Aminofenazon O Aminofenazon BP EP USP

El nom químic d'aminofenazona és 1-fenil-2,3-dimetil-4-dimetilaminopirazona. És una pols cristal·lina blanca o gairebé blanca. És inodor i lleugerament amarg.

Detalls del producte

Aminofenazon o AminofenazonBP EP USP

image001

Xina Aminofenazon o Aminofenazon BP EP USP fàbrica, proveïdor, Manufacturerin Xina.

Número CAS: 58-15-1

Característiques: Pólvora blanca.

Fórmula molecular: C13H17N3O

Fórmula d'estructura:

image002

Paquet: tambor de fibra de 25 quilograms

Paraules clau:

Aminofenazon o Aminofenazon BP EP USP


Descripció:

El nom químic d'aminofenazona és 1-fenil-2,3-dimetil-4-dimetilaminopirazona. És una pols cristal·lina blanca o gairebé blanca. És inodor i lleugerament amarg. Es pot deteriorar quan s’exposa a la llum. La solució aquosa mostra reacció alcalina.

Solubilitat: Aminofenazon o Aminofenazon BP EP USP és soluble en etanol o cloroform, soluble en aigua o èter

Fengchen Group és el proveïdor i fabricant líder de la pols Aminofenazon o Aminofenazon BP EP USP.

Aminofenazon o Aminofenazon BP EP USP s’utilitza principalment en el tractament del dolor articular, dismenorrea, neuràlgia i mal de cap causats per la febre. Després de prendre aquesta substància, presta atenció a beure aigua més tèbia, prohibir el menjar picant i fer un bon descans. En casos greus, es pot utilitzar una injecció i infusió d'aminopirina per tractar malalties.

Aminofenazon o Aminofenazon BP EP USP s'utilitza habitualment en mal de cap, mal de queixals, dismenorrea, neuràlgia, etc. També es pot utilitzar en anti-reumatisme, gota, etc.


Accions farmacològiques:

El mecanisme d’Aminofenazon o d’Aminofenazon BP EP USP consisteix a inhibir la síntesi i l’alliberament de prostaglandina hipotalàmica (PEG), estabilitzar els enzims lisosòmics i aconseguir efectes antiinflamatoris interferint amb la fagocitosi fagocítica. El seu efecte antipirètic i analgèsic és fort, pertany a l’analgèsic perifèric i té un bon efecte sobre el dolor lleu i moderat L’amminopirina d’aquest producte pot inhibir la síntesi i l’alliberament de prostaglandines al col·lícula, restablir la reactivitat de les neurones sensorials al centre termoregulador i jugar. un paper d’antipirètic; al mateix temps, també es pot utilitzar com a antipirètics i analgèsics per acetanilides. Pot inhibir selectivament la síntesi de prostaglandines al centre termoregulador hipotalàmic mitjançant la inhibició de la ciclooxigenasa, donant lloc a una vasodilatació i transpiració perifèrica per aconseguir l'efecte antipirètic, i el seu efecte antipirètic és similar al de l'aspirina; en inhibir la síntesi i l’alliberament de prostaglandines, l’Aminofenazon o l’Aminofenazon BP EP USPcan milloren el llindar del dolor i tenen un paper analgèsic, que pertany als analgèsics perifèrics, i el seu efecte és més feble que el de l’aspirina Dolor moderat efectiu.


La més alta qualitat, pur Aminofenazon o Aminofenazon BP EP USPPuestra / fàbrica de substàncies, proveïdor, fabricant a la Xina


Si estàs buscant l’aminofenazon o l’aminofenazon bp ep usp, contacta amb nosaltres. Som un dels principals fabricants i fabricants professionals i proveïdors de la Xina en aquest camp. Preu competitiu i bon servei post venda.
Hot Tags: aminofenazon o aminofenazon bp ep usp, fabricants, proveïdors, preu
Investigació

You Might Also Like