Novaminsulfona sòdic

1. El risc de sagnat es va augmentar quan es va combinar Novaminsulfona sodic o analgin amb acetonicil·lina, anetona, dicoumarin, fenindanona, warfarina, etibetida, dhanaparo i heparina de baix pes molecular.

Detalls del producte

Novaminsulfona sòdic

Novaminsulfone Sodium

Xina Novaminsulfona sodiofactora, proveïdor, manufactura Xina.

Sinònims: Novaminsulfona Natrium, Analgin

Característiques: Pólvora blanca.

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Novaminsulfona sòdic


Interaccions farmacèutiques

1. El risc de sagnat es va augmentar quan es va combinar Novaminsulfona sodic o analgin amb acetonicil·lina, anetona, dicoumarin, fenindanona, warfarina, etibetida, dhanaparo i heparina de baix pes molecular.

2. Quan s’utilitza Novaminsulfona Sodi juntament amb bloquejadors de canals de calci, augmenta el risc d’hemorràgia gastrointestinal.

3. Quan es combina amb l'alendronat, Novaminsulfona Sodium o Analgincan estimulen el tracte gastrointestinal, per la qual cosa ha de ser prudent.

4. Quan s’utilitza Analginis junt amb ketorolac, s’incrementen les reaccions adverses del tracte gastrointestinal, que poden provocar úlcera pèptica, sagnat gastrointestinal i / o perforació.

5. Novaminsulfona El sodi pot augmentar el risc d’intoxicacions amb ciclosporina. Quan s'utilitza amb Analgin, es pot produir disfunció renal, colestàsia i anormalitat sensorial.

6. Novaminsulfona El sodi pot reduir la taxa d’aplicació de metotrexat, conduir a intoxicació per metotrexat, leucopènia, trombocitopènia, anèmia, danys tòxics renals, formació d’úlcera mucosa i altres reaccions adverses.

7. Quan s'utilitza Novaminsulfone Sodiumis amb agent de liti, la velocitat de depuració del liti disminueix i la concentració plasmàtica augmenta, cosa que pot provocar símptomes d'intoxicació al liti.

Fengchen Group és el principal proveïdor i fabricant de pols de sodi de Novaminsulfona a la Xina. Ens especialitzem en quantitats a granel i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols de sodi de ChinaNovaminsulfona adequats quan ho necessitin. Quan aneu a comprar o comprar Novaminsulfona Sodium Powder de la Xina, visiteu el grup Fengchen.

8. Quan Analgin es combina amb oxfluxafloxacina i levofloxacina, pot inhibir l’efecte del GABA i augmentar el risc d’epilepsia.

9. Novaminsulfona El sodi pot interferir en la producció de prostaglandines i reduir els efectes antihipertensius i natriurítics dels inhibidors de l’ACE i dels bloquejadors β-adrenoceptors.

10. Els efectes diürètics i antihipertensius dels diürètics van disminuir quan es va utilitzar Novaminsulfona Sodium al mateix temps.

11. Quan Novaminsulfona Sodium treballa juntament amb els diürètics de retenció de potassi, l’efecte diürètic d’aquest es redueix, es pot produir hipercalèmia i també es poden produir danys renals tòxics.

Com a proveïdor de pols de sodi de fam de Novaminsulfona més famós a la Xina, el producte del grup Fengchen està ben embalat amb el paquet més nou i segur.

12. Novaminsulfona Sodi i sulfonilurees, el metabolisme de les sulfonilurees s’inhibirà i augmenta el risc d’hipoglucèmia.

13. Quan s’aplica juntament amb un immunosupressor, pot causar una insuficiència renal i el seu mecanisme no queda clar.


Comentaris d'experts:

Novaminsulfona Sodiumor Analgin pot causar col·lapse, dermatitis al·lèrgica, supressió de medul·la òssia, etc. La injecció intramuscular pot causar atròfia muscular i erosió local, ocasionalment xoc anafilàctic, per la qual cosa la injecció no s'ha utilitzat, sovint amb gotes de nas. Novaminsulfona Sodiumor Analgin té efectes antipirètics importants, efecte analgèsic fort, efecte ràpid, però massa efectes secundaris i la seva aplicació clínica es redueix gradualment.


Hi ha dues raons principals per les quals Novaminsulfona Sodiumor Analgin es retirarà progressivament del mercat clínic:

Primer, a causa dels efectes secundaris clínics d’aquesta substància. Un gran nombre de dades clíniques mostren que la presa de Novaminsulfona Sodiumor Analgin pot causar diversos efectes secundaris, fins i tot alguns efectes secundaris fatals, i la incidència és alta. Per exemple: a més de les reaccions adverses gastrointestinals comunes, els efectes secundaris fatals de Novaminsulfona Sodiumor Analgin es manifesten principalment en danys del sistema sanguini i de la pell, com ara granulocitopènia greu, hemòlisi autoimmune, purpura trombocitopènica, anèmia aplàstica, etc .; pel que fa a danys a la pell, els casos greus poden causar dermatitis exfoliativa sistèmica, alguns dels quals també poden causar xoc anafilàctic i mort. A més, també es pot produir una insuficiència renal aguda i una hemorràgia massiva del tracte digestiu, amb greus conseqüències.


Segon, perquè tenim una elecció millor. Amb el desenvolupament continu de la societat, el ritme de la investigació sobre fàrmacs és, naturalment, "no vol deixar-se enrere", i els medicaments antipirètics, analgèsics i antiinflamatoris també estan pressionant constantment a través dels vells i donant a conèixer el nou. Llei d’existència de Darwin: tot segueix el principi de “supervivència del més apte”. Els nous medicaments antipirètics i analgèsics tenen més avantatges en potència i seguretat que Novaminsulfone Sodiumor Analgin. Quan tinguem una millor elecció, escollirem naturalment eliminar aquesta substància.


Alta qualitat, purina de Novaminsulfona Sodiumor AnalginPowder / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu el novaminsulfona sodi, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: novaminsulfona sòdica, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like