Dipirone Sodium

Dipirone Sodium té funcions de desintoxicació, analgèsia i anti reumatisme. Aquesta substància s'utilitza principalment per a antipirètics, artritis aguda, dolor reumàtic, dolor muscular, mal de cap, etc.

Detalls del producte

Dipirone Sodium

Dipirone Sodium

Dipirone Sodiumfactory Xina, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: Natir dipirona

Característiques: pols cristal·lina de color blanc a groc clar.

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Dipirone Sodium API API


Descripció:

Dipirone Sodium té funcions de desintoxicació, analgèsia i anti reumatisme. Aquesta substància s'utilitza principalment per a antipirètics, artritis aguda, dolor reumàtic, dolor muscular, mal de cap, etc.


Acció farmacològica

Dipirone Sodiumis és un compost d'aminopirina combinat amb sulfit de sodi, fàcil de dissoldre en aigua i es pot utilitzar per injecció. Els seus efectes antipirètics i analgèsics són més ràpids i forts que l’aminopirina. Dipirone Sodium té un efecte antipirètic important i un fort efecte analgèsic, l'efecte antipirètic és tres vegades l'aminopirina i l'efecte analgèsic és similar a l'aminopirina. Dipirone Sodium també té un fort efecte anti reumàtic i poca estimulació gastrointestinal, però pot provocar reaccions adverses greus.


Farmacocinètica de Dipirone Sodium:

L’absorció de Dipirone Sodiumis es va completar i va assolir el pic de concentració de sang en dues hores. La injecció del fàrmac pot tenir efectes ràpids. La semivida és d'aproximadament 1-4 hores. Es metabolitza principalment pel fetge i s’excreta pel ronyó.


Indicacions:

Dipirone Sodium s’utilitza principalment per a febre alta aguda, mal de cap, migranya, dolor muscular, neuràlgia reumàtica, mal de dents, dolor articular i dolor menstrual. Dipirone Sodium també es pot utilitzar en artritis reumatoide aguda, però rarament s’utilitza en malalties reumàtiques perquè pot provocar reaccions adverses greus.


Contraindicació

1. Està prohibit utilitzar Dipirone Sodium o pirazolona a al·lèrgies, dones embarassades, lactants i persones amb antecedents sanguinis.

2. Dipirone Sodium no és adequat per a la injecció de acupoint, especialment la injecció de acupoint a l'articulació.


NOTES:

1. No barregeu Dipirone Sodiuminjection amb cap altre medicament.

2. El dipirone sodic no s’utilitza generalment com a primera elecció de fàrmacs, només en el cas de febre alta aguda, malalties greus i no hi ha altres antipirètics efectius disponibles per als antipirètics d’emergència.

3. En cas de sudoració i col·lapse durant la injecció, s'ha de prestar especial atenció a l'observació i al tractament, i s'ha de controlar de forma estricta la dosificació.

4. Comproveu la sang regularment durant l’ús de Dipirone Sodium. En cas de granulocitopènia, Dipirone Sodium s’ha d’aturar immediatament i s’ha d’utilitzar antibiòtics a temps per evitar infeccions.

5. Per a persones grans i nens, disfuncions hepàtiques i renals, pacients amb porfíria, l'ús ha de ser molt atent.

6. Dipirone Sodium no s’ha d’utilitzar gaire temps.

7. La injecció intramuscular pot causar atrofia i erosió muscular local, que ara no s’utilitza.


La més alta qualitat, pur dipirona SodiumPowder / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina.


Si busqueu dipirona sòdica, no dubteu en contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: dipirone sodium, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like