Antipirina, material en pols de Phenazone, API CAS 60-80-0

Proveïdors de antipirina de la Xina, fabricants de antipirinos de la Xina CAS 60-80-0 Nom del producte: antipirina, pols de Phenazone Matèries primeres, API CAS 60-80-0 Sinònim: antipirina, fenenzona, antipirina, antipirina Nom químic: 1,5-dimetil-2 -fenil-1,2-dihidro-3H-pirazol-3-ona Número CAS: 60-80-0 Característiques: Un blanc o gairebé blanc ...

Detalls del producte

Antipirina, material en pols de Phenazone, API CAS 60-80-0

Antipyrine, Phenazone powder Raw Material, API .jpg

Nom del producte: Antirapina (Fenazona, Fenazona, Antipirina) en pols Matèries primeres, API

Sinònims: Antipirina, Phenazone, Antipirina, Antipyrinum , Fenazone

Nom químic: 1,5-dimetil-2-fenil-1,2-dihidro-3H-pirazol-3-ona

Número CAS: 60-80-0

Característiques: Una pols cristal·lina blanca o gairebé blanca o cristalls incolors

Assay: 99.0% ~ 100.5% antipirina (substància seca)

Paraula clau: antipirina

Fórmula: C11H12N2O

Antipyrine, Phenazone powder Raw Material, API formula.gif

Paquet: 25Kgs / Tambor o 25Kgs / Bossa

Descripció:

L'antipirina (Phenazone, Fenazone, Antipirin) és un analgèsic, un medicament antiinflamatori no esteroide i un antipirètic. L'antipirina és un analgèsic amb acció anestèsica local, és químicament 2,3-dimetil-1-fenil-3-pirazolin-5-ona. L'antipirina es presenta com a cristalls incolors o pols blanc, té un sabor lleugerament amarg i és soluble en aigua i alcohol.

L'antipirina (Phenazone, Fenazone, Antipirin) és un fàrmac amb capacitat per reduir el dolor i la febre. L'antipirina pertany a una família de N-fenilpirazolonas amb propietats analgèsiques no narcóticas.

Sol·licitud:

L'antipirina (Phenazone, Fenazone, Antipirin) és una substància analgèsica i antipirètica. Se sol donar de forma oral i com cau a l'oïda. L'antipirina (Phenazone, Fenazone, Antipirin) també pot provar els efectes d'altres drogues o malalties en els enzims que metabolitzen fàrmacs al fetge.


Propietat antipirina:

EINECS: 200-486-6

Antipyrina CAS: 60-80-0

Densitat d'Antipirina: 1.156 g / cm3

Solubilitat antipirínica: 1000 g / L (20 ° C) a l'aigua

Punt de fusió: 109-111 ° C (lit).

Fórmula: C11H12N2O

Punt d'ebullició: 319 ° C a 760 mmHg

Pes molecular: 188,23

Punt d'inflamació: 114,8 ° C

Informació sobre el transport: UN 3249

 

Com a proveïdor professional de la Xina Antipyrina (Fenazone, Fenazone, Antipirin ) proveïdor de matèries primeres i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant API antipirina (Phenazone, Fenazone, Antipirina ) des de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.

 

Activitat biològica:

L'antipirina és una matèria primera analgèsica i antipirítica, API. Dolor-assassí, analgèsic.

Normalment, l'antipirina es pot donar per via oral i es deixa caure a l'oïda. També es pot utilitzar per provar els efectes d'altres drogues o malalties en els enzims que metabolitzen fàrmacs al fetge. Històricament, l'antipirina era una de les drogues sintètiques més importants. L'antipirina es va estendre a un ús clínic generalitzat com antipirético immediatament, es va sintetitzar. La vida mitjana plasmàtica de l'antipirina és notablement prolongada.Ús: L' antipirina (Phenazone, Fenazone, Antipirin) es pot convertir en tabletas o solucions antipirínicas . També pot treballar juntament amb altres API. Per exemple: Solució Otic antipirina i benzocaïna

Fenazona, també coneguda com fenasi, antipirina, és un analgèsic, un fàrmac antiinflamatori no esteroide i un antipiròtic.

FENGCHEN GROUP CO., LTD., Fabricant mundial i proveïdor de Phenazone (Antipyrine), 60-80-0 amb Grade Pharmacopeial USP / EP / BP / IP / JP / In-House.

Com a proveïdor professional de la Xina Antipyrina (Fenazone, Fenazone, Antipirin ) proveïdor de matèries primeres i fabricant a la Xina, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant API antipirina (Phenazone, Fenazone, Antipirina ) des de la Xina a la Xina durant gairebé 10 anys.


COA d'antipirina (Phenazone, Fenazone, Antipirina )

Nom del producte

Antipirina (Phenazone)

Punt d'assaig

Estàndard

Resultat

Característiques

Una pols cristal·lina blanca o gairebé blanca o cristalls incolors

Pols cristal·lina blanca

Identificació A:

Punt de fusió: 109-113 ℃

Compleix

B: absorció d'IR

Heu de complir

Compleix

C, D: identificació química

Heu de complir

Compleix

Aparença de la solució

Clar i incolor

Clar i incolor

Substàncies àcides o alcalinòmiques

Conformes

Conformes

Clorurs

No més de 100 ppm

Menys de 100 ppm

Sulfats

No més de 100 ppm

Menys de 100 ppm

Cendra poliment

No més del 0,1%

0,07%

Pèrdua en l'assecat

No més del 1.0%

0,2%

Metalls pesants

No més de 20 ppm

Menys de 20 ppm

Assay (antipirina)

99,0 ~ 100,5%

99,5%

Top Quality, Xina Pure antipirina en pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Proveïdor de matèries primeres antipirínicas de la Xina a la Xina. Xina Antipyrine API Manufacturer.


Si esteu buscant l'antipirina, la matèria primera en pols de Phenazone, API CAS 60-80-0, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Investigació

You Might Also Like