Analgin o Metamizol Sodium o Dipyrone CAS 68-89-3

Analgin o Metamizol Sodium o Dipyrone CAS 68-89-3 Nom del producte: Analgin (Metamizole Sodium) Sinònims: Dipyrone, Metamizolum natricum Número CAS: 68-89-3 o 5907-38-0 Característiques: Pols cristal·lí blanc o gairebé blanc Solubilitat : Analgin (Metamizole Sodium) és soluble en alcohol i ...

Detalls del producte

Analgin o Metamizol Sodium o Dipyrone CAS 68-89-3 Analgin or Metamizole Sodium or Dipyrone API picture.jpg

Nom del producte: Analgin (Metamizole Sodium)

Sinònims: Dipyrone, Metamizolum natricum

Número CAS: 68-89-3 o 5907-38-0

Característiques: Pols cristal·lina blanca o gairebé blanca

Solubilitat: Analgin (Metamizol Sodi) és soluble en alcohol i molt soluble en aigua.

Contingut: 99% ~ 100.5%

Estàndard: DAB10, EP, BP, CP

Fórmula: C13H16N3NaO4S, H2O

Analgin or Metamizole Sodium or Dipyrone formula.jpg

Condicions d'emmagatzematge: contenidor segellat.

Paquet: 25Kg / Tambor de fibra

Descripció:

El metamizol sodi, també anomenat Analgin àmpliament, és un fàrmac antiinflamatori no esteroide, amb el nom químic Sodi [[1,5-dimetil-3-oxo-2-fenil-2,3-dihidro-1H-pirazol-4 - il) -N-metilamino] metansulfonato monohidrat. Metamizole sodium o Analgin s'utilitza comunament en molts països com un potent analgèsic i reductor de febre. També es coneix sota els noms Dipyrone, Analgin, Novalgin i Melubrin.

S'ha descobert que el metamizol sodi o la matèria primera Analgin presenten un risc molt petit de causar agranulocitosis, que és una condició perillosa i potencialment mortal. Continua la controvèrsia quant al nivell de risc fins ara.  

En comparació amb Pracetamol i Ibuprofen, Metamizole Sodium o Analgin és un antipirètic relativament més eficaç (reductor de febre) i analgèsic (analgésico). Analgin o Metamizole sodium produïa una reducció de la temperatura significativament major que l'ibuprofèn. Això farà que les temperatures baixes siguin més llargues.

Metamizole Sodium o Analgin s'utilitza en el tractament de dolor moderat i sever incloent toothaches, dolor visceral, mals de cap, lesió aguda i algun altre dolor agut / crònic. I també té el poder per alleujar la febre alta. En altres ocasions com el dolor greu associat a cirurgies, càncer o problemes estomacals, Metamizole Sodium o Analgin també tindran un bon paper.

 

Com a professional de la Xina Metamizole Sodium, Analgin, Dipyrone proveïdor de matèries primeres i fabricant, FENGCHEN GROUP CO., LTD ha estat subministrant i exportant Metamizole Sodium, Analgin, Dipyrone API de la Xina durant gairebé 10 anys.


Sol·licitud:

Analgin és també conegut com Metamizole Sodium o Dipyrone. Es analgèsics antipirètics de Pyrazolones. Analgin (Metamizole Sodium) indicat per a malalties de tractament causades per febre alta i diversos dolors. També s'indica en febre, mal de cap, dolor reumàtic, neuràlgia i dismenorrea, etc.

Ús: Analgin també es coneix com Metamizole Sodium, Dipyrone. Hi ha grau d'injecció i grau oral per Analgin. Analgin (Metamizole Sodium) és una de les substàncies analgèsics-antipiréticos més segures. Els preparatius en els mercats són com Metamizole Sodium Injection, Metamizole Sodium Tablet, etc.

Analgin (Metamizole Sodium) s'utilitzen per tractar diverses dolències com les dents de cap i les muelas de cap, dolor en les articulacions, dolor muscular i dolors mai.

 

Indicacions:

Metamizol Sodium o Analgin són àmpliament donats pels doctors per tractar dolors dolors de diversos orígens:

Dolors viscerals més lleus, artralgia, neuràlgia, mialgia, etc.

Metamizol Sodium o Analgin també funciona com antipirètic en la teràpia complexa de malalties inflamatòries del tracte respiratori superior, malalties infeccioses.

El grau d'injecció Analgin o Metamizol és utilitzat per injeccions per tractar dolors greus després d'operacions quirúrgiques o altres traumes, dolors causats per tumors, etc.

 

Mecanisme d'acció de Analgin o metamizol sodi :

Analgin o metamizol sodi és un ingredient farmacèutic actiu que pertany al grup de pirazolona, ​​que té propietats analgèsiques i antipirèticas i una activitat antiinflamatòria moderada. Analgin o metamizol sodi bloquejarà la síntesi de pirògens endògens: prostaglandines D i E. En contrast amb els altres fàrmacs analgèsics no narcòtics, Analgin o metamizol sodi estimula l'alliberament de β-endorfines, que és la raó mateixa de la seva activitat en casos de dolor visceral . Analgin o metamizol sodi té una lleugera activitat espasmolítica sobre les cèl·lules musculars llises de les vies biliars i urinàries i també sobre el múscul de l'úter.

 

Noms estrangers de metamizol sòdic:

Metamizolum (llatí) Sodi

Metamizol (alemany)

Métamizole (francès)

Metamizol (espanyol)

 

Efectes secundaris analgics:

Metamizole sodium o Analgin té un potencial de toxicitat hematològica, encara que les possibilitats són molt primes. El metamizol sodi també pot provocar broncospasme o anafilaxia, especialment en aquells amb asma.

Després d'un període de temps prolongat o més llarg que l'administració normal de Metamizole sodium o Analgin, rarament es pot observar agranulocitosis, leucopènia i trombocitopenia, proteinúria, nefritis intersticial. Per a certs pacients, les erupcions cutànies, els atacs asmàtics i, molt rarament, el xoc anafilàctic pot ser l'efecte advers.

 

Metamizol o interaccions analgèsiques:

Els inductors enzimàtics, com la glutetimida, poden reduir els efectes de Metamizol sodi. Analgin també pot potenciar els efectes de l'agent inhibidor del SNC. Pot haver-hi risc d'hipotèrmia severa si s'utilitza Metamizole sodium o Analgin juntament amb clorpromazina.


Certificat d'anàlisi - Analgin (Metamizol sodi)

Articles

Especificacions

Resultat

Aparença

Analgin

Pols cristal·lina gairebé blanca

Passar

Identificació

Analgin (Metamizol Sodi)

1) espectre infraroig

complir amb la referència.

2) el color és de color blau a vermell fosc

3) color violeta blau

4) examine0.5gtestanalgin,

Es pot identificar el sodi.

Reacció positiva

Claredat i color de la solució

Dab10 / ep5

Suspensió per by6

Acidesa o alcalinitat

Dab10 / ep5

0.1 ml

Substàncies relacionades (hplc)

Impuresa c≤0,5%

Impureses totals ≤0,5%

Qualsevol impuresa individual, excepte c≤0,2%

Passar

Sulfat

≤0,1%

0.1%

Residus solvents (etanol)

No més de 5000ppm

<>

Heavy metal

≤ 20 ppm

10 ppm

Pèrdua en l'assecat

4,9% ~ 5,3%

5,1%

Assaig (sobre la base seca)

99% ~ 100,5%

Analgin (Metamizol Sodi)

99,2%

Analgès pur (metamizol sodi) en pols; Analgin (Metamizol Sodi) Proveïdor de matèries primeres a la Xina. Analgin (Metamizole Sodium) Fabricant de l'API.


Productes relacionats:

1. Grau d'injecció Analgin o Metamizol Sodium o Dipyrone, Grau Oral CAS 68-89-3

2. Aspirina o àcid acetilsalicílic Matèria primera CAS 50-78-2

3. Àcid Mefenamic BP, EP, USP CAS 61-68-7

4. Ibuprofèn amb tots els talles de partícules BP EP USP CAS 15687-27-1

5. Paracetamol o acetaminofè en pols i paracetamol DC CAS 103-90-2

6. Diclofenac potassi CAS 15307-81-0

7. Diclofenac Sodi CAS 15307-79-6Si esteu buscant el analgès o metamizol sodi o dipròcit cas 68-89-3, benvingut a contactar-nos. Som un dels principals fabricants i proveïdors professionals de la Xina en aquest camp. Hi ha disponible un preu competitiu i un bon servei postvenda.

Investigació

You Might Also Like