USP Aminopyrine BP EP

L'Aminopyrine BP EP USP té efectes analgèsics i antipirètics. La febre causada per inflamacions i malalties reumàtiques es pot eliminar.

Detalls del producte

USP AminopyrineBP EP

image001

Xina Aminopyrine BP EP USPfactory, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Sinònims: Pyramidon, Amidozon, Aminofenazon

Número CAS: 58-15-1

Característiques: Pólvora blanca.

Fórmula molecular: C13H17N3O

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

USP Aminopyrine BP EP


Descripció:

L'Aminopyrine BP EP USP té efectes analgèsics i antipirètics. La febre causada per inflamacions i malalties reumàtiques es pot eliminar. S'utilitza generalment per a nens i adults de 12 anys o més, amb una injecció intramuscular alhora. També té l’efecte analgèsic. L’aminopirina BP EP USP té un bon efecte analgèsic a les mans i les articulacions del peu causades per l’artritis reumatoide i l’artritis reumatoide. Es pot utilitzar per pacients amb rebuig hormonal.

L’Aminopyrine BP EP USP es considera antipirètic perquè és un medicament antipirètic de pirazolona, analgèsic i antiinflamatori. Som especialistes en quantitats a granel i a granel, garantint que tots els nostres clients tinguin el fabricant i proveïdor de pols USP ChinaAminopyrine BP EP adequats quan ho necessitin.


L'Aminopyrine BP EP USP és un dels medicaments antiinflamatoris no esteroides. La seva funció principal és alleujar la febre muscular. Generalment, té forma de dosificació oral, forma de dosificació intramuscular i ara també té forma de dosificació anal. Generalment, si teniu refredat i febre, i la temperatura és de 38,5 graus, podeu optar per utilitzar Aminopyrine BP EP USP que conté injecció intramuscular o endoll anal. En general, després de 20 minuts, sortireu a suar. En aquest moment, heu de cobrir la colcha i, quan surti la suor, la temperatura també baixarà, però l'efecte durador és generalment d'unes 3 hores. Després de 3-4 hores, podeu continuar amb la injecció intramuscular o el tap anal o fins i tot prendre per via oral. Tot i això, per a gent gran amb lesions hepàtiques o renals o antecedents de malalties cardíaques, cal destacar que l’Aminopyrine BP EP USP no és segura després de l’ús, especialment per a l’antiga malaltia d’estómac, com ara úlcera gàstrica o altres malalties gastrointestinals. d'aminopirina pot provocar un agreujament de l'úlcera gàstrica i altres símptomes relacionats amb dolor d'estómac.


Alta qualitat, pura aminopirina BP EP USPPuestra / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina


Si busqueu l’aminopyrine bp ep usp, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: aminopyrine bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like