convertir en paracetamol per inhibidor de l’enzim, la fenacetina o l’acetfenetidina encara poden mostrar un efecte antipirètic evident. Per tant, l'efecte antipirètic dels productes de fil no només és produït pel seu producte actiu paracetamol. L’efecte analgèsic lleu de la fenacetina es pot mantenir durant 3-4 hores i l’efecte sinèrgic de l’acetofenetidida o de l’acetamida i l’àcid salicílic pot millorar l’efecte analgèsic.

La màxima qualitat, pur de fenacetina o pols d'acetfenetidina / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.

Hot Tags: fenacetina o acetfenetidina cas 62-44-2, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like