CarProfen BP EP USP Raw Material, API

Carprofen BP EP Material primari USP, Nom de l'API: Carprofen Número CAS: 53716-49-7 Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca; Puresa (assaig): 99% Fórmula molecular mínima: C15H12ClNO2, Pes molecular: 273.73 Estructura: Paquet: 25Kgs / Fibra Drum Paraules clau: Carprofen BP EP USP Raw ...

Detalls del producte

CarProfen BP EP USP Raw Material, API

Carprofen BP EP USP Raw Material, API.jpg

Nom del producte: Carprofen

Número CAS: 53716-49-7

Característiques: pols cristal·lina blanca o gairebé blanca;

Puresa (assaig): 99% mín

Fórmula molecular: C15H12ClNO2,

Pes molecular: 273.73

Estructura:

Carprofen BP EP USP Raw Material, API Structure formula.jpg

Paquet: 25Kgs / Tambor de fibra

PARAULES CLAU:

CarProfen BP EP USP Raw Material, API

Nom químic: (+/-) - 6-cloro-alfa-metilcarbazol-2-acètic àcid

Altres noms:

Carprofè

Carprofeno

Carprofenum


Descripció:

CarProfen BP EP USP Raw Material, API, comercialitzada sota moltes marques a tot el món, és un fàrmac antiinflamatori no esteroide que els metges prescriuen com a tractament de suport per a diverses condicions en animals, especialment per a gossos geriàtrics i humans. Ofereix tractament diari per al dolor i la inflamació de diversos tipus de dolor articular i dolor postoperatori. CarProfen BP EP USP Raw Material, API

redueix la inflamació per inhibició de COX-1 i COX-2; La seva especificitat per COX-2 varia d'espècies a espècies.


Classificació: CarProfen BP EP USP Raw Material, API és un fàrmac antiinflamatori analgèsic que pertany a una classe de fàrmacs coneguts com a fàrmacs antiinflamatoris no esteroïdals (AINE).


Material carprofen BP EP USP Raw, l'API es va utilitzar anteriorment en medicina humana durant més de 10 anys (1985-1995). En general, va ser ben tolerat, amb la majoria dels efectes adversos sent lleus, com el dolor gastrointestinal i les nàusees, similars als registrats amb aspirina i altres fàrmacs antiinflamatoris no esteroïdals.


Nom químic: àcid 6-cloro-α-metil-9H-carbazol-2-acètic;

Ús i aplicació

Material carprofen BP EP USP Raw, l'API és un medicament utilitzat per a l'artritis reumatoide, artrosis, gota aguda, tendinitis, bursitis, teixit tou o dolor agut després de l'operació quirúrgica o una ferida.


- Ús humà

Material carprofen BP EP USP Raw, l'API es va utilitzar en humans durant gairebé 10 anys, a partir de 1988. Es va utilitzar per a les mateixes condicions que en gossos, és a dir, el dolor articular i la inflamació. Els efectes secundaris tendien a ser lleus, generalment consistents en nàusees o dolor gastrointestinal i diarrea. CarProfen BP EP USP Raw Material, l'API només estava disponible per prescripció en doses de 150 a 600 mg. La dosi de més de 250 mg va ser només per alleujar el dolor després del trauma greu, com la inflamació post-cirurgia. Les dosis de 150 mg es van utilitzar comunament per alleujar el dolor de l'artritis, mentre que les dosis de 200 mg es prescrivien habitualment en casos d'artritis severa o dolor d'inflamació greu. El fàrmac es va prendre per via oral.

-Utilització vascular

Material carprofen BP EP USP Raw, l'API és utilitzada per veterinaris principalment per tractar dolors menors en gossos. Es prescriu habitualment per alleujar el dolor i la inflamació de condicions com l'artritis crònica. En alguns casos, també s'utilitza per al tractament del dolor postoperatori, especialment en el cas dels teixits tous i la cirurgia ortopèdica.

L'ús de CarProfen BP EP USP Raw Material, l'API en gats és molt limitada i s'està estudiant.

-Equip d'ús

CarProfen BP EP USP Raw Material, l'API es pot administrar per via intravenosa als cavalls. S'ha demostrat que una dosi única redueix la producció de prostaglandina E2 i l'exudat inflamatori durant 15 hores, tot i que hi ha menys efectes en la producció d'eicosanoides en comparació amb els efectes produïts per AINE com fenilbutazona o flunixina. La prostaglandina E2 i l'exudat inflamatori també es redueixen i el inhibidor del leucotrieno B4. Material carprofen BP EP USP Raw, l'API també es pot administrar per via oral, però l'ús intramuscular pot produir danys musculars.


1) Carprofen BP EP USP Raw Material, API (comercialitzat com Rimadyl, Imadyl, Novox, Imafen i Rovera, és un medicament antiinflamatori no esteroide

que els veterinaris prescriuen com un tractament de suport per a diverses condicions.

2) CarProfen BP EP USP Raw Material, l'API proporciona tractament diari per al dolor i la inflamació de l'artritis en gossos geriàtrics, dolor articular, artrosi, displàsia de maluc i altres formes de deteriorament articular.


Precaucions i interaccions amb medicaments

Material carprofen BP EP USP Raw, l'API és molt segur i eficaç per alleujar el dolor i la inflamació dels gossos, però hi ha algunes precaucions que cal tenir en compte abans d'administrar aquest medicament. Material carprofen BP EP USP Raw, l'API no s'ha de prescriure a un gos amb hipersensibilitat o al·lèrgies a aquest oa altres AINE. També pot interactuar negativament amb altres fàrmacs com l'aspirina, els corticosteroides i les drogues tipus cortisona.


Fengchen Group és un proveïdor líder de CarProfen BP EP USP Raw Material, API en pols de la Xina. Som especialistes en quantitats a l'engròs i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el proveïdor correcte de CarProfen BP EP USP Raw Material, API en pols quan ho necessitin. Quan compreu o adquireix CarProfen BP EP USP Raw Material, API en pols, dirigiu-vos al Grup Fengchen.


Farmacodinàmica:

CarProfen BP EP USP Raw Material, API és un fàrmac antiinflamatori no esteroide (AINE) de la classe d'àcid propiónic que inclou ibuprofeno, naproxeno i ketoprofeno. Ja no s'utilitza en l'àmbit clínic, però està aprovat per al seu ús en gossos. Material carprofen BP EP USP Raw, l'API no és narcòtic i té una activitat analgèsica i antipirètica característica aproximadament equipotente a indometacina en models animals.


Mecanisme d'acció:

Es creu que el mecanisme d'acció de Carprofen BP EP USP Raw Material, API, com el d'altres AINE, està associat amb la inhibició de l'activitat de ciclooxigenasa. S'han descrit dues úniques ciclooxigenasas en mamífers. La ciclooxigenasa constitutiva, COX-1, sintetitza les prostaglandines necessàries per a la funció gastrointestinal i renal normal. La ciclooxigenasa induïble, COX-2, genera prostaglandines que participen en la inflamació. Es considera que la inhibició de COX-1 està associada a toxicitat gastrointestinal i renal, mentre que la inhibició de COX-2 proporciona activitat antiinflamatòria. En un estudi in vitro amb cultius de cèl·lules canines, CarProfen BP EP USP Raw Material, l'API va demostrar una inhibició selectiva de COX-2 versus COX-1.


Certificat d'anàlisi:

Pèrdua a l'assecatge: no més del 0,5%

Residu a l'assignació: no més del 0,1%

Metalls pesants: no més de 20 ppm

Impurezas desconegudes soltes: 0,10% màx

Carbazol: 0,5% Min

Ketal: 0,5% Min

Hexaclorociclohexano carbazol d'àcid dual: 0,5% Min

Impurezas conegudes: 0.5% màx

Total impureses: no més del 1,0%

Assa de Carprofen: del 98,0% al 102,0% sobre la base seca

Especificació de Carprofen:

Articles

Especificacions

Resultats

Aparença

Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Conformes

Identificació

L'espectre d'absorció d'infrarojos correspon a l'estàndard de referència
CarProfen BP EP USP Raw Material, API

Conformes

Aparença de la solució

La solució és clara i no més que intensa que la solució de referència BY3

Conformes

Pèrdua en l'assecat

No més del 0,5%

0.23%

Cendra sulfatada

No més del 0,1%

0,07%

Metalls pesants

No més del 0,002%

Conformes

Substàncies relacionades

Impureses no especificades

No més del 0,2%

0.17%

Total impureses

No més del 0,5%

0,39%

Assaig

98,5% ~ 101,5% sobre la base seca
CarProfen BP EP USP Raw Material, API

99,30%

Dissolvents residuals

Acetona

No més de 5000ppm

No detectat

Impureses orgàniques volàtils

Clorur de metilè

No més de 500ppm

No detectat

Conclusió

El nostre Material CarProfen BP EP USP Raw, els resultats de l'API poden ajustar-se a l'estàndard.


Problemes de salut:

Encara que la majoria dels gossos responen bé a CarProfen BP EP, l'API és capaç de causar toxicitat hepàtica en alguns animals i, en els primers dies de la introducció, hi va haver informes anecdòtics significatius de mortes sobtades d'animals derivades del seu ús.

Moltes vegades no es pot determinar fins a quin punt cap d'aquests es relacionava amb carprofen. De fet, és possible que molts no s'hagin connectat a l'ús del fàrmac, com CarProfen BP EP USP Raw Material, l'API sovint es prescriu als animals més vells o malalts, o en casos de dolor i malalt significatius.

Diversos anys més tard, una visió més realista és que és segura i comprovada per a la gran majoria dels animals, però alguns reaccionen, per la qual cosa sovint es recomana realitzar proves de sang regulars (mensuals o almenys dues vegades a l'any) si un animal és Es col · loquen en CarProfen BP EP USP Raw Material, API per a ús a llarg termini. Aquestes proves comproven els subproductes de la toxicitat del fetge i confirmen que l'animal no pateix una reacció adversa.

Després de l'ús de CarProfen BP EP USP Raw Material, API, per alguna raó durant els primers assaigs de fàrmacs, els retrievers de Labrador negres van tenir més probabilitats d'exposar efectes secundaris greus i reaccions adverses com els problemes hepàgics que altres subjectes de prova quan es tractaven a llarg termini ( pel que fa al alleujament del dolor per malalties degeneratives articulars). Tant si es tracta d'una sensibilitat específica única per a la raça o simplement perquè els labradors, sent una de les races de gos més populars i propensos a problemes conjunts, estaven sobreepresentats, l'estudi continua sent desconegut. Al mateix temps, alguns veterinaris opten per errar per part de la precaució i prescriure altres medicaments a aquests gossos en lloc de CarProfen BP EP USP Raw Material, API. No obstant això, altres no informen d'efectes secundaris greus en els pacients de Labrador que prescrivien la medicació.

Màxima qualitat, pur Carprofen BP EP USP Raw Material, API Pols / fàbrica de substàncies a la Xina; Xina Carprofen BP EP USP Raw Material, proveïdors de pols API a la Xina. Xina Carprofen BP EP USP Raw Material, API Fabricants de pols a la Xina.

Si esteu buscant la carprofen bp ep usp raw material, api, benvingut a contactar amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.
Hot Tags: carprofen bp ep usp matèria primera, api, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like