Baclofen Powder Raw Material, API CAS 1134-47-0

Xina Baclofen Suppliers, Xina Baclofen Manufacturers CAS 1134-47-0 Nom del producte: Baclofen Powder Raw Material, API CAS 1134-47-0 Sinònim: Baclophen, Baclofeno, Baclofenum, Baclofene Número de CAS: 1134-47-0 Característiques: Blanc a pols gairebé cristalina blanca Assay: 99% ~ 101.0% Baclofen Fórmula: C10H12ClNO2 Punt de fusió: ...

Detalls del producte

Baclofen Powder Raw Material, API CAS 1134-47-0

Baclofen Powder Raw Material, API.jpg

Nom del producte: Baclofen Powder Raw Material, API

Sinònims: Baclophen, Baclofeno, Baclofenum, Baclofene

Número CAS: 1134-47-0

Característiques: pols cristal·lina blanca a gairebé blanca

Assay: 99 %% ~ 101.0% Baclofen

Fórmula: C10H12ClNO2

Baclofen Powder Raw Material, API formula.gif

Punt de fusió: 208-210 ° C

Paraula clau: Baclofen

Nota: ONU 2811 6.1 / PG 3

Paquet: 25Kgs / Tambor

Descripció:

Baclofen Raw Material, API és un depressor del sistema nerviós central utilitzat com un relaxant muscular esquelètic. S'utilitza principalment per tractar l'espasticitat. Baclofen Raw Material, l'API també s'utilitza com a relaxant muscular mitjançant la combinació de farmàcies en cremes doloroses tòpiques.
Una propietat beneficiosa de Baclofen Raw Material, l'API és que la tolerància als seus avantatges terapèutics relacionats amb els músculs no sembla tenir un grau significatiu (Baclofen Raw Material, l'API conserva els seus efectes anti-spasmodic terapèutics fins i tot després de molts anys d'ús continuat). Tanmateix, els estudis més recents indiquen que la tolerància pot aparèixer en algunes persones que reben tractament amb baclofen intratecal.

Baclofen Raw Material, API és un derivat d' àcid gamma-amino-butíric ( GABA ) que és un agonista específic dels receptors GABA-B. S'utilitza per tractar l'espasticitat muscular, especialment el causat per lesions de l'espinal. Es creu que actua principalment en el nivell de la medul·la espinal mitjançant la inhibició de les vies aferents polisinàtiques espinals i, en menor mesura, les vies aferentes monosinàpticas.


Ús:

La matèria primera de Baclofen s'utilitzarà per produir Baclofen Tablets o altres formulacions.

Com a relaxant muscular esquelètic, Baclofen Raw Material, l'API s'utilitza per millorar el símptoma d'espasme de la hipertonía muscular causada per o relacionada amb el dany del piramidal, etc. Baclofen Raw Material, API també alleujarà el vòmit repetit del pacient Duchenne causat per obstrucció duodenal. També ajudarà a disminuir la prosopalgia i la neuràlgia postherpètica. Baclofen Raw Material, l'API també ajudarà a tractar la malaltia de p Arkinson, la discinesia tardana i la malaltia de Huntington.

 

Aplicacions generals:

1. Baclofen Raw Material, l'API en si mateixa és un agent relaxant i antiespasmòdic que actua sobre el múscul esquelètic de la medul·la espinal. Apte per tractar espasmes d'esclerosi múltiple, espasmes, infecció espinal, espasmes musculars degenerats; traumatisme medul·lar i espasmes musculars neoplàsics.
2. Ara, Baclofen Raw Material, l'API es considera el relaxant muscular més eficaç amb menys efectes secundaris.

(1) Baclofen s'utilitza principalment per tractar l'espasticitat. Ara, també està en les primeres etapes de recerca per tractar l'alcoholisme. Baclofen també s'utilitza per la composició de farmàcies en cremes de dolor tòpic com un relaxant muscular.

(2) Baclofen, en si, és un agonista per als receptors GABAB. La seva capacitat beneficiosa en l'espasticitat és la que es deriva d'accions a la columna vertebral i altres llocs relacionats. Per cert, Baclofen també es pot utilitzar per tractar hipo.

(3) Una molt bona propietat de Baclofen és que la tolerància no sembla que tingui un grau significatiu. Baclofen pot conservar les seves propietats anti-espasmodes terapèutiques fins i tot després de diversos anys d'ús. Tanmateix, les investigacions més recents suggereixen que la tolerància pot desenvolupar-se en alguns pacients que es troben sota tractament intratecal baclofen.

3. Usos mèdics de Baclofen:

Farmacèuticament, Baclofen s'aplica principalment per tractar trastorns del moviment espàstic, especialment per a lesions de la medul·la espinal, paràlisi cerebral i esclerosi múltiple. No es recomana utilitzar-los als qui pateixen un accident cerebrovascular o la malaltia de Parkinson.

4. Baclofen Mecanisme d'acció:

similar a la droga GHB, Baclofen activarà el receptor GABAB. Tanmateix, Baclofen Raw Material, l'API no té una afinitat significativa per al receptor GHB, i no té un potencial d'abús conegut. La modulació del receptor GABAB és el que produeix el rang de propietats terapèutiques de baclofen.

 

Baclofen Indicacions:

Baclofen s'utilitza per al tractament, control, prevenció i millora de les següents malalties, condicions i símptomes:

1.Calsàlia cerebral

2. Espasmos musculars

3. Tightness o rampes

4. Mennitis

5. Esclerosi múltiple

6. Malaltia neuronal del motor

  Com a proveïdor professional de la Xina, Baclofen Raw Material i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Baclofen API de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Mecanisme d'acció i farmacologia de Baclofen:

Baclofen millora les condicions musculars del pacient actuant sobre el sistema nerviós central.

 

Baclofen Efectes secundaris (Reaccions adverses)

Els medicaments que continguin Baclofen poden conduir al resultat indesitjat, com ara tremolors, urinacions o dolor mentre orina, confusió o al·lucinacions, dolor de les extremitats, nàusees

 

Baclofen - Precaucions

- No beure alcohol després de baclofen

- No condueixi ni manegi maquinària pesada ni altres activitats que requereixen una vigilància mental, després de prendre Baclofen.

- No deixeu de Baclofen de sobte. És millor parar lentament, reduir la dosi lentament.

--Les persones grans han de prestar especial atenció, abans d'usar Baclofen.

Durada: 2 anys.

COA de Baclofen Raw Material, API

Nom del producte

Baclofen

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Aparença

Pols cristal·lina blanca a gairebé blanca

Compleix

Identificació

IR o HPLC - Baclofen

Compleix

Contingut d'aigua

≤ 3.0%

0,05%

Residual a l'encès

≤ 0,3%

0,02%

Heavy Metall

≤ 10 ppm

<>

Impuresa A

≤ 1,0%

0,34%

Qualsevol impuresa individual

≤ 0,1%

0,01%

Impuresa total

≤ 2.0%

0,35%

Assay (Baclofen)

98,0% ~ 102,0%

99,35%

Productes de qualitat superior, Xina Pure Baclofen en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Baclofen Proveïdor de matèries primeres a la Xina. Xina Baclofen API fabricant a la Xina.


Si busqueu la matèria primera de Baclofen Powder, API CAS 1134-47-0, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like